Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Hoge kwaliteit en afwerkingHoge kwaliteit en afwerking

Onze producten bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen. De afwerking van onze producten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorgingGratis bezorging

De bestellingen van Topjaloezieën.nl worden kosteloos (gratis) bij u thuis geleverd door onze vervoerder Packs.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling zal binnen 10-15 werkdagen voor u op maat gemaakt en geleverd worden.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Rolgordijnen met zijgeleiding

Rolgordijnen met zijgeleiding bestelt u eenvoudig bij Topjaloezieën.nl. Ontdek de diverse verduisterende of transparante rolgordijnen met zijgeleiding en laat u verrassen door onze snelle levertijd.

Rolgordijnen met zijgeleiding

Een rolgordijn met zijgeleiding is ideaal wanneer u zoekt naar een rolgordijn dat goed geïntegreerd is in uw raam of deur. Omdat de strips van de zijgeleiding over de glaslat vallen wordt uw raam naadloos afgesloten. Combineert u dit met een rolgordijn van verduisterend materiaal dan kunt u een kamer tot wel 95 procent verduisteren. Perfect dus voor de slaapkamer en de kinderkamer, maar ook in andere kamers kan het wenselijk zijn om goed sluitende raamdecoratie te gebruiken. Zowel de semi-verduisterende als de verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding zijn van goede kwaliteit en worden uitstekend afgewerkt.

Een rolgordijn met zijgeleiding is dé oplossing als u op zoek bent naar een rolgordijn dat perfect geïntegreerd is in uw raam of deur. U monteert het gordijn met kunststof strips op de glaslatten of zijranden rondom het glas. Omdat de strips over de glaslat vallen en de stof erachter valt, wordt het raam naadloos afgesloten. De zijstrips zijn slechts 1mm dik en kunnen dus ook achter een raamhendel op de glaslat bevestigd worden, zonder dat ze de raamhendel in de weg zitten. In het ruime assortiment rolgordijnen met zijgeleiding van Topjaloezieën.nl vindt u zeker een rolgordijn dat past bij uw interieur. Afhankelijk van uw voorkeur en de mogelijkheden op gebied van montage kunt u daarbij kiezen uit rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia) en rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel):

Rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia)

Onze collectie Fantazia raamdecoratie bestaat uit rolgordijnen met zijgeleiding die met kunststof strips rondom het glas worden gemonteerd. De meegeleverde strips zijn slechts 1 mm dik. Dat betekent dat de zijgeleiding ook op de glaslat achter een raamhendel bevestigd kan worden, zonder daar de bediening van de raamhendel te hinderen. De Fantazia rolgordijnen zijn geschikt voor ramen met maximaal 2 cm afstand tussen glaslat en glas.

Rolgordijnen met zijgeleiding Fantazia zijn verkrijgbaar in semi-transparante én verduisterende stoffen. Met deze laatste kunt u een kamer tot wel 95 procent verduisteren.

Rolgordijn met zijgeleiding (Vegas Profiel)

Rolgordijnen met Vegas Profiel hebben een zijgeleiding in u-vorm. Dit u-profiel wordt bij montage met speciaal dubbelzijdig tape direct op het raam geplakt. Op die manier sluit u met het rolgordijn het raam naadloos af. Kiest u daarbij voor een verduisterende gordijnstof dan zorgt het rolgordijn met Vegas Profiel voor een verduistering tot 90 procent. Wanneer verduistering van een ruimte niet noodzakelijk is kunt u ook kiezen voor één van de prachtige semi-transparante stoffen uit onze collectie.

Verduisterende rolgordijnen

Een rolgordijn met zijgeleiding is ideaal als verduisterend gordijn in uw slaapkamer en in de kinderkamer. Dankzij onze verduisterende stoffen kunt u een kamer tot wel 95% verduisteren met een rolgordijn met zijgeleiding. Dat komt de nachtrust zeker ten goede! Uiteraard is dit gordijn ook te gebruiken in elke andere ruimte van uw huis. Omdat de zijgeleiding er voor zorgt dat het rolgordijn niet klappert, is dit type rolgordijn ook heel geschikt voor deuren en ramen. Naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding hebben we ook transparante, lichtdoorlatende en zonwerende varianten.

Kinderkamer rolgordijnen

Rolgordijnen met zijgeleiding zijn heel geschikt voor de kinderkamer. Niet in de laatste plaats omdat deze raamdecoratie verkrijgbaar is in diverse vrolijke kleuren die passen bij de kleuren of het thema in de kinderkamer. Voor wat grotere kinderen is een rolgordijn gemakkelijk te bedienen. Hierdoor kunnen zijn zelf bepalen hoeveel licht zij hun kamer binnen laten of het gordijn open doen om naar buiten te kijken. Voor kleine kinderen is het veiliger dat zij niet bij het bedieningskoord kunnen. Hier willen we u graag bij helpen. Wanneer u tijdens het bestelproces aangeeft een kindveilig rolgordijn te willen, passen wij de lengte van het bedieningskoord aan. Wij volgen hierbij de richtlijnen uit de wetgeving kindveiligheid van de Europese Commissie. De onderkant van het bedieningskoord zal dan tenminste 1,5 meter boven de grond hangen. Wel zo’n veilig idee!

Doordat u met onze rolgordijnen met zijgeleiding een kamer tot wel 95 procent kunt verduisteren, kunt u het in de kinderkamer ook echt donker maken. Daarmee draagt het rolgordijn zeker bij aan een goede nachtrust van uw kind. En ook tijdens ochtend- en middagslaapjes is een verduisterend gordijn ideaal. Wij vinden een verduisterend gordijn dan ook een must-have in iedere babykamer.

Rolgordijn met zijgeleiding op de deur

Soms is het wenselijk om een raam in een deur te voorzien van een gordijn. Maar niet iedere vorm van raamdecoratie is daar geschikt voor. Met gewone rolgordijnen of jaloezieën loopt u al snel het risico op klapperende gordijnen door wind of door het openen en sluiten van de deur. Met rolgordijnen met zijgeleiding heeft u dit probleem niet. De zijgeleiding houdt het gordijn keurig op zijn plek waardoor het niet klappert. Voor het bedienen van het rolgordijn maakt het bovendien niet uit of de deur geopend of gesloten is. Een rolgordijn met zijgeleiding is dus ideaal voor het raam in uw deur.

Uitstekende afwerking

Net als reguliere rolgordijnen zijn rolgordijnen met zijgeleiding in een grote verscheidenheid aan kleuren en stoffen leverbaar. Daarnaast zijn ze mooi afgewerkt met een luxe cassette, die uiteraard ook in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar is. Tijdens uw bestelproces kiest u naast de stof en de kleur niet alleen de cassette, maar kunt u ook aangeven aan welke kant de bedieningskoorden moeten hangen. Zo kunnen we het rolgordijn volledig naar wens maken.

Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe raamdecoratie perfect op maat, netjes afgewerkt en compleet bij u geleverd wordt. Uiteraard zorgen we daarbij ook voor montage-instructies en speciaal dubbelzijdig tape waarmee u de zijgeleiding aan het kozijn kunt bevestigen.

Rolgordijn inmeten

Voor Topjaloezieën.nl aan de slag kan met het maken van uw rolgordijn op maat, hebben wij eerst de juiste maten nodig. Gelukkig is het inmeten van rolgordijnen zeer eenvoudig. Onze handige meetinstructies begeleiden u stap voor stap door het proces zodat u de exacte maten kunt doorgeven bij uw bestelling. Al onze producten zijn maatwerk en worden speciaal voor u gemaakt. Aan de hand van die maten gaan medewerkers in onze fabriek aan de slag om uw rolgordijnen op maat te produceren.

Loopt u tijdens het inmeten tegen problemen aan, wilt u advies of laat u het inmeten liever doen door een professional? Neem dan contact op met onze klantenservice of maak gebruik van onze (gratis) inmeetservice.

Monteren van rolgordijnen met zijgeleiding

De montage van rolgordijnen met zijgeleiding is heel eenvoudig. Met duidelijke montage-instructies helpt Topjaloezieën.nl u graag op weg. Onze rolgordijnen met zijgeleiding worden bevestigd met dubbelzijdig tape dat speciaal voor deze toepassing is ontwikkeld. Hiermee zijn de profielen voor de zijgeleiding gemakkelijk te bevestigen, maar kunnen later ook weer netjes worden verwijderd.

Wilt u het monteren van raamdecoratie uitbesteden, dan bieden we graag onze montage-service aan. Een deskundige medewerker van Topjaloezieën.nl komt dan op locatie alle bestelde raamdecoratie installeren. Zo weet u zeker dat de montage in orde is en kunt u gaan genieten van uw nieuwe rolgordijnen. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor informatie over montage door Topjaloezieën.nl.

Voordelige rolgordijnen met zijgeleiding

Alle raamdecoratie van Topjaloezieën.nl is van uitstekende kwaliteit. Omdat de gordijnen in onze eigen fabriek worden gemaakt en wij geen fysieke winkels hebben, kunnen we zeer scherpe prijzen hanteren. U vindt bij ons dus voordelige rolgordijnen van topkwaliteit! Behalve rolgordijnen met zijgeleiding kunt u bij Topjalozieën.nl ook terecht voor (duo) rolgordijnen zonder zijgeleiding, jaloezieën, shutters en (honingraat) plisségordijnen. Dankzij de ruime collectie is er passende raamdecoratie voor ieder interieur: De beste stijl, de juiste kleur en de perfecte maat. Ieder gordijn op maat gemaakt en bij u thuis afgeleverd.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij denken graag met u mee. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice of geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom in Zeewolde. Ook tijdens een inmeetafspraak helpen we u graag verder met advies over de meest geschikte raamdecoratie voor uw ramen. Op naar een sfeervol interieur met passende raamdecoratie!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
- mm
- mm
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden