Inmeten: Plissé gordijnen Dakraam

Bekijk onze inmeetinstructies:

Plissé gordijnen Dakraam

In de uitgebreide collectie plissé gordijnen van Topjaloezieën.nl vindt u ook plissé gordijnen voor dakramen. Deze TopDown-BottomUp gordijnen zijn verkrijgbaar in dezelfde prachtige kleuren, stoffen en patronen als onze gewone plissé gordijnen, maar het systeem is gemaakt voor schuine ramen. U kunt uw plissé gordijn voor het dakraam dus perfect combineren met onze plissé gordijnen in rolgordijnvariant, plissé gordijnen TopDown-BottomUp met handgreep of plissé gordijnen TopDown-BottomUp met koordbediening voor de overige ramen in de kamer.

Voor ramen waar intens, direct zonlicht op valt zijn transparante- of semi-transparante plissé gordijnen een goede keus. De lichtinval wordt sfeervol en de gordijnen zijn erg stijlvol. Wilt u de plissé gordijnen voor het dakraam plaatsen in een slaapkamer, hou er dan rekening mee dat er altijd licht door de gaatjes in de stof komt. Moet de kamer goed verduisterd worden, dan is een verduisterend honingraat plissé gordijn wellicht een betere keuze.

Benieuwd naar het grote scala aan kleuren, stoffen en patronen in de collectie van Topjaloezieën.nl? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan.