CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Creëer jouw perfecte sfeer: Moodboards als inspiratie voor raamdecoratie

Sta je voor de uitdagende taak om de juiste raamdecoratie te kiezen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen! In dit blog helpen we je op weg met een leuke en handige manier om jouw persoonlijke stijl te ontdekken en toe te passen op je raamdecoratie: moodboards.

Waarom een raamdecoratie moodboard?

Een moodboard is als een visueel dagboek van jouw stijlvoorkeuren. Het helpt je om kleuren, texturen en stijlen te verkennen voordat je belangrijke beslissingen neemt. En laten we eerlijk zijn, het maken van een moodboard is ook gewoon ontzettend leuk!

Stap 1: Verzamel inspiratie

Begin met het verzamelen van inspiratie. Blader door interieurmagazines, struin Pinterest af of maak foto's van ruimtes die je aanspreken. Vergeet daarbij niet te letten op de raamdecoratie - dat is tenslotte waar we ons op gaan richten!

 

Stap 2: Kies jouw kleurenpalet

Welke kleuren roepen het gevoel op dat past bij de ruimte die je wil inrichten? Ga je voor rustige tinten, gedurfde kleuren of misschien een combinatie van beide? Laat je creativiteit de vrije loop!

Stap 3: Texturen en materialen

Denk na over de texturen en materialen die je aanspreken. Houd je van de warmte van hout, de zachtheid van stoffen, of de strakke look van aluminium? Voeg deze elementen toe aan je moodboard.

Stap 4: Breng alles samen

Nu komt het leuke gedeelte! Breng al je inspiratie samen op een moodboard. Dit kan digitaal, op platforms zoals Canva, of fysiek met knipsels, stoffenstaaltjes en kleurstaaltjes.

Voor deze laatste optie komen onze gratis kleurstalen goed van pas!

Kies op onze website jouw favoriete raamdecoratie en vraag eenvoudig gratis kleurstalen aan van de gordijnen die je op het oog hebt. Je kunt de kleuren dan thuis in het echt bekijken, de materialen voelen en eindeloos combineren. Welke kleurstaaltjes verdienen een plekje op jouw moodboard?Of je nu gaat voor gordijnen, jaloezieën of plissé gordijnen, Topjaloezieeën.nl heeft alles om jouw moodboard tot leven te brengen.

Geef je moodboard een personal touch

Laat je inspireren, wees creatief en maak jouw raamdecoratiekeuze persoonlijk met behulp van moodboards. En vergeet niet, wij staan klaar om je te helpen met gratis kleurstalen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Veel plezier met het creëren van jouw perfecte sfeer!

Inmeetafspraak