Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Duettegordijnen

Duette gordijnen kopen? Topjaloezieën heeft een grote collectie stijlvolle Duette gordijnen. Maak nu kennis met onze snelle bezorging en topservice.

Duette gordijnen

Duette gordijnen zijn dé oplossing als u op zoek bent naar stijlvolle, gebruiksvriendelijke en energiebesparende gordijnen. Duette Shades bestaan uit twee lagen stof die een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze vorm geeft de gordijnen een strak uiterlijk en zorgt voor bijzonder goed isolerende eigenschappen. ’s Winters houden Duette gordijnen de kou buiten, terwijl ze ’s zomers zorgen dat er minder warmte uw huis binnenkomt. Daarnaast zorgt de unieke structuur van Duette shades voor een betere akoestiek in huis en zijn Duette gordijnen uiterst gebruiksvriendelijk en veilig in het gebruik voor kinderen. De veelzijdige Duette gordijnen zijn net als onze rolgordijnen en plisse gordijnen verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie gradaties van transparantie: • transparant • semi-transparant • verduisterend

Een verduisterend Duette gordijn is bijvoorbeeld erg geschikt voor uw slaapkamer, terwijl een transparant of semi-transparant Duette gordijn erg praktisch is en mooi zal staan in uw woonkamer of serre.

Duette gordijnen op maat

Duette Shades zijn niet alleen energiezuinig en gebruiksvriendelijk, ze zijn ook bijzonder geschikt voor bijzondere vertrekken of kamers met afwijkende raamvormen. Topjaloezieën maakt uw Duettes dan ook graag op maat, zelfs als uw raam rond, driehoekig of meerhoekig is. Stuur voor meer informatie of vragen een mail naar {info@topjaloezieen.nl.}(/contact)

Welke stof of vorm u ook neemt, kiezen voor een Duette gordijn van Topjaloezieën betekent kiezen voor een veelzijdig, stijlvol en duurzaam gordijn waar u jaren plezier van zult hebben. De energiebesparende eigenschappen van deze gordijnen zullen u op den duur bovendien veel stookkosten besparen.

Vraag nu Gratis Kleurstalen aan!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden