Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
15-25 werkdagen levertijd15-25 werkdagen levertijd

Door de grote drukte is de levertijd momenteel 15-25 werkdagen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: Plissé hordeur (voor kunststof kozijnen)

Bekijk onze inmeetinstructies:

Houdt insecten buiten met de Plissé hordeuren van Topjaloezieen.nl!

Onze Plissé hordeuren zijn geheel vervaardigd uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een mooie strakke uitstraling. Het plisségaas is zwart, de trekbalken zijn geïntegreerd in het product waardoor de hordeur gemakkelijk met de hand te bedienen is.

De deur is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kan zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de plissé hordeur voorzien van een op maat gemaakte omlijsting met in verstek gezaagde hoeken. Wat dit product zo uniek maakt, is dat het compleet geruisloos is bij het openen en sluiten van de deur.

De Plissé hordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden en is leverbaar in 5 standaard RALkleuren. Hij wordt standaard geleverd met een rechte, aluminium ondergeleider, maar is ook leverbaar met een schuine ondergeleider. Deze kunt u bij Extra's aanvinken.

Let op: deze hordeur is speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. Bent u op zoek naar een plissé hordeur voor op een houten kozijn, klik dan hier. Heeft u openslaande tuindeuren? Kijk dan bij onze dubbele plisséhordeuren.

Gratis kleurstalen