CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Rolgordijnen met zijgeleiding

Rolgordijnen met zijgeleiding bestelt u eenvoudig bij Topjaloezieën.nl. Ontdek de diverse verduisterende of transparante rolgordijnen met zijgeleiding en laat u verrassen door onze snelle levertijd.

Wat is een rolgordijn met zijgeleiding?
arrow-down

Een rolgordijn met zijgeleiding wordt, in tegenstelling tot standaard rolgordijnen, geïntegreerd in uw raam of deur. Topjaloezieën.nl biedt 2 soorten zijgeleiding. Ons Fantazia-model werkt met dunne kunststof strips die rondom het glas gemonteerd worden. Het Vegas Profiel-model is een u-profiel rolgordijn dat op het raam geplakt wordt. In beide gevallen sluit de zijgeleiding van het rolgordijn uw raam of deur naadloos af.

Leveren jullie rolgordijnen met zijgeleiding op maat?
arrow-down

Ja, wij bieden uitsluitend rolgordijnen met zijgeleiding op maat aan. Raamdecoratie, en zeker zijgeleiding rolgordijnen, moeten perfect aansluiten op uw ramen voor het mooiste en meest functionele resultaat. Met onze voordelige rolgordijnen met zijgeleiding op maat zit dat helemaal goed!

Is een rolgordijn met zijgeleiding geschikt voor de deur?
arrow-down

Ja, een rolgordijn met zijgeleiding is ideaal voor uw deur. Dankzij de zijgeleiding blijft het rolgordijn perfect op zijn plek en klappert hij niet bij het openen en sluiten van de deur.

Zijn rolgordijnen met zijgeleiding verduisterend?
arrow-down

Ja, rolgordijnen met zijgeleiding zijn tot wel 95% verduisterend, omdat de lichtkieren dankzij de zijgeleider minimaal zijn. Kies voor een zijgeleiding rolgordijn met verduisterende stof voor een optimaal verduisterend resultaat.

Rolgordijnen met zijgeleiding

Als u op zoek bent naar raamdecoratie met een luxe uitstraling, makkelijke bediening en naadloze aansluiting, dan is een rolgordijn in cassette met zijgeleiding wellicht iets voor u! Een zijgeleiding rolgordijn wordt geïntegreerd in uw raam of deur, waardoor het (deur)raam naadloos wordt afgesloten. Dit maakt dit type rolgordijn bij uitstek geschikt voor in de slaapkamer. Een rolgordijn met zijgeleiding kan uw kamer namelijk tot wel 95% verduisteren! Bestel uw exemplaar snel online op Topjaloezieën.nl, dan geniet u binnen de kortste keren van een ultieme nachtrust.

Profiteer van verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding

Een groot voordeel van een rolgordijn met zijgeleidingsprofielen, is dat u uw kamer hiermee ontzettend donker kan maken. Als u kiest voor een zijgeleiding rolgordijn van verduisterende stof, kunt u de ruimte tot maar liefst 95% verduisteren. Een donkere kamer is belangrijk voor een goede nachtrust. Een verduisterend cassette rolgordijn is daarom de ideale optie voor al uw slaapkamers. Ook voor deurramen zijn rolgordijnen met zijgeleiding ontzettend handig. Met andere soorten raamdecoratie loopt u al snel het risico op klapperende gordijnen door wind of door het openen en sluiten van de deur. Met rolgordijnen met zijgeleiding heeft u dit probleem niet. De zijgeleiding houdt het gordijn keurig op zijn plek waardoor het niet klappert. Wanneer verduistering van een ruimte niet noodzakelijk is, kunt u kiezen voor een prachtig semitransparant rolgordijn uit onze collectie. U bepaalt bij Topjaloezieën.nl zelf welke stof uw rolgordijnen hebben. Rolgordijnen met zijgeleiding zijn zo eigenlijk geschikt voor iedere soort kamer!

Ons assortiment rolgordijnen met zijgeleiding

Topjaloezieën.nl levert 2 soorten rolgordijnen met zijgeleiding: type Fantazia en type Vegas Profiel.

De Fantazia rolgordijnen met zijgeleiding worden met kunststof strips rondom het glas gemonteerd. De meegeleverde strips zijn slechts 1 mm dik. Dat betekent dat de zijgeleiding ook op de glaslat achter een raamhendel bevestigd kan worden, zonder daar de bediening van de raamhendel te hinderen. Onze Fantazia rolgordijnen met cassette zijn geschikt voor ramen met maximaal 2 cm afstand tussen de glaslat en het glas. Fantazia rolgordijnen zijn tot 95% verduisterend.

De Vegas Profiel rolgordijnen hebben een u-profiel zijgeleiding. Dit u-profiel wordt bij montage met speciaal dubbelzijdig tape direct op het raam geplakt. Op die manier sluit u met het rolgordijn het raam naadloos af. De Vegas Profiel rolgordijnen zijn tot 90% verduisterend.

Kindvriendelijke rolgordijnen bij Topjaloezieën.nl

Om een keuze te maken uit al onze trendy kleuren kunt u gebruikmaken van onze gratis kleurstalen. Onze rolgordijnen met zijgeleiding zijn namelijk beschikbaar in een groot aantal kleuren en stoffen. We hebben een brede selectie aan neutrale kleuren, maar ook een aantal vrolijke en sprekende kleuren die niet zouden misstaan bij uw kinderkamer rolgordijnen. Wilt u een extra kindveilige optie? Geef dit dan direct bij de bestelling aan. Dan zorgen wij dat de koorden 1,5 meter boven de grond hangen, geheel volgens de richtlijnen van de Europese Commissie.

Rolgordijnen met zijgeleiding op maat gemaakt

Topjaloezieën.nl maakt standaard alle rolgordijnen op maat. U kunt zelf de afmetingen doorgeven en de rolgordijnen eenvoudig zelf monteren met behulp van onze instructies online. Onze rolgordijnen met zijgeleiding worden bevestigd aan de kozijnen van het raam met dubbelzijdig tape dat speciaal voor deze toepassing is ontwikkeld. Hiermee zijn de profielen voor de zijgeleiding gemakkelijk te bevestigen, maar kunnen later ook weer netjes worden verwijderd. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van onze meet- en montageservice. Maak daarvoor online een (gratis) inmeetafspraak, of neem contact op met onze klantenservice voor een montage-afspraak. We helpen u graag verder!

Een rolgordijn met zijgeleiding kopen? Topjaloezieën.nl!

Topjaloezieën.nl houdt van topservice. Dat betekent: snelle levering (levertijd circa 10-15 werkdagen), hoge kwaliteit en een scherpe prijs! Een rolgordijn met zijgeleiding bestellen doet u dus voordelig bij Topjaloezieën.nl. Indien gewenst, voorzien onze deskundige medewerkers u met plezier van persoonlijk advies. Bezoek onze mooie showroom in Zeewolde, neem online contact op met onze klantenservice of bestel uw rolgordijn met zijgeleiding direct online!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
- mm
- mm
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden
Gratis inmeetafspraak