Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn dé trend in raamdecoratie. Ga naar Topjaloezieën.nl voor het grootste aanbod duo rolgordijnen van Nederland. Ook op maat gemaakt!

Duo rolgordijn

Duo rolgordijnen zijn enorm populair in de wereld van raamdecoratie. Het duo rolgordijn bestaat uit twee verschillende lagen stof (transparant en ondoorzichtig textiel) die u over elkaar of juist onder elkaar kunt schuiven. Zo kunt u goed spelen met licht. Duo rolgordijnen zijn er in allerlei kleurstellingen en passen in ieder interieur, van klassiek tot zeer modern. Duo rolgordijnen zijn hierdoor niet alleen sfeervol, maar ook praktisch en tijdloos.

Duo rolgordijn semi-verduisterend

U bedient duo rolgordijnen met een ketting, om zelf de hoeveelheid licht in uw kamer te bepalen. Zo kunt u een duo rolgordijn verduisterend maken of er juist voor zorgen dat het gordijn veel licht door laat. Duo rolgordijnen zijn erg gewild in grijs en wit, maar uiteraard zijn deze gordijnen in een groot spectrum aan kleuren verkrijgbaar.

Duo rolgordijnen op maat

Topjaloezieën.nl maakt duo rolgordijnen op maat tot een maximale breedte van 260 cm. Met de meegeleverde montagebeugels kunt u de gordijnen zowel op de muur of het kozijn als aan het plafond bevestigen. Omdat wij uit eigen fabriek leveren en geen fysieke winkels hebben, kunnen wij onze duo rolgordijnen voor een extra scherpe prijs leveren. Wilt u de stoffen en kleuren eerst in het echt zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

De voordelen van duo rolgordijnen bij Topjaloezieen.nl:

• Maatwerk • De goedkoopste van Nederland • Montage kan zowel op de muur / kozijn als in het plafond • Montagebeugels worden meegeleverd • Advies op maat voor de juiste keus • Super snelle levering (binnen 10-15 werkdagen) • GRATIS kleurstalen

Bestel nu snel de goedkoopste A-kwaliteit duo rolgordijnen van Nederland!

Zelf inmeten en monteren Voor het bestellen van duo rolgordijnen kunt u aan de hand van onze meet-instructies de juiste maten inmeten. Topjaloezieën.nl levert de gordijnen met duidelijke montage-instructies, zodat u de gordijnen eenvoudig zelf kunt monteren. Uiteraard kunt u voor hulp en advies altijd contact met ons opnemen.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden