CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Honingraat plissé gordijnen

Honingraat plisségordijnen kopen? Topjaloezieën.nl heeft een grote collectie stijlvolle honingraat plisségordijnen Bent u specifiek op zoek naar een honingraat plissé gordijn voor een dakkoepel, daklicht of voor schuine ramen, neem dan contact met ons op. Wij hebben ook hier een passende oplossing voor.

Wat zijn honingraat plissé-gordijnen?
arrow-down

Honingraat plissé-gordijnen worden ook wel dubbele plissé-gordijnen of duo plissé-gordijnen genoemd. Ze bestaan uit twee lagen horizontaal geplooide stof die vanaf de zijkant aan een honingraatstructuur doen denken.

Waarom honingraat plissé-gordijnen?
arrow-down

Honingraat gordijnen hebben dankzij de holle luchtbanen midden in de stof een extra isolerende, geluiddempende én decoratieve werking. Honingraat plissés combineren dus perfect een sfeervolle uitstraling met energiebesparende functionaliteit.

Is een honingraat plissé verduisterend?
arrow-down

Ja, onze honingraat plissé-gordijnen kunnen in verduisterende stof geleverd worden, kies daarvoor de Black-Out optie. Voor een maximale verduistering van de kamer zonder lichtkieren aan de zijkant kunt u ook onze rolgordijnen met zijgeleiding overwegen.

Worden mijn honingraat plissé-gordijnen op maat gemaakt?
arrow-down

Ja, bij Topjaloezieën.nl worden uw duo plissé-gordijnen op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten op uw ramen. We leveren uw honingraat plissés in elke gewenste afmeting. U hoeft alleen rekening te houden met een maximumbreedte van 130 cm voor onze honingraat gordijnen met handgreep en 250 cm voor onze honingraat plissé-gordijnen met koordbediening.

Honingraat plisségordijnen

Op zoek naar stijlvolle honingraat plissé-gordijnen? Honingraat plissés, ook wel dubbele plissé-gordijnen genoemd, zijn het isolerende en verduisterende broertje van plissé-gordijnen. Topjaloezieën maakt honingraat plissés op maat in eigen fabriek, waardoor we hoge kwaliteit voor de scherpste prijzen kunnen aanbieden.

U profiteert niet alleen van voordelige honingraat gordijnen op maat, maar ook van een gratis bezorging én snelle levering. Binnen 10-15 werkdagen heeft u uw nieuwe dubbele plissé-gordijnen in huis. Bekijk snel onze collectie!

Honingraat plissé-gordijnen: zonwerend, isolerend en geluiddempend

Een honingraat gordijn is in feite een dubbel plissé-gordijn. Dit type raambekleding bestaat uit twee lagen stof die vanaf de zijkant bezien in een honingraatvorm zijn gevouwen. Dankzij deze honingraat stof ontstaan er dus tot horizontale, holle ‘tunnels’ in het gordijn die isolerend en geluiddempend werken. De akoestiek in uw huis verbetert, ’s winters houdt uw honingraat plissé de warmte binnen en in de zomer blijft het lekker koel in huis. Zo zijn uw honingraat plissé-gordijnen niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens goed voor de portemonnee!

Zoekt u plissé-gordijnen die zonwerend en verduisterend zijn? In tegenstelling tot onze standaard plissé-gordijnen, kunnen honingraat plissé-gordijnen 100% verduisterend worden geleverd. Op die manier geniet u dag en nacht maximaal van uw mooie raamdecoratie.

Ons assortiment plissés met honingraat

Topjaloezieën.nl heeft een uiteenlopend assortiment honingraat plissé-gordijnen met verschillende bedieningen, stoffen en kleuren. U vindt bij ons de volgende soorten:

• Honingraat plissés Top Down, Bottom Up met handgreep • Honingraat plissés Top Down, Bottom Up met koordbediening • Honingraat rolgordijn met koordbediening • Honingraat plissés voor dakramen

Onze dubbele plissé-gordijnen zijn beschikbaar in diverse prachtige kleuren en stoffen. U kunt onze gratis kleurstalen van de door u gewenste kleuren aanvragen om ze op uw gemak thuis te bekijken en vergelijken. De stoffen van onze honingraat plissé-gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van transparantie, van semi-transparante honingraat plissés tot honingraat plissés met verduisterende stoffen (black-out). Bekijkt u onze honingraat plissé-gordijnen liever eerst in het echt? Al onze raamdecoratie is te bewonderen in onze showroom in Zeewolde, u bent van harte welkom.

Dubbele plissé-gordijnen op maat

Topjaloezieën.nl maakt alle honingraat plissé-gordijnen op maat voor uw ramen. Zo bent u verzekerd van perfect passende raamdecoratie voor ieder type raam. Ook voor rond raam, driehoekig raam of meerhoekig raam zijn onze plissé-gordijnen met honingraat geschikt. Het enige wat u hoeft te doen, is de juiste maten aan ons doorgeven. Wij zorgen voor de rest! Uw ramen inmeten kan eenvoudig via onze meetinstructies online, maar u kunt ook gebruik maken van onze (gratis) inmeetservice. Maak direct een inmeetafspraak, we helpen u graag een handje. Bent u op zoek naar een honingraat gordijn voor een dakkoepel of daklicht? Ook hier hebben wij een passende oplossing voor. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kindveilige honingraat plissés

Zijn er regelmatig kleine kinderen in uw woning? Dan wilt u natuurlijk wel een kindveilige raambekleding. Topjaloezieën.nl houdt zich aan de richtlijnen van de strenge wetgeving voor kindveiligheid van de Europese Commissie. Dat betekent dat we er (op verzoek) voor zorgen dat de bedieningskoorden van uw honingraat plissés minimaal 1.5 meter boven de grond hangen. Onze top-down-bottom-up honingraat plissé-gordijnen zijn bovendien bij uitstek geschikt voor huizen met kleine kinderen, omdat deze raamdecoratie werkt met gebruiksvriendelijke handgrepen in plaats van een bedieningskoord. Wel zo veilig!

Honingraat gordijnen kopen? Voordelig bij Topjaloezieën.nl

Topkwaliteit dubbele plissé-gordijnen bestelt u veilig en betrouwbaar bij Topjaloezieën.nl. Uw maatwerk plissé-gordijn met honingraat wordt met zorg gemaakt en gecontroleerd. Het resultaat? Een scherp geprijsd, perfect passend honingraat plissé-gordijn met nauwkeurige afwerking. Bestel uw honingraat plissé direct online!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
- mm
- mm
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden
Gratis inmeetafspraak