CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen
Topjaloezieën

Montageservice van Topjaloezieën.nl

Kom je er zelf niet uit, of besteed je het werk gewoon liever uit? Geen probleem, Topjaloezieën.nl staat voor je klaar.

Je raamdecoratie laten monteren door Topjaloezieën.nl kan al bij een bestelling van 3 producten of meer. Tarieven:

 • Eenmalig €68,50 voorrijkosten
 • Vanaf slechts €29,50 per gemonteerd product
 • €38,50 per gemonteerd product voor elektrisch bedienbare producten met motor

Je moet zelf de oude raamdecoratie verwijderen voordat wij komen monteren. Wil je dat wij de oude raamdecoratie verwijderen, dan rekenen we €12,50 per stuk. Als je hiervan gebruik wilt maken, kun je dit bij onze klantenservice aangeven.

Onze montageservice is alleen mogelijk in combinatie met een inmeetafspraak van Topjaloezieën.nl.

De voordelen van een montageservice

Onze montageservice biedt je tal van voordelen. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

Professionele installatie

Een groot voordeel van onze montageservice voor raamdecoratie is dat je verzekerd bent van een professionele installatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jouw raamdecoratie perfect moeten monteren. Zo ben je verzekerd van een veilige en stevige bevestiging die er ook nog eens prachtig uitziet.

Tijdbesparend

Onze montageservice voor raamdecoratie bespaart je een hoop tijd. Het monteren van raamdecoratie kan best wat tijd kosten, zeker als je twee linkerhanden hebt. Door een professional in te schakelen, bespaar je niet alleen tijd, maar ben je ook verzekerd van een snelle en efficiënte plaatsing.

Garantie en service

De montageservice van Topjaloezieën biedt garantie en service. Mocht er iets niet in orde zijn met de installatie of treden er problemen op na de montage, dan kun je altijd rekenen op de service van onze monteurs. Ze doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen, zodat je weer volop kunt genieten van je raamdecoratie.

Maatwerk

Een ander voordeel van onze montageservice is de mogelijkheid tot maatwerk. De raamdecoratie wordt speciaal voor jouw ramen op maat gemaakt, zodat het perfect past. De monteur neemt de maten van je ramen op en zorgt dat de raamdecoratie op maat gemaakt wordt. Dit resulteert niet alleen in een prachtig resultaat, maar ook in een perfect passende oplossing voor je ramen.

Advies op maat

Tot slot biedt onze inmeetservice ook advies op maat. Onze adviseurs hebben veel ervaring en kunnen je uitstekend adviseren over welke raamdecoratie het beste bij je interieur en ramen past. Ze helpen je ook bij het kiezen van de juiste kleur, materiaal en bevestigingsmethode.

Verschillende soorten raamdecoratie

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie waarvoor je onze montageservice kunt inschakelen. Denk aan gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen. Voor elk type raamdecoratie zijn specifieke bevestigingsmethoden en -materialen nodig. Een professionele monteur helpt je de juiste keuzes te maken, zodat je raamdecoratie perfect past.

Montageservice van Topjaloezieën.nl

Kun je het niet zelf of besteed je het werk liever uit? Geen probleem, bij Topjaloezieën.nl staan we voor je klaar met onze montageservice.

 • Betaalbaar - je betaalt een vaste prijs per product, dus geen onverwachte kosten.
 • Deskundig - onze ervaren vakmensen verzorgen de montage.
 • Gemakkelijk - laat het boren en schroeven maar aan ons over, wij regelen alles voor je.
 • Verzekerd - onze monteurs zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent voordat ze vertrekken.

Bespaar jezelf de moeite en laat je jaloezieën, plisségordijnen of gordijnen monteren door onze ervaren monteurs. Maak nu direct een afspraak voor de montage!

Inmeetafspraak