CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

LiteRise®

Ontdek onze luxe collectie

Hoe werkt LiteRise®?

Het LiteRise®-systeem maakt het makkelijk om uw plisségordijnen (en dan meer specifiek uw honingraat plisségordijnen) te bedienen. U hoeft niet meer te werken met koordjes; het enige dat u nodig heeft, zijn uw handen. U pakt de raambekleding en trekt deze omhoog of omlaag. Met het LiteRise®-bedieningssysteem zal de bekleding vervolgens op de gekozen positie blijven. Makkelijker kan haast niet!

De voordelen van LiteRise®

Het meest opvallende voordeel van LiteRise® is het verbeterde gebruiksgemak. U heeft geen last meer van koordjes die of stroef bewegen of juist te los zijn. Het is dus makkelijker om uw plisségordijnen of andere raambekleding in de gewenste positie te krijgen en te houden. En doordat er door LiteRise® geen koordjes meer nodig zijn, vormen deze ook geen gevaar meer voor kinderen die erin verstrikt kunnen raken. Maar het ontbreken van een koord brengt nog een belangrijk voordeel met zich mee. Het zorgt er namelijk voor dat de bekleding er strakker en stijlvol uitziet. LiteRise® is dan ook niet alleen praktisch en veiliger, maar zorgt ook voor een mooie look.

LiteRise® in uw huis?

Bent u benieuwd naar LiteRise®? Maak dan eens een afspraak om langs te komen in onze showroom. Wij staan daar altijd voor u klaar om u het systeem te laten zien en om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever meteen al gebruik maken van LiteRise®? Plan dan met ons een inmeetafspraak in. Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat het LiteRise® systeem precies geschikt is voor uw ramen. Een ander voordeel: bij aanschaf van LiteRise® krijgt u niet alleen een product van hoge kwaliteit dat uw leven makkelijker maakt, maar u krijgt ook nog recht op twee jaar garantie. Profiteer daarom snel!

 • Hoge kwaliteit en afwerking
 • Scherp geprijsd
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis inmeetservice
LiteRise®
LiteRise®
Gratis inmeetafspraak