CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Plisségordijnen

Op zoek naar plisségordijnen of honingraat plisségordijnen? De goedkoopste plisségordijnen en honingraat plisségordijnen op maat vindt u bij Topjaloezieën.nl. Bekijk nu ons grote aanbod en ontdek onze topservice.

Wat zijn plissé-gordijnen?
arrow-down

Plissé-gordijnen zijn een vorm van raamdecoratie met horizontale, strak geplooide stof. In volledig geopende toestand liggen de plooien als een soort accordeon op elkaar, waardoor ze strak opgevouwen zijn en weinig oppervlak in beslag nemen. In gesloten toestand zijn de plissés volledig uitgevouwen en bedekken ze het hele raam.

Wat is het verschil tussen plissé-gordijnen en honingraat plissé-gordijnen?
arrow-down

Een plissé-gordijn bestaat uit een enkele laag geplooide stof, terwijl een honingraat plissé-gordijn uit een dubbele laag geplooide stof bestaat. Dankzij deze dubbele laag ontstaat er vanaf de zijkant een soort honingraatstructuur. Doordat de lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat plissé blijft hangen, heeft een honingraat plissé-gordijn een isolerende en daarmee energiebesparend effect.

Wat betekent “top down, bottom up”?
arrow-down

Bij een “top down, bottom up” plissé-gordijn kan zowel de boven- als de onderlat van het gordijn naar boven en beneden verschoven worden. U kunt zo zelf bepalen op welke hoogte u het raam (gedeeltelijk) bedekt, en heeft daarmee de mate van privacy en lichtinval volledig zelf in de hand.

Zijn plissé-gordijnen verduisterend?
arrow-down

Ja, plissé-gordijnen zijn tot op zekere hoogte verduisterend. Onze standaard plissé-gordijnen zijn verkrijgbaar in semi-verduisterende stof. Voor een optimale verduistering kunt u kiezen voor onze honingraat plissé-gordijnen met verduisterende stof.

Zijn plissé-gordijnen geschikt voor mijn dakraam?
arrow-down

Ja, Topjaloezieën.nl levert “top down, bottom up" plissé-gordijnen en honingraat plissé-gordijnen voor uw dakraam. Bekijk voor meer informatie onze collectie plisségordijnen voor dakramen en honingraat plissé-gordijnen voor dakramen.

Plisségordijnen

Zoekt u naar goedkope plisségordijnen, zoek dan niet verder! Topjaloezieën.nl heeft een ruim assortiment plisségordijnen op maat voor de laagste prijs. Omdat wij leveren uit eigen fabriek en geen fysieke winkel hebben, zijn onze plisségordijnen tot wel 50% goedkoper dan elders! Bestel uw plissés direct online in onze webshop, dan heeft u ze binnen 10 tot 15 werkdagen al in uw huis hangen.

Top down, bottom up & plissé-rolgordijnen

Plisségordijnen zijn een tijdloze en sfeervolle vorm van raambekleding. Ze bestaan uit één stuk geplooide stof dat als een soort ‘accordeon’ op- en uitvouwt. Dankzij deze rechte horizontale plooien hebben plisségordijnen een strakke en tegelijkertijd warme uitstraling die prachtig staat in een modern interieur. Doorgaans zijn plissés uitgevoerd met een ‘top down, bottom up'-systeem, waarbij de gordijnen met een handgreep of koordbediening zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunnen worden getrokken. Zo heeft u zelf in de hand hoeveel licht u wilt doorlaten en waar op het raam het gordijn zich bevindt. Voor extra privacy kunt u bijvoorbeeld kiezen om het onderste of middelste gedeelte van het raam te bekleden. Naast ‘top down, bottom up’-plissés kunt u daarnaast kiezen voor plissé-rolgordijnen. Deze plissé-rolgordijnen worden net als een rolgordijn bediend met een koord en worden aan de bovenkant van het raam bevestigd.

Plisségordijnen op maat voor elk type raam

Plissés worden – met uitzondering van plissé-rolgordijnen – tussen zowel de boven- en onderzijde van het raam ingespannen, waardoor de stof dicht op het raam hangt. Ook kunnen plisségordijnen zowel op de dag als in de dag worden gemonteerd. Dit maakt dit type raamdecoratie ook bij uitstek geschikt voor schuine dakramen en andere soorten ramen die lastiger te bekleden zijn. Voor uw schuine ramen bieden wij extra stevige plisségordijnen voor dakramen en honingraat-plisségordijnen voor dakramen aan. Al onze plisségordijnen worden geheel op maat gemaakt, zodat u er altijd zeker van bent dat uw raamdecoratie precies past. U hoeft ons alleen de benodigde afmetingen door te geven en vervolgens leveren wij uw plissé op maat kant-en-klaar bij u af.

LET OP; dat de raamdecoratie bij HR++ en HR+++ niet te dicht tegen het glas wordt geplaatst om glasbreuk te voorkomen, met name bij donkere kleuren. Dit kun je voorkomen door de raamdecoratie op de dag te monteren in plaats van tussen de glaslat / kozijn.

Verschillende uitvoeringen

Binnen onze collectie kunt u kiezen voor een lichtdoorlatend of verduisterend plisségordijn. Welke stof u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van het type ruimte waarin de plissés komen te hangen. In bijvoorbeeld de woonkamer zal een plisségordijn van semi-transparante, enkele stof volstaan. In de slaapkamer zijn plisségordijnen van (semi-)verduisterende stof doorgaans de betere keuze voor een optimale nachtrust. Als u de kamer echt goed donker wilt hebben, kunt u het beste kiezen voor een honingraat-plissé. Dit type raamdecoratie bestaat uit twee lagen geplooide stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Vanwege de dubbele stof zijn honingraat-plisségordijnen extra verduisterend, isolerend en geluiddempend. Onze plissés op maat zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Vanwege hun tijdloze uitstraling zijn witte of zwarte plisségordijnen populair, maar we hebben ook een brede range neutrale grijs- en zandtinten en verschillende verrassende kleuren. Met behulp van onze gratis kleurstalen kunt u thuis op uw gemak alle kleuren en materialen met elkaar vergelijken en ontdekken welke optie het beste in uw interieur past.

Kindveilige plissés

In hun aangescherpte wetgeving stelt de Europese Commissie dat bedieningskoorden van raamdecoratie voor de veiligheid minimaal 1,5 meter boven de grond moeten hangen wanneer er jonge kinderen in huis zijn. Bij Topjaloezieën.nl zorgen we er op verzoek voor dat de koorden van uw plissés aan deze voorwaarde voldoen. Geef uw wens direct door bij het plaatsen van de bestelling, dan regelen wij dat uw plisségordijnen kindveilig worden geleverd.

Goedkope plisségordijnen kopen voor de laagste prijs

De mooiste maatwerk plisségordijnen bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Topjaloezieën.nl. Onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar met persoonlijk advies en hulp bij alle andere vragen. Ook komen we gratis uw raambekleding inmeten en indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van onze montageservice. Uw nieuwe plisségordijnen zijn slechts een muisklik verwijderd, plaats vandaag nog uw bestelling!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
- mm
- mm
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden
Gratis inmeetafspraak