CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor de volgende webshops:

www.topjaloezieen.nl

Blister Blinds besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Daarentegen kan Blister Blinds niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.

De rechten en het eigendom van foto’s, logo’s en teksten op de website berusten bij Blister Blinds. Het is gebruikers niet toegestaan om deze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Blister Blinds.

Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.
Blister Blinds is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door Blister Blinds.

Tevens aanvaardt Blister Blinds geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Blister Blinds via deze website.

Deze website bevat mogelijk (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. Blister Blinds aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. Blister Blinds garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

 

Inmeetafspraak