LET OP: Wegens grote drukte gelden aangepaste levertijden.

Inmeten: Dubbele Plissé hordeur (voor houten kozijnen)

Bekijk onze inmeetinstructies:

Speciaal voor openslaande deuren verkopen wij dubbele Plissé hordeuren. Ze zijn geheel vervaardigd uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een mooie strakke uitstraling. Het plisségaas is zwart, de trekbalken zijn geïntegreerd in het product waardoor de hordeur gemakkelijk met de hand te bedienen is.

De deuren zijn uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kunnen zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de plissé hordeur voorzien van een op maat gemaakte omlijsting met in verstek gezaagde hoeken. Wat dit product zo uniek maakt, is dat het compleet geruisloos is bij het openen en sluiten van de deur.

De Plissé hordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden en is leverbaar in 5 standaard RALkleuren. Hij wordt standaard geleverd met een rechte, aluminium ondergeleider, maar is ook leverbaar met een schuine ondergeleider. Deze kunt u bij Extra's aanvinken.

Let op: deze hordeuren zijn speciaal geschikt voor houten kozijnen. Bent u op zoek naar een dubbele plissé hordeur voor op een kunststof kozijn, klik dan hier. Bent u op zoek naar een enkele plissé hordeur voor houten kozijnen, klik dan hier.