CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Samenwerking

Influencers en stylisten gezocht!

Wil je als (interieur) influencer onze prachtige raamdecoratie promoten? Of ben je een stylist die op zoek is naar raamdecoratie met inmeet- en montageservice? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij Topjaloezieën.nl zijn we enthousiast om samen te werken met gepassioneerde influencers en getalenteerde stylisten die anderen willen inspireren met prachtige raamdecoratie.

Of je nu een interieur influencer met een groot bereik bent, een modebewuste stylist die de nieuwste trends wil delen, of een lifestyle-influencer met een unieke kijk op interieurontwerp, we willen graag met je samenwerken! Heb je een blog en mooie social media profielen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@topjaloezieën.nl. We kijken er naar uit om van je te horen en samen iets moois te creëren.

Bekijk hoe onze samenwerking met Thera van @myhomeofzodiac

https://studiozodiac.nl/tips-voor-gordijnen-in-de-woonkamer/

 

 

 

 

 

Inmeetafspraak