Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Plisségordijnen

Op zoek naar plissé gordijnen? De goedkoopste plissé gordijnen op maat vindt u bij Topjaloezieën.nl. Bekijk nu ons grote aanbod en ontdek onze topservice.

Plisse gordijnen

Plisse gordijnen Een plissé gordijn bestelt u eenvoudig online bij Topjaloezieën.nl. Wij hebben plooigordijnen in vele soorten en stijlen, zodat u bij ons altijd een plissé gordijn vindt dat past bij uw interieur. Topjaloezieën.nl heeft plissé gordijnen in een groot scala aan kleuren, maar ook stoffen met prachtige weefsels en elegante patronen. U kunt kiezen uit de volgende systemen: • Top-down met handgrepen • Top-down met koorden • 'Rolgordijn' systeem • Top-down voor dakraam

Plissé gordijnen voor serres of ramen

Zoekt u gordijnen voor ramen waar intens, direct zonlicht op valt? Dan zijn plissé gordijnen de perfecte oplossing. De semi-transparante en transparante stoffen van Topjaloezieën.nl hebben een zonwerend en sfeer verhogend karakter en zijn ideaal voor uw woonkamer of serre. Voor verduisterend plissé gordijnen op de slaapkamer zijn onze verduisterende stoffen een uitkomst.

Plissé gordijnen op maat

Plissés zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien; een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen. Topjaloezieën.nl maakt uw plissé gordijn dan ook graag op maat. Dit geldt niet alleen voor normale ramen, maar ook voor afwijkende raamvormen, zoals ronde, driehoekige of meerhoekige ramen. Stuur een mail naar info@topjaloezieen.nl voor meer informatie. Wilt u graag eerst zien hoe een stof er in het echt uitziet? Klik dan hier voor gratis kleurstalen.

Meet- en montage-instructies

Voor het bestellen van raamdecoratie, moeten de plissé gordijnen eerst worden ingemeten. Dit kunt u zelf doen aan de hand van onze handige meet-instructies. Indien gewenst kan een professional van Topjaloezieën.nl ook komen inmeten. Maak hiervoor een (gratis) inmeetafspraak. Voor het monteren van uw gordijnen kunt u gebruik maken van deze montage-instructies. Komt u er niet uit? Neem dan contact op voor hulp en advies.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden