Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Honingraat plissé gordijnen

Honingraat plissé gordijnen kopen? Topjaloezieën heeft een grote collectie stijlvolle Honingraat plissé gordijnen. Maak nu kennis met onze snelle bezorging en topservice.

Honingraat plissé gordijnen

Honingraat plissé gordijnen zijn dé oplossing als u op zoek bent naar stijlvolle, gebruiksvriendelijke en energiebesparende gordijnen. Honingraat plissés bestaan uit twee lagen stof die een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze vorm geeft de gordijnen een strak uiterlijk en zorgt voor bijzonder goed isolerende eigenschappen. ’s Winters houden honingraat plissé gordijnen de kou buiten, terwijl ze ’s zomers zorgen dat er minder warmte uw huis binnenkomt. Daarnaast zorgt de unieke structuur van honingraat plissé voor een betere akoestiek in huis en zijn honingraat plissé gordijnen uiterst gebruiksvriendelijk en veilig in het gebruik voor kinderen. De veelzijdige honingraat plissé gordijnen zijn net als onze rolgordijnen en plissé gordijnen verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie gradaties van transparantie: • transparant • semi-transparant • verduisterend

Een verduisterend honingraat plissé gordijn is bijvoorbeeld erg geschikt voor uw slaapkamer, terwijl een transparant of semi-transparant honingraat plissé gordijn erg praktisch is en mooi zal staan in uw woonkamer of serre.

Honingraat plissé gordijnen op maat

Honingraat plissés zijn niet alleen energiezuinig en gebruiksvriendelijk, ze zijn ook bijzonder geschikt voor bijzondere vertrekken of kamers met afwijkende raamvormen. Topjaloezieën maakt uw honingraat plissés dan ook graag op maat, zelfs als uw raam rond, driehoekig of meerhoekig is. Stuur voor meer informatie of vragen een mail naar info@topjaloezieen.nl.

Welke stof of vorm u ook neemt, kiezen voor een honingraat plissé gordijn van Topjaloezieën betekent kiezen voor een veelzijdig, stijlvol en duurzaam gordijn waar u jaren plezier van zult hebben. De energiebesparende eigenschappen van deze gordijnen zullen u op den duur bovendien veel stookkosten besparen.

Vraag nu Gratis Kleurstalen aan!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden