Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
Hoge kwaliteit en afwerkingHoge kwaliteit en afwerking

Onze producten bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen. De afwerking van onze producten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorgingGratis bezorging

De bestellingen van Topjaloezieën.nl worden kosteloos (gratis) bij u thuis geleverd door onze vervoerder Packs.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling zal binnen 10-15 werkdagen voor u op maat gemaakt en geleverd worden.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Honingraat plissé gordijnen

Honingraat plissé gordijnen kopen? Topjaloezieën.nl heeft een grote collectie stijlvolle honingraat plissé gordijnen. Maak nu kennis met onze snelle bezorging en topservice.

Honingraat plissé gordijnen

Honingraat plissé gordijnen zijn stijlvolle, gebruiksvriendelijke en energiebesparende gordijnen. De twee lagen stof waaruit een honingraat plissé gordijn bestaat vormen een gesloten honingraatstructuur. Deze vorm geeft de gordijnen een strak uiterlijk en zorgt er voor dat het gordijn bijzonder goed isoleert. ’s Winters houden honingraat plissé gordijnen de kou buiten, terwijl ze er ’s zomers zorgen dat er minder warmte uw huis binnenkomt. Daarnaast zorgt de unieke structuur van honingraat plissé gordijnen voor een betere akoestiek in huis en zijn honingraat plissé gordijnen uiterst gebruiksvriendelijk en veilig in het gebruik voor kinderen.

De veelzijdige honingraat plissé gordijnen zijn, net als onze rolgordijnen en plissé gordijnen, verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie gradaties van transparantie: • transparant • semi-transparant • verduisterend

Een verduisterend honingraat plissé gordijn is erg geschikt voor uw slaapkamer. Een transparant of semi-transparant honingraat plissé gordijn is praktisch en zal mooi staan in uw woonkamer of serre. Benieuwd naar de kleuren en stoffen? Vraag direct gratis kleurstalen aan.

Honingraat plissé gordijnen op maat

Honingraat plissés zijn niet alleen energiezuinig en gebruiksvriendelijk, maar ook bijzonder geschikt voor bijzondere vertrekken of kamers met afwijkende raamvormen. Topjaloezieën.nl maakt uw honingraat plissé gordijnen dan ook graag op maat, zelfs als uw raam rond, driehoekig of meerhoekig is. Stuur voor meer informatie of vragen een mail naar info@topjaloezieen.nl.

Welke stof of vorm u ook neemt, kiezen voor een honingraat plissé gordijn van Topjaloezieën.nl betekent kiezen voor een veelzijdig, stijlvol en duurzaam gordijn waar u jaren plezier van zult hebben. De energiebesparende eigenschappen van deze gordijnen zullen u op den duur bovendien veel stookkosten besparen.

Zelf monteren en inmeten

Topjaloezieën.nl levert gordijnen met duidelijke montage-instructies, zodat het monteren geen enkel probleem hoeft te zijn. Aan de hand van onze meet-instructies is ook het vooraf inmeten eenvoudig. Laat u er toch liever een professional naar kijken, maak dan een (gratis) meetafspraak.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden