CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen
Topjaloezieën

Montageservice van Topjaloezieën.nl

Komt u er zelf niet uit, of besteedt u het werk gewoon liever uit? Geen enkel probleem, Topjaloezieën.nl staat voor u klaar. 

 • Uw raamdecoratie laten monteren door Topjaloezieën.nl is mogelijk bij een bestelling van 3 producten of meer.
 • Tarieven:
  • Eenmalig €68,50 - voorrijkosten
  • Vanaf slechts €29,50 per gemonteerd product 
  • €38,50 per gemonteerd product bij elektrisch bedienbare producten met motor
  • U dient zelf de oude raamdecoratie te verwijderen voordat wij komen monteren. Wilt u dat wij de oude raamdecoratie verwijderen dan brengen wij €12,50,- per stuk in rekening. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u het bij onze klantenservice aangeven.

Montageservice is alleen mogelijk in combinatie met een inmeetafspraak van Topjaloezieën.nl

De voordelen van een montageservice


Onze montageservice brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder staan de belangrijkste op een rij:

Professionele installatie

Een van de grootste voordelen van het inschakelen van onze montageservice voor raamdecoratie is dat u verzekerd bent van een professionele installatie. Onze monteurs hebben namelijk jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw raamdecoratie op de juiste manier moeten monteren. Hierdoor weet u zeker dat alles veilig en stevig bevestigd wordt, en dat het er bovendien mooi uitziet.

Tijdbesparend

Een ander voordeel van onze montageservice voor raamdecoratie is dat het tijdbesparend is. Het monteren van raamdecoratie kan namelijk behoorlijk wat tijd in beslag nemen, vooral als u niet zo handig bent. Door een professional in te schakelen bespaart u niet alleen tijd, maar weet u ook zeker dat het snel en efficiënt gebeurt.

Garantie en service

De topjaloezieen montageservice biedt garantie en service. Als er iets mis is met de installatie of als er problemen optreden na de montage, kunt u altijd terugvallen op de service van onze monteurs. Ze zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, zodat u weer kunt genieten van uw raamdecoratie.

Maatwerk

Een ander voordeel van onze montageservice voor raamdecoratie is dat er vaak maatwerk mogelijk is. Dit betekent dat de raamdecoratie speciaal op maat wordt gemaakt voor uw ramen, zodat het perfect past. De monteur kan de maten van uw ramen opnemen en de raamdecoratie op maat laten maken. Hierdoor krijgt u niet alleen een mooi resultaat, maar ook een perfect passende oplossing voor uw ramen.

Advies op maat

Tot slot biedt onze inmeetservice ook advies op maat. Onze adviseurs hebben veel ervaring en kunnen u daarom goed adviseren over welke raamdecoratie het beste bij uw interieur en ramen past. Ook kunnen ze u helpen bij het kiezen van de juiste kleur, materiaal en bevestigingsmethode

Verschillende soorten raamdecoratie

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie waarvoor u gebruik kunt maken van een montageservice. Zo kunt u denken aan gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen. Voor elk type raamdecoratie zijn er verschillende bevestigingsmethoden en -materialen nodig, en het is belangrijk dat deze goed gekozen worden. Een professionele monteur kan u hierbij helpen en zorgen dat uw raamdecoratie perfect past.

Montageservice van Topjaloezieën

Bent u niet in staat om het zelf te doen of geeft u er simpelweg de voorkeur aan om het werk uit te besteden? Geen probleem, bij Topjaloezieën.nl zijn we er om u te helpen met onze montageservice.

 • Betaalbaar - u betaalt een vaste prijs per product, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten.
 • Deskundig - onze eigen ervaren vakmensen verzorgen de montage.
 • Gemakkelijk - laat het boren en schroeven maar aan ons over, wij regelen alles voor u.
 • Verzekerd - onze monteurs zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent voordat ze vertrekken.

Bespaar uzelf de moeite en laat uw jaloezieën, plisségordijnen of rolgordijnen monteren door onze ervaren monteurs met behulp van onze montageservice. Maak nu direct een afspraak voor de montage!

Gratis inmeetafspraak