CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

SmartCord®

Ontdek onze luxe collectie

Hoe werkt SmartCord®?

Het SmartCord®-systeem maakt weliswaar gebruik van een koord, maar dit koord heeft een constante lengte. Nadat u aan het koord getrokken heeft, trekt het koord vanzelf weer in. De zonwering blijft dan op dezelfde hoogte, maar het koord wordt niet langer en gaat niet slingeren. Het koordje zit dus nooit meer in de weg en kinderen kunnen er niet meer in verstrikt raken. Daarmee is SmartCord® praktischer én veiliger dan raambekleding waar je normaal het gewone koord hebt.

De nadelen van het bekende koord

SmartCord® is een ontzettend praktisch bedieningssysteem voor plisségordijnen, en dan meer specifiek de honingraat plisségordijnen (ook bekend als duoplissé). Als u deze omhoog of juist omlaag wil doen gebeurt dat normaal gesproken met een lang koord. Dit koord kan echter gaan slingeren en soms kan het koord haperen als u eraan trekt. Ook kunnen kinderen erin verstrikt raken. Met SmartCord® voorkom je dit allemaal.

Liever helemaal geen koordje meer?

Als u helemaal van het koordje af wilt, is er ook het LiteRise®-systeem . Hiermee kunt u met de hand uw raambekleding bedienen. U kunt het omhoog of omlaag doen en als u het loslaat, blijft het op dezelfde hoogte staan. Net als SmartCord® is LiteRise® dan ook een gebruiksvriendelijk en veilig systeem.

Zelf SmartCord® gebruiken?

SmartCord® is een fantastische oplossing om gedoe met koordjes aan uw zonwering of raambekleding te voorkomen. Bent u benieuwd hoe het in de praktijk werkt? Maak dan een afspraak om langs te komen in uw showroom en we verwelkomen u graag. Als u nu al overtuigd bent, plannen we met u graag een inmeetafspraak in. Zo kunnen we u een SmartCord® systeem leveren dat perfect past bij uw raamdecoratie. Voor SmartCord® gelden overigens dezelfde voordelen als bij onze gordijnen en jaloezieën. Dat betekent dat we producten van hoge kwaliteit leveren en dat u twee jaar recht hebt op garantie. Profiteer daarom snel!

 • Hoge kwaliteit en afwerking
 • Scherp geprijsd
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis inmeetservice
SmartCord®
SmartCord®
Gratis inmeetafspraak