CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel)

Rolgordijn met zijgeleiding (Vegas Profiel)

Rolgordijnen met Vegas Profiel zijn een ideale oplossing als u op zoek bent naar een rolgordijn dat perfect geïntegreerd is op uw raam of deur. De zijgeleiding van dit rolgordijn heeft een u-profiel dat op het raam geplakt wordt. Hierdoor sluit het rolgordijn met Vegas-Profiel het raam naadloos af. Let wel op dat dit rolgordijn niet geschikt is voor een dakraam ( zoals bijv Velux). Hiervoor kunt u kiezen voor het dakraam rolgordijn

Rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel) verduisteren een kamer tot 90%. Dat maakt deze raamdecoratie erg populair voor slaapkamers. Door het Vegas Profiel is het gordijn ook zeer geschikt voor deuren en ramen in het hele huis. Tocht kan er wel voor zorgen dat de stof uit de geleiders raakt. Topjaloezieën.nl verkoopt naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding ook semi-transparante varianten. Benieuwd naar de kleuren? We sturen u graag een aantal gratis kleurstalen toe.

Lees hier wat het verschil is tussen rolgordijn met zijgeleiding Vegas Profiel en Fantazia.

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Snel in huis; binnen 10-15 werkdagen
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

300 - 1000 mm
400 - 2000 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Semi-transparant (Vegas Profiel) (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit-A810
Wit-A810
Wit - Dosa 7425
Wit - Dosa 7425
Wit - Luna 1039
Wit - Luna 1039
Wit gestreept-AP8261
Wit gestreept-AP8261
Offwhite - Dosa 7429
Offwhite - Dosa 7429
Zand gestreept-AP8216
Zand gestreept-AP8216
Grijs - Dosa 8203
Grijs - Dosa 8203
Grijs gestreept-AP7781
Grijs gestreept-AP7781
Grijs - Dosa 8204
Grijs - Dosa 8204
Verduisterend - witte of zilveren achterkant (Vegas Profiel) (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Wit A501-BO-W
Wit A501-BO-W
Offwhite A502-BO-W
Offwhite A502-BO-W
Grijs A509-BO-W
Grijs A509-BO-W
Antraciet A510-BO-W
Antraciet A510-BO-W
Zwart A511-BO-W
Zwart A511-BO-W
Wit gestreept-MGR063
Wit gestreept-MGR063
Wit-MGR051
Wit-MGR051
Zand A505-BO-W
Zand A505-BO-W
Taupe A506-BO-W
Taupe A506-BO-W
Beige A503-BO-W
Beige A503-BO-W
Camel A507-BO-W
Camel A507-BO-W
Bruin A508-BO-W
Bruin A508-BO-W
Lichtblauw A513-BO-W
Lichtblauw A513-BO-W
Lichtroze A512-BO-W
Lichtroze A512-BO-W
Verduisterend - meegekleurde achterkant (Vegas Profiel) (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Offwhite A670-BO-C
Offwhite A670-BO-C
Ivoor A671-BO-C
Ivoor A671-BO-C
Grijs A664-BO-C
Grijs A664-BO-C
Grijs A661-BO-C
Grijs A661-BO-C
Zwart A660-BO-C
Zwart A660-BO-C
Zand A662-BO-C
Zand A662-BO-C
Bruin A674-BO-C
Bruin A674-BO-C
Blauw A683-BO-C
Blauw A683-BO-C
3
Cassette kleur

Kies het type en kleur van de cassette/beugels.

Wit
Wit
Antraciet
Antraciet
Helaas, geen overeenkomsten probeer een andere zoekterm.
4
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
5
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 21, 66
€ 19, 49
Laden

Ruim assortiment kleuren en stoffen

Topjaloezieën.nl verkoopt rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel) in veel verschillende kleuren. Afhankelijk van de mate waarin het gordijn moet verduisteren, heeft u keuze uit wittinten, natuurlijke kleuren en een aantal fellere kleuren die populair zijn voor in de kinderkamer. Kies voor een stijlvol, onopvallend rolgordijn of maak van uw raamdecoratie een echte blikvanger in uw interieur. De keuze is aan u! Bestel nu een gratis kleurstaal van uw favoriete kleuren en bekijk deze thuis op uw gemak voor u een rolgordijn met Vegas Profiel op maat bestelt.

Verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding

Doordat het rolgordijn met Vegas Profiel u-profielen heeft als zijgeleiding, is de raamdecoratie ideaal als verduisterend gordijn in uw slaapkamer. Met een verduisterende stof als gordijn verduistert dit systeem uw ruimte tot wel 90 procent. Naast de slaapkamer is dit type gordijn uiteraard ook te gebruiken in elke andere ruimte van uw huis. Dankzij de zijgeleiding klappert het rolgordijn niet, wat dit type rolgordijn bijvoorbeeld ook ideaal maakt voor deuren en ramen. Natuurlijk is het niet in iedere ruimte noodzakelijk dat een gordijn de kamer verduisterd. In onze collectie rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel) vindt u daarom, naast verduisterende rolgordijnen, ook semi-transparante varianten.

Rolgordijn met zijgeleiding in de kinderkamer

Bent u op zoek naar mooie, praktische én veilige raamdecoratie voor in de baby- of kinderkamer? Onze rolgordijnen met zijgeleiding (Vegas Profiel) zijn ideaal voor in de kinderkamer. Doordat deze raamdecoratie goed verduisterd, kunt u de kinderkamer ook overdag omtoveren tot een donkere kamer. Perfect voor een middagslaapje dus. Bovendien zijn onze rolgordijnen door iets grotere kinderen goed te bedienen en kunnen zij zelf bepalen hoeveel licht zij overdag binnen willen laten. Handig als de zon fel op hun raam schijnt terwijl ze in hun kamer spelen of huiswerk aan het maken zijn. ’s Avonds wanneer de kinderen naar bed gaan, verduistert het rolgordijn de kamer zodat uw kind heerlijk kan gaan slapen.

Wanneer u gebruikmaakt van rolgordijnen in de kinderkamer, is het wel belangrijk rekening te houden met kindveiligheid. Bedieningskoorden moeten daarom bij voorkeur buiten bereik van kleine kinderen hangen. In de praktijk betekent dit dat de onderkant van de bedieningskoorden minimaal 1,5 meter boven de grond moet hangen. Daarmee voldoet een rolgordijn aan de wetgeving kindveiligheid van de Europese Commissie. Hier helpen wij u graag bij! Geeft u in het bestelproces aan dat u een aanpassing wil ten bate van kindveiligheid, dan zorgen wij ervoor dat de rolgordijnen geleverd worden met aangepaste bedieningskoorden. Dan hoeft u zich daar geen zorgen om te maken!

Rolgordijn op de deur

Het kan best een uitdaging zijn om een raam in een deur van goede raamdecoratie te voorzien. Door tocht en bewegende lucht langs de deur bij het openen en sluiten, kan het gordijn gaan klapperen. Een gordijn met zijgeleiding is dan een goede optie. Hoewel tocht er in extreme gevallen nog steeds voor kan zorgen dat de stof uit de geleiders raakt, blijft een rolgordijn met zijgeleiding en Vegas Profiel meestal precies op zijn plek zitten, ook wanneer je de deur opent en sluit. Geen klapperend gordijn dus, maar een stevig rolgordijn voor het raam op de deur. Rolgordijnen met zijgeleiding zijn dan ook dé oplossing als u op zoek bent naar rolgordijnen die perfect geïntegreerd zijn in uw raam of deur.

Meetinstructies rolgordijnen

Om uw rolgordijn met zijgeleiding (Vegas Profiel) gemakkelijk zelf te kunnen inmeten, delen wij graag deze handige meetinstructies met u. Aan de hand van onze handleiding is zelf inmeten zeer eenvoudig. Met de door u gemeten maten gaan wij aan de slag bij het maken van rolgordijnen op maat. Zo weten we zeker dat uw nieuwe raamdecoratie perfect past op uw ramen. Wilt u liever dat een professional van Topjaloezieën.nl de gordijnen komt inmeten? Maak dan een (gratis) afspraak voor onze inmeetservice.

Vegas Profiel naadloos monteren

Ook bij het monteren willen we u graag ondersteunen. Onze rolgordijnen worden daarom geleverd met duidelijke montage-instructies, die ook online te vinden zijn. Voor hulp of advies bij het monteren van uw rolgordijnen op maat kunt u contact opnemen met de klantenservice van Topjaloezieën.nl.

Het Vegas Profiel rolgordijn heeft u-profielen als zijgeleiding waar de stof tussen zit. Dit profiel wordt volledig geplakt met dubbelzijdig tape dat speciaal voor deze toepassing is ontwikkeld. Gebruik onze handige montage-instructies en u kunt de rolgordijnen gemakkelijk naadloos monteren. Wilt u de rolgordijnen met zijgeleiding liever met kunststof zijstrips bevestigen? Bekijk dan onze Fantazia rolgordijnen.

Voordelige rolgordijnen met zijgeleiding

Topjaloezieën.nl levert graag rolgordijnen van uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen. Wij laten uw rolgordijn op maat daarom altijd in onze eigen fabriek vervaardigen. Daarnaast hebben wij geen fysieke winkels en ook dat helpt ons scherpe prijzen te hanteren. Dit geldt overigens niet alleen voor rolgordijnen. In onze ruime collectie raamdecoratie vindt u ook jaloezieën, plisségordijnen. Bij Topjaloezieën.nl slaagt u dus zeker voor stijlvolle raamdecoratie die past bij uw interieur, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Bent u er nog niet uit? Medewerkers van Topjaloezieën.nl denken graag met u mee. Wilt u eerst weten wat wij in huis hebben? Breng dan geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Zeewolde en/of bestel handige gratis kleurstalen van uw favoriete raamdecoratie. Onze klantenservice staat dagelijks klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. We helpen u graag verder aan een sfeervol interieur.

Gratis inmeetafspraak