CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia)

Rolgordijn met zijgeleiding (Fantazia)

Het Fantazia rolgordijn is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een rolgordijn dat geïntegreerd is in uw raam of deur. Dit rolgordijn met zijgeleiding wordt met aluminium strips rondom het glas gemonteerd en sluit het raam naadloos af. De zijstrips zijn slechts 1mm dik, waardoor de zijgeleiding ook achter een raamhendel op de glaslat bevestigd kan worden, zonder dat het in de weg zit bij het bedienen van de raamhendel. Let wel op dat dit rolgordijn niet geschikt is voor een dakraam ( zoals bijv Velux). Hiervoor kunt u kiezen voor het dakraam rolgordijn

Belangrijk is dat de afstand tussen de glaslat en het glas niet meer dan twee centimeter bedraagt. Heeft u een dikkere glaslat of wilt u dit product op het kozijn bevestigen, kiest u dan voor ons Vegas Profiel systeem.

Rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia) verduisteren een ruimte tot wel 95%. Handig dus voor de slaapkamer, maar ook voor andere ruimtes in huis is deze raamdecoratie erg geschikt. Naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding hebben we ook semi-transparante varianten. Vraag nu gratis kleurstalen aan!

Lees hier wat het verschil is tussen rolgordijn met zijgeleiding Fantazia en Vegas Profiel.

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Snel in huis; binnen 10-15 werkdagen
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

300 - 1300 mm
400 - 2000 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Semi-Transparant (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit-A810
Wit-A810
Wit - Dosa 7425
Wit - Dosa 7425
Wit - Luna 1039
Wit - Luna 1039
Wit gestreept-AP8261
Wit gestreept-AP8261
Offwhite - Dosa 7429
Offwhite - Dosa 7429
Zand gestreept-AP8216
Zand gestreept-AP8216
Grijs gestreept-AP7781
Grijs gestreept-AP7781
Grijs - Dosa 8203
Grijs - Dosa 8203
Grijs - Dosa 8204
Grijs - Dosa 8204
Verduisterend - witte of zilveren achterkant (extra zonwerende laag) (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit A501-BO-W
Wit A501-BO-W
Offwhite A502-BO-W
Offwhite A502-BO-W
Wit gestreept-MGR063
Wit gestreept-MGR063
Wit-MGR051
Wit-MGR051
Grijs A509-BO-W
Grijs A509-BO-W
Antraciet A510-BO-W
Antraciet A510-BO-W
Zwart A511-BO-W
Zwart A511-BO-W
Zand A505-BO-W
Zand A505-BO-W
Taupe A506-BO-W
Taupe A506-BO-W
Beige A503-BO-W
Beige A503-BO-W
Camel A507-BO-W
Camel A507-BO-W
Bruin A508-BO-W
Bruin A508-BO-W
Lichtblauw A513-BO-W
Lichtblauw A513-BO-W
Lichtroze A512-BO-W
Lichtroze A512-BO-W
Verduisterend - meegekleurde achterkant (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Offwhite A670-BO-C
Offwhite A670-BO-C
Ivoor A671-BO-C
Ivoor A671-BO-C
Grijs A664-BO-C
Grijs A664-BO-C
Grijs A661-BO-C
Grijs A661-BO-C
Zwart A660-BO-C
Zwart A660-BO-C
Zand A662-BO-C
Zand A662-BO-C
Bruin A674-BO-C
Bruin A674-BO-C
Blauw A683-BO-C
Blauw A683-BO-C
3
Cassette kleur

Kies het type en kleur van de cassette/beugels.

Wit
Wit
Zilvergrijs
Zilvergrijs
Antraciet
Antraciet
Helaas, geen overeenkomsten probeer een andere zoekterm.
4
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
5
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 21, 66
€ 19, 49
Laden

Mooi kleurenpalet

Topjaloezieën.nl verkoopt rolgordijnen met zijgeleiding in een ruim kleurenpalet. Dit betekent dat er zeker ook een of meerdere kleuren bij zitten die passen bij uw interieur. Voor stijlvolle, maar onopvallende raamdecoratie kiest u voor rolgordijnen in een neutrale kleur die goed past bij de kleuren in uw interieur. Maakt u in een kamer veel gebruik van opvallende kleuren? Dan kunt u de kleur van het rolgordijn daar ook op aanpassen. Of maak van het rolgordijn een blikvanger in uw interieur door te kiezen voor een opvallende contrastkleur. Dankzij de gratis kleurstalen kunt u uw favoriete kleuren en stoffen rustig thuis bekijken voor u een rolgordijn op maat bestelt.

Rolgordijnen met zijgeleiding: 95% verduistering

Doordat het Fantazia rolgordijn uw raam naadloos afsluit, is het ideaal als verduisterend gordijn in uw slaapkamer. Dit systeem verduistert uw ruimte tot wel 95%. Wist u dat u stukken beter slaapt in een donkere kamer? Met een goed verduisterend rolgordijn voorkomt u dus dat er ongewenst licht van buiten naar binnen schijnt en dat komt de nachtrust zeker ten goede. Onze verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder ook heel lichtgekleurde stoffen. Een gordijn hoeft dus zeker niet donker van kleur te zijn om het licht van buiten te weren! Voor extra zonwering kunt u bovendien ook nog kiezen voor verduisterende raamdecoratie met een witte of zilveren achterkant.

Geen klapperende rolgordijnen meer

De zijgeleiding van onze rolgordijnen maakt een einde aan het geklapper van uw raamdecoratie. Dat maakt dit type rolgordijn ook ideaal voor deuren en ramen. De zijgeleiding zorgt er voor dat de gordijnen stevig op hun plek blijven zitten. Voor het bedienen van de rolgordijnen maakt het bovendien niet uit of de deur of het raam open of dicht is, u kunt de hoogte van het gordijn ten alle tijden naar wens bijstellen.

Rolgordijnen in de kinderkamer

In veel kinderkamers zie je rolgordijnen voor de ramen hangen. En dat is niet voor niets! Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren waardoor ze vaak goed passen bij de kleuren of het thema van de kinderkamer. Ook de verduisteringsmogelijkheden van rolgordijnen met zijgeleiding zijn in de kinderkamer zeer welkom. Zeker wanneer kleine kinderen ook nog overdag slapen, is het prettig dat u de kamer zo donker mogelijk kunt maken.

Grotere kinderen kunnen de gordijnen, dankzij de eenvoudige bediening, zelf openen en sluiten. Voor kleine kinderen is het echter veiliger wanneer de bedieningskoorden buiten bereik hangen. Bij het bestellen van een rolgordijn met zijgeleiding (Fantazia) kunt u daarom kiezen voor extra kindveiligheid. Topjaloezieën.nl zorgt er dan voor dat de onderkant van het bedieningskoord tenminste 1,5 meter boven de grond hangt. Het rolgordijn voldoet daarmee aan de wetgeving kindveiligheid van de Europese Commissie. Voor gordijnen in de kinderkamer of in andere ruimtes waar kleine kinderen komen is dit zeker een aanrader!

Handige meet-instructies rolgordijnen

Om een passend rolgordijn op maat te maken, hebben we uiteraard de maten van uw raam nodig. Gelukkig is dit gemakkelijk op te meten. Met de handige meetinstructies van Topjaloezieën.nl kunt u het gordijn zelf inmeten voordat u deze in onze webshop besteld. Tijdens het bestelproces vult u de gemeten maten in en kunt u de diverse keuzes maken op het gebied van kleur, materiaal, bediening en afwerking. Neem voor hulp of advies bij het inmeten gerust contact op met onze klantenservice of maak een afspraak met onze (gratis) inmeetservice.

Naadloze montage: zelf doen of uitbesteden

Het grootste voordeel van rolgordijnen met zijgeleiding is de naadloze montage. Dit rolgordijn is hiermee perfect te integreren in uw raam of deur. Het gordijn wordt met aluminium strips op de glaslatten of zijranden rondom het glas gemonteerd. De strips vallen over de glaslat, zodat de stof erachter valt en het raam naadloos wordt afgesloten. De zijstrips zijn slechts 1mm dik, waardoor de zijgeleiding ook achter een raamhendel op de glaslat bevestigd kan worden, zonder dat het in de weg zit bij het bedienen van de raamhendel.

Het monteren van rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia) kunt u zelf doen. Onze handige montage-instructies helpen u stap voor stap door het montageproces heen. Wilt u de raamdecoratie liever laten monteren? Maak dan een afspraak voor montage door een professional van Topjaloezieën.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u voor het leveren en monteren van de rolgordijnen.

Grote collectie raamdecoratie

Naast rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia) heeft Topjaloezieën.nl nog veel meer stijlvolle en eigentijdse raamdecoratie in het assortiment. In onze webshop treft u het volledige aanbod jaloezieën, rolgordijnen, (honingraat) plisségordijnen en shutters. Stuk voor stuk voordelig geprijsd. Dankzij deze ruime collectie kunnen wij raamdecoratie aanbieden in vrijwel iedere woonstijl. We helpen u dan ook graag bij het maken van een keuze. Wilt u eerst zien wat wij in huis hebben? Vraag dan gratis kleurstalen aan of breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Zeewolde.

Omdat Topjaloezieën.nl uit eigen fabriek levert en geen fysieke winkels heeft, bieden wij rolgordijnen aan voor een scherpe prijs. Wilt u meer weten over rolgordijnen met zijgeleiding of een afspraak maken voor inmeten, montage of advies? Neem dan contact op met ons op. We helpen u graag verder aan een sfeervol interieur!

Gratis inmeetafspraak