Inmeten: Rolgordijnen XL (tot 290cm breed)

Bekijk onze inmeetinstructies:

Rolgordijnen XL - tot 290cm breed

Nieuw in onze collectie zijn de Rolgordijnen XL. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor extra brede ramen en kunnen besteld worden vanaf 220cm breed tot wel 290cm breed. Rolgordijnen zijn een van de meest populaire vormen van raamdecoratie. Dat komt doordat rolgordijnen leverbaar zijn in een uitgebreide range aan stofsoorten. Zowel transparante- als verduisterende rolgordijnen zijn in vrijwel iedere denkbare kleur leverbaar. Bij Topjaloezieën.nl kunt u kiezen uit meer dan 200 stijlvolle rolgordijnstoffen. We voegen regelmatig nieuwe kleuren en patronen toe aan de collectie, waardoor u bij ons altijd de laatste trends op het gebied van rolgordijnen vindt. Vraag gratis kleurstalen aan. Bij hogere rolgordijnen kan het zijn dat er twee delen stof aan elkaar bevestigd moeten worden. De stof krijgt dan een lasnaad. Deze naad wordt altijd zo hoog mogelijk geplaatst (horizontaal) zodat deze zo min mogelijk opvalt.

Op zoek naar een rolgordijn op maat? Dan helpen wij u graag. Topjaloezieën.nl maakt uw rolgordijnen graag perfect passend voor uw ramen.

Onze Rolgordijnen XL worden, i.v.m. de breedte van het product, met een palletdienst bezorgd. Er wordt voor levering telefonisch contact met u opgenomen voor het afspreken van een bezorgdatum.