Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Rolgordijnen standaard

Bestel uw rolgordijnen op maat bij Topjaloezieën.nl en laat u verrassen door onze uitgebreide collectie en snelle levering!

Rolgordijnen

Doordat rolgordijnen in een uitgebreide range aan stoffen en kleuren kan worden gemaakt, is deze vorm van raamdecoratie bijzonder populair. Rolgordijnen zijn in bijna iedere denkbare kleur leverbaar en u kunt daarbij kiezen voor zowel transparante- als verduisterende rolgordijnen. In de grote collectie rolgordijnen van Topjaloezieën.nl vindt u meer dan 200 verschillende stijlvolle en trendy rolgordijnstoffen. Bij ons vindt u altijd de laatste trends op het gebied van rolgordijnen.

Of u nu op zoek bent naar een rolgordijn voor in de badkamer, de woonkamer of de slaapkamer, er is altijd een rolgordijn dat past. In de badkamer is het slim om te kiezen voor een stof met een lichte, frisse uitstraling, die toch voldoende privacy geeft. Kies voor een slaapkamer juist een verduisterende stof die ’s nachts geen licht doorlaat. Zonwerende rolgordijnen zijn zeer geschikt voor ruimtes in huis waar overdag veel zon binnenkomt. Bent u benieuwd naar een bepaalde stof of kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan om de stof eerst in het echt te kunnen bekijken.

Rolgordijnen op maat

Wilt u graag een rolgordijn op maat? Topjaloezieën.nl helpt u graag aan gordijnen die perfect passend zijn voor uw ramen. Als u bij ons rolgordijnen op maat bestelt, dan ontvangt u deze binnen 10-15 dagen.

Goedkope rolgordijnen

Bij Topjaloezieën.nl bent u ook voor goedkope rolgordijnen aan het juiste adres. Wij leveren onze producten uit eigen fabriek en hebben geen fysieke winkels. Dat betekent dat wij onze producten voor een extra scherpe prijs kunnen aanbieden. Bovendien hebben we regelmatige spectaculaire acties!

Inmeten en monteren

Voor het inmeten van rolgordijnen kunt u aan de slag met onze meet-instructies. Laat u de maten lever inmeten door Topjaloezieën.nl? Maak dan gebruik van onze (gratis) inmeetservice. Met onze handige montage-instructies kunt u de rolgordijnen na levering eenvoudig monteren.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden