Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Plisségordijnen

Op zoek naar plissé gordijnen of honingraat plissé gordijnen? De goedkoopste plissé / honingraat plissé gordijnen op maat vindt u bij Topjaloezieën.nl. Bekijk nu ons grote aanbod en ontdek onze topservice.

Plissé gordijnen en honingraat plissé gordijnen

Op zoek naar een plissé of honingraat plissé gordijn? U bestelt het eenvoudig online bij Topjaloezieën.nl. Wij hebben plissé gordijnen en honingraat plissé gordijnen in vele soorten en stijlen, zodat u bij ons altijd een plooigordijn vindt dat past bij uw interieur. Zo hebben we plissé gordijnen in een groot scala aan kleuren, maar ook in diverse stoffen met prachtige weefsels en elegante patronen. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende systemen: • Top-down met handgrepen • Top-down met koorden • ‘Rolgordijn’ systeem • Top-down voor dakraam

Kies de juiste plissé gordijnen voor serres of ramen Plissé gordijnen en honingraat plissé gordijnen zijn een uitstekende oplossing voor serres of ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Onze semi-transparante stoffen hebben een zonwerend en sfeer verhogend karakter. Ideaal voor uw woonkamer of serre! Bent u op zoek naar een verduisterend plissé of honingraat plissé gordijn voor op de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende en Black-Out stoffen een uitkomst. Vraag direct gratis kleurstalen aan om stoffen en kleuren in het echt te kunnen bekijken.

Plissé gordijnen inmeten en monteren Voor het inmeten van uw plissé gordijnen kunt u gebruik maken van onze handige meet-instructies óf een afspraak maken met onze (gratis) inmeetservice. Topjaloezieën.nl levert producten met handige montage-instructies, zodat u de raamdecoratie eenvoudig zelf kunt monteren.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden