Monteren: Plissé gordijnen Top-Down Bottom-Up koordbediening

Bekijk onze montageinstructies:

Plissé gordijnen TopDown-BottomUp met koordbediening

In de ruime collectie plissé gordijnen van Topjaloezieën.nl vindt u zeker een gordijn dat past bij uw interieur. Topjaloezieën.nl verkoopt plissé gordijnen in een groot scala aan kleuren en in stoffen met verschillende trendy weefsels en met mooie patronen. Wilt u de stoffen en kleuren thuis op uw gemak bekijken? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Plissé gordijnen van transparante- of semi-transparante stof zijn uitermate geschikt voor ramen waar direct zonlicht op valt. Deze stijlvolle gordijnen zijn daardoor ideaal voor de woonkamer of in de serre. Een plissé gordijn van verduisterende stof is ook geschikt voor in de slaapkamer, maar hou er rekening mee dat door de gaatjes in de stof altijd licht naar binnen komt. Een verduisterend honingraat plissé gordijn is voor de slaapkamer daarom wellicht een betere keuze.

Topjaloezieën.nl verkoopt plissé gordijnen met TopDown-BottomUp koordbediening, maar ook plissé gordijnen met TopDown-BottomUp handgrepen, plissé gordijnen in rolgordijnvariant en plissé gordijnen voor dakramen.