CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Kindveilige raamdecoratie

De veiligheid van je kind is voor ons bij Topjaloezieen.nl ontzettend belangrijk. Om die reden voldoen al onze producten aan de Europese normen voor raamdecoratie.

Koordkikkers

Bij elk product dat met een ketting of koord komt, leveren we standaard koordkikkers. Deze zorgen ervoor dat je de ketting of het koord stevig tegen de muur kunt bevestigen. Zo voorkom je dat kleine kinderen verstrikt raken in het koord. Het is belangrijk dat je de koordkikker op minimaal 1,5 meter hoogte monteert.

Verder zijn onze rolgordijnen voorzien van een extra koordverbinder. Deze zorgt ervoor dat, als er druk op de ketting komt, deze veilig loslaat.

Koordlengte

De Europese Commissie heeft bepaald dat het bedieningskoord of -ketting van je raamdecoratie, als deze helemaal naar beneden is, minstens 1,5 meter boven de vloer moet zweven. Dit is om de kleintjes onder ons veilig te houden.

Tijdens het bestellen vragen we je om de montagehoogte door te geven. Zo zorgen wij ervoor dat de koorden netjes 1,5 meter boven de grond hangen.

 

 

 

 

 

Inmeetafspraak