CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Kindveilige binnenzonwering

De veiligheid van uw kind staat bij Topjaloezieen.nl hoog in het vaandel. Daarom voldoen onze producten aan de Europese norm voor raamdecoratie.

Koordkikkers

Bij al onze producten die met een ketting of koord zijn uitgerust, worden standaard koordkikkers meegeleverd. Hiermee zorgt u dat de ketting of het koord strak tegen de muur bevestigd wordt, en kleine kinderen niet in het koord verstrikt kunnen raken. Belangrijk is dat u deze koordkikker op minimaal 1,5 meter boven de grond monteert.

Daarnaast zijn onze rolgordijnen nog extra uitgerust met een koordverbinder, die ervoor zorgt dat wanneer er druk op de ketting wordt uitgeoefend, deze veilig uiteenvalt. 

Koordlengte

Hiernaast heeft de Europese Commissie in de norm vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

In het bestelproces vragen wij u om de montagehoogte van het product aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de koorden van uw raamdecoratie 1,5 meter boven de grond komen te hangen.

Bestel nu uw kindveilige zonwering!

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

PVC jaloezieën

Plissé gordijnen

Honingraat plissé gordijnen

Duo rolgordijnen

Rolgordijn met zijgeleiding

Rolgordijnen

 

 

Gratis inmeetafspraak