Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn momenteel dé trend in raamdecoratie. Ga naar Topjaloezieën voor het grootste aanbod Duo rolgordijnen van NL. Ook op maat gemaakt!

Duo rolgordijn

Duo rolgordijnen zijn momenteel dé trend in de wereld van raamdecoratie. Het Duo rolgordijn bestaat uit twee verschillende lagen stof die u over elkaar of juist onder elkaar kunt schuiven. De combinatie van transparant en ondoorzichtig textiel stelt u in staat zelf te spelen met licht. Afhankelijk van de kleurstelling past het Duo rolgordijn als veelzijdige toepassing in ieder interieur, van klassiek tot zeer modern. Dit maakt een Duo rolgordijn niet alleen sfeervol, maar ook praktisch en tijdloos.

Duo rolgordijn semi-verduisterend

Duo rolgordijnen bedient u met een ketting, waarmee u zelf de hoeveelheid licht in uw kamer bepaalt. Zo is uw Duo rolgordijn de ene keer verduisterend, terwijl het de ander keer vrij veel licht doorlaat. Momenteel is het Duo rolgordijn erg populair in grijs en wit, maar uiteraard zijn ook deze gordijnen bij ons in een groot spectrum aan kleuren verkrijgbaar.

Duo rolgordijnen op maat

Topjaloezieën.nl is dé online winkel voor een Duo rolgordijn op maat. Wij maken uw Duo rolgordijnen op maat tot een maximale breedte van 260 cm. De gordijnen kunnen zowel op de muur of het kozijn als aan het plafond worden bevestigd. Montagebeugels worden meegeleverd. Omdat wij uit eigen fabriek leveren en geen fysieke winkels hebben, kunnen wij onze Duo rolgordijnen voor een extra scherpe prijs leveren. Wilt u de stoffen toch eerst in het echt zien? Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een Duo rolgordijn in grijs of wit? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

De voordelen van Duo rolgordijnen bij Topjaloezieen.nl:

• Maatwerk • De Goedkoopste van Nederland • Montage kan zowel op de muur / kozijn als in het plafond • Montagebeugels worden meegeleverd • Advies op maat voor de juiste keus • Super snelle levering, binnen 10-15 werkdagen • GRATIS kleurstalen

Bestel nu snel de goedkoopste A-kwaliteit Duo rolgordijnen van Nederland!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden