Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Plisségordijnen

Op zoek naar plisségordijnen of honingraat plisségordijnen? De goedkoopste plisségordijnen en honingraat plisségordijnen op maat vindt u bij Topjaloezieën.nl. Bekijk nu ons grote aanbod en ontdek onze topservice.

Wat zijn plissé-gordijnen?
arrow-down

Plissé-gordijnen zijn een vorm van raamdecoratie met horizontale, strak geplooide stof. In volledig geopende toestand liggen de plooien als een soort accordeon op elkaar, waardoor ze strak opgevouwen zijn en weinig oppervlak in beslag nemen. In gesloten toestand zijn de plissés volledig uitgevouwen en bedekken ze het hele raam.

Wat is het verschil tussen plissé-gordijnen en honingraat plissé-gordijnen?
arrow-down

Een plissé-gordijn bestaat uit een enkele laag geplooide stof, terwijl een honingraat plissé-gordijn uit een dubbele laag geplooide stof bestaat. Dankzij deze dubbele laag ontstaat er vanaf de zijkant een soort honingraatstructuur. Doordat de lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat plissé blijft hangen, heeft een honingraat plissé-gordijn een isolerende en daarmee energiebesparend effect.

Wat betekent “top down, bottom up”?
arrow-down

Bij een “top down, bottom up” plissé-gordijn kan zowel de boven- als de onderlat van het gordijn naar boven en beneden verschoven worden. U kunt zo zelf bepalen op welke hoogte u het raam (gedeeltelijk) bedekt, en heeft daarmee de mate van privacy en lichtinval volledig zelf in de hand.

Zijn plissé-gordijnen verduisterend?
arrow-down

Ja, plissé-gordijnen zijn tot op zekere hoogte verduisterend. Onze standaard plissé-gordijnen zijn verkrijgbaar in semi-verduisterende stof. Voor een optimale verduistering kunt u kiezen voor onze honingraat plissé-gordijnen met verduisterende stof.

Zijn plissé-gordijnen geschikt voor mijn dakraam?
arrow-down

Ja, Topjaloezieën.nl levert “top down, bottom up" plissé-gordijnen en honingraat plissé-gordijnen voor uw dakraam. Bekijk voor meer informatie onze collectie plisségordijnen voor dakramen en honingraat plissé-gordijnen voor dakramen.

Plisségordijnen

Zoekt u naar goedkope plissé-gordijnen, zoek dan niet verder! Topjaloezieën.nl heeft een ruim assortiment plissé-gordijnen op maat tegen de laagste prijs. Omdat wij leveren uit eigen fabriek en geen fysieke winkel hebben, zijn onze plissé-gordijnen tot wel 50% goedkoper dan elders! Bestel uw plissé-zonwering of honingraat-plisségordijnen direct online, dan heeft u ze binnen 10 tot 15 werkdagen al in uw huis hangen.

Plisségordijnen voor alle ramen bij Topjaloezieën.nl

Topjaloezieën.nl is dé specialist op het gebied van raamdecoratie. Plissé-gordijnen en honingraat plissé-gordijnen mogen dan ook niet in ons assortiment ontbreken. Onze plisségordijnen zijn beschikbaar voor verschillende soorten ramen. We bieden plisségordijnen voor een standaard raam of plisségordijnen voor draai-kiepramen. Maar ook voor een plissé rolgordijn of dakraam rolgordijn kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u kiezen tussen top-down-bottom-up-model plisségordijnen met handgreep of met bedieningskoord.

Groot assortiment plissé-gordijnen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u kiezen voor een lichtdoorlatend of verduisterend plisségordijn. In bijvoorbeeld de woonkamer zal een plisségordijn van semi-transparante, enkele stof volstaan. Als u de kamer echt goed donker wilt hebben, gaat u voor een honingraat-plissé. Dit type plisségordijn bestaat uit twee lagen geplooide stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Vanwege de dubbele stof zijn honingraat-plisségordijnen extra verduisterend, isolerend en geluiddempend.

Onze (honingraat-)plisségordijnen zijn in diverse kleuren te koop. U kunt bij ons van iedere kleur en stof een gratis kleurstaal aanvragen om de plissé-kleuren in het echt te beoordelen, wel zo makkelijk!

Plissé-gordijnen op maat

Topjaloezieën.nl levert raamdecoratie op maat, en ook voor (honingraat-)plisségordijnen op maat bent u bij ons aan het juiste (web)adres. Voor uw plissé op maat hebben wij van u alleen de benodigde afmetingen nodig. Vervolgens leveren wij uw plisségordijn kant-en-klaar bij u af.

U kunt uw plisségordijn op maat probleemloos zelf meten en monteren dankzij onze meet- en montageinstructies online. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze meet- en montageservice. Maak een (gratis) inmeetafspraak of neem contact op met onze klantenservice!

Kindvriendelijke plissé-gordijnen

In hun aangescherpte wetgeving stelt de Europese Commissie dat bedieningskoorden van raamdecoratie voor de veiligheid minimaal 1,5 meter boven de grond moeten hangen wanneer er jonge kinderen in huis zijn. Topjaloezieën.nl zorgt er op verzoek voor dat onze koorden aan deze voorwaarde voldoen, geef uw wens direct door bij het plaatsen van de bestelling.

Plisségordijnen kopen voor de laagste prijs bij Topjaloezieën.nl

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze vriendelijke klantenservice staat altijd voor u klaar, neem vrijblijvend contact met ze op. Vervolgens bent u eruit: u wilt onze kwalitatieve plisségordijnen kopen. Bij ons krijgt u dan standaard twee jaar garantie en profiteert u van gratis verzending en een snelle levering. Bestel daarom uw plissé-gordijn goedkoop online bij Topjaloezieën.nl, dan heeft u ze binnen de kortste keren in huis.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
- mm
- mm
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden
Gratis kleurstalen