Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Hoge kwaliteit en afwerkingHoge kwaliteit en afwerking

Onze producten bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen. De afwerking van onze producten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorgingGratis bezorging

De bestellingen van Topjaloezieën.nl worden kosteloos (gratis) bij u thuis geleverd door onze vervoerder Packs.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling zal binnen 10-15 werkdagen voor u op maat gemaakt en geleverd worden.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Over ons

Topjaloezieen.nl is een jong bedrijf met een zeer ambitieus team dat er op gedreven is de beste raamdecoratie / zonwering aan te bieden met de scherpste prijs van Nederland. Als team zijn we zeer ervaren en hebben veel kennis van de producten die we aanbieden. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door onze klantvriendelijkheid en de uitmuntende service die u van ons krijgt en ook altijd van ons kunt verwachten. Sinds 2012 heeft Topjaloezieën.nl ruim 10.000 klanten van mooie producten voorzien.

 

Kies voor Topjaloezieën.nl!

 • Hoge kwaliteit - wij leveren alleen A-kwaliteit producten
 • 100% maatwerk
 • Scherpe prijzen – onze producten hebben geen dure merknaam daarom kunnen we ze voor goede prijzen aanbieden
 • Uitstekende klantenservice – snel antwoord op al uw vragen, gratis inmeetservice* en een uitstekende montage/reparatieservice
 • Snelle levering tussen 10-15 werkdagen
 • Gratis levering
 • 2 jaar garantie op alle producten
 • Veilig betalen via Ideal, PayPal of overboeking
 • Gratis kleurstalen
 • Track & Trace van uw levering
 • Showroom op afspraak in Zeewolde

Wist u dat:

 • Topjaloezieën.nl uitsluitend A-kwaliteit producten levert.
 •  We geven  2 jaar garantie zit op onze producten.
 • We continu nieuwe trends aan het ontwikkelen zijn om ons nu al ruime assortiment nog meer uit te breiden.
 • U bij ons GRATIS kleurstalen kunt opvragen zodat u de kleur eerst bij uw eigen meubels / vloer /  wanden kunt houden voordat u gaat bestellen.
 • Houten jaloezieën het meeste verkochte product is en bij ons het voordeligste van Nederland is.
 • Topjaloezieën.nl altijd een leuke aanbieding heeft met extra korting.
 •  Het heel makkelijk is om de maten zelf te meten en de producten zelf te monteren met onze duidelijke stap-voor-stap meet- en montage-instructies.
 • Dat je bij Topjaloezieen ALTIJD veilig betaald met Ideal, Paypal of een overboeking. Onze betalingen gaan via de bekende betaalprovidet Mollie.com/nl
 • Wij je graag helpen met advies en tips om het juiste product, de juiste maten of de perfecte kleur te bepalen.

25 Jaar ervaring met duurzame kwaliteit

Meer dan 25 jaar na de oprichting van onze fabriek zet ze de traditie nog altijd voort om de beste, nieuwste en interessantste producten voor raambekleding voor de scherpste prijs in de Benelux op de markt te brengen.

Vandaag de dag omvat de collectie een grote reeks aan stijlvolle horizontale en verticale jaloezieën, met onder andere prachtige producten, zoals onze Houten Jaloezieen en Duo-rolgordijnen die op dit moment onze echte bestsellers zijn.

Onze fabriek is sinds 1989 continu bezig met productontwikkeling van raamdecoratie. Ieder jaar worden er innovaties doorgevoerd die het product nog duurzamer of stijlvoller maken dan het al was.

Trendy en Modieuze collecties

Onze collectie is geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van interieur en lifestyle. Iedere raamdecoratie heeft z’n eigen charme en stijl en dat maakt onze raamdecoratie een eyecatcher voor uw huis! Met kennis, ervaring en passie ontwerpen wij ieder product met focus op kosten en kwaliteit. Al tijdens het design van het product houden we al rekening met de materiaalkeuze, met een voorkeur voor natuurlijke en eerlijke materialen.

Maatwerk producten

De voordelen van maatwerk vanaf onze fabriek ten opzichte van doe-het-zelf jaloezieën zijn legio. Niet alleen bent u er zeker van dat een jaloezie tot op de millimeter nauwkeurig wordt geleverd, maar ook dat de afwerking vele malen mooier is dan wanneer u zelf een jaloezie op maat moet maken. Het enige dat u nodig heeft om te kunnen genieten van ons maatwerk zijn een paar handen, een rolmaat en onze meetinstructies ( Meten.)

Waarom zijn onze producten zo voordelig?

Vanuit de gedacht dat 'Goed niet altijd Duur hoeft te zijn' en dat de consument vaak teveel betaalt biedt Topjaloezieen.nl merkloze producten aan. 
Omdat de producten merkloos zijn hoeft de consument dus niet 'extra' te betalen voor de merknaam. Ook heeft Topjaloezieen.nl geen dure showrooms waardoor de prijs ook laag gehouden kan worden.
De meeste onderdelen, stoffen en producten komen uit dezelfde fabriek als de bekende A-merken.