Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Rolgordijnen met zijgeleiding

Rolgordijnen met zijgeleiding bestelt u eenvoudig bij Topjaloezieën. Ontdek de diverse verduisterende of transparante rolgordijnen met zijgeleiding.

Rolgordijn met zijgeleiding

Rolgordijnen met zijgeleiding bestelt u eenvoudig bij Topjaloezieën. Een rolgordijn met zijgeleiding is dé oplossing als u op zoek bent naar een rolgordijn dat perfect geïntegreerd is in uw raam of deur. Het gordijn wordt met kunststof strips op de glaslatten of zijranden rondom het glas gemonteerd. De strips vallen over de glaslat, zodat de stof erachter valt en het raam naadloos wordt afgesloten. De zijstrips zijn slechts 1mm dik, waardoor de zijgeleiding ook achter een raamhendel op de glaslat bevestigd kan worden, zonder dat het in de weg zit bij het bedienen van de raamhendel.

Verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding

Doordat een rolgordijn met zijgeleiding uw raam naadloos afsluit, is het ideaal als verduisterend gordijn in uw slaapkamer. Maar uiteraard is dit gordijn ook te gebruiken in elke andere ruimte van uw huis. Dankzij de zijgeleiding klappert het rolgordijn niet, wat dit type rolgordijn bijvoorbeeld ook ideaal maakt voor deuren en ramen. Naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding hebben we ook transparante en licht doorlatende/zonwerende varianten. Rolgordijnen met zijgeleiding, soorten en afwerking

Net als reguliere rolgordijnen zijn rolgordijnen met dit systeem (rolgordijn Vegas) in een grote verscheidenheid aan kleuren en stoffen leverbaar. Daarnaast zijn ze mooi afgewerkt met een luxe cassette, die uiteraard ook in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar zijn. De kunststof strips worden door middel van dubbelzijdig tape aan het kozijn bevestigd. Dit betekent dat ze ook weer makkelijk te verwijderen zijn.

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden