Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Rolgordijnen met zijgeleiding

Rolgordijnen met zijgeleiding bestelt u eenvoudig bij Topjaloezieën.nl. Ontdek de diverse verduisterende of transparante rolgordijnen met zijgeleiding en laat u verrassen door onze snelle levertijd.

Rolgordijn met zijgeleiding

Een rolgordijn met zijgeleiding is dé oplossing als u op zoek bent naar een rolgordijn dat perfect geïntegreerd is in uw raam of deur. U monteert het gordijn met kunststof strips op de glaslatten of zijranden rondom het glas. Omdat de strips over de glaslat vallen en de stof erachter valt, wordt het raam naadloos afgesloten. De zijstrips zijn slechts 1mm dik en kunnen dus ook achter een raamhendel op de glaslat bevestigd worden, zonder dat ze de raamhendel in de weg zitten.

Verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding

Een rolgordijn met zijgeleiding is ideaal als verduisterend gordijn in uw slaapkamer. Uiteraard is dit gordijn ook te gebruiken in elke andere ruimte van uw huis. Omdat de zijgeleiding er voor zorgt dat het rolgordijn niet klappert, is dit type rolgordijn ook heel geschikt voor deuren en ramen. Naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding hebben we ook transparante en licht doorlatende/zonwerende varianten.

Net als reguliere rolgordijnen zijn rolgordijnen met zijgeleiding in een grote verscheidenheid aan kleuren en stoffen leverbaar. Daarnaast zijn ze mooi afgewerkt met een luxe cassette, die uiteraard ook in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar is. De kunststof strips worden door middel van dubbelzijdig tape aan het kozijn bevestigd. Dit betekent dat ze ook weer makkelijk te verwijderen zijn.

Monteren van rolgordijnen met zijgeleiding

De montage van rolgordijnen met zijgeleiding is heel eenvoudig. Met duidelijke montage-instructies helpt Topjaloezieën.nl u graag op weg. Op onze website vindt u daarnaast ook handige meet-instructies én kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden