Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Kindveilige binnenzonwering

De veiligheid van uw kind staat bij Topjaloezieen.nl hoog in het vaandel. Daarom voldoen onze producten aan de Europese norm voor raamdecoratie.

Koordkikkers

Bij al onze producten die met een ketting of koord zijn uitgerust, worden standaard koordkikkers meegeleverd. Hiermee zorgt u dat de ketting of het koord strak tegen de muur bevestigd wordt, en kleine kinderen niet in het koord verstrikt kunnen raken. Belangrijk is dat u deze koordkikker op minimaal 1,5 meter boven de grond monteert.

Daarnaast zijn onze rolgordijnen nog extra uitgerust met een koordverbinder, die ervoor zorgt dat wanneer er druk op de ketting wordt uitgeoefend, deze veilig uiteenvalt. 

Koordlengte

Hiernaast heeft de Europese Commissie in de norm vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

In het bestelproces vragen wij u om de montagehoogte van het product aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de koorden van uw raamdecoratie 1,5 meter boven de grond komen te hangen.

Bestel nu uw kindveilige zonwering!

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

PVC jaloezieën

Plissé gordijnen

Honingraat plissé gordijnen

Duo rolgordijnen

Rolgordijn met zijgeleiding

Rolgordijnen