Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Plisségordijnen

Op zoek naar plisse gordijnen? De goedkoopste plisse gordijnen op maat vindt u bij Topjaloezieën.nl. Bekijk nu ons grote aanbod en ontdek onze topservice.

Plisse gordijnen

Op zoek naar een plisse gordijn? U bestelt het eenvoudig online bij Topjaloezieën.nl. Wij hebben plisse gordijnen in vele soorten en stijlen, zodat u bij ons altijd een plooigordijn vindt dat past bij uw interieur. Zo hebben we plisse gordijnen in een groot scala aan kleuren, maar ook stoffen met prachtige weefsels en elegante patronen. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende systemen: • Top-down met handgrepen • Top-down met koorden • ‘Rolgordijn’ systeem • Top-down voor dakraam

Kies de juiste plisse gordijnen voor serres of ramen

Plisse gordijnen zijn een uitstekende oplossing voor serres of ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Onze Semi-transparante en transparante stoffen hebben een zonwerend en sfeer verhogend karakter en zijn ideaal voor uw woonkamer of serre. Bent u op zoek naar een verduisterend plisse gordijn voor op de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende stoffen een uitkomst.

Plisse gordijnen op maat

Plissés zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien; een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen. Wij maken uw plisse gordijn dan ook graag op maat. Dit geldt niet alleen voor normale ramen, maar ook voor afwijkende raamvormen, zoals ronde, driehoekig of meerhoekige ramen. Stuur een mail naar info@topjaloezieen.nl voor meer informatie.

Wilt u graag eerst zien hoe een stof er in het echt uitziet? Klik dan hier voor gratis kleurstalen.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden