CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Houten jaloezieën Abachi 50mm

Houten jaloezieën Abachi 50mm

ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE ABACHI JALOEZIEËN!

Topjaloezieën.nl verkoopt houten jaloezieën die gemaakt zijn van het tropische Abachi hout. Combineer Abachi met een brede lamel (50mm) en u heeft robuuste houten jaloezieën die een stoere uitstraling geven aan uw interieur. Maak online een keuze uit meer dan 15 verschillende kleuren of vraag onze gratis kleurstalen aan.

De houten jaloezieën van Abachi 50mm worden afgewerkt met meegelakte zijkanten. Topjaloezieën levert de raamdecoratie met een stijlvol, bijpassend ladderkoord- of ladderbandsysteem. Ook daarvan kunt u de kleur zelf bepalen! De gratis sierlijst voor de cassette maakt uw houten jaloezie op maat helemaal af. Bent u op zoek naar een wat strakkere houten jaloezie? Bekijk dan eens onze houten jaloezieën van Lindehout. Let op: doordat de Abachi jaloezieën met de hand worden gelakt, is er altijd een klein kleurverschil tussen de verschillende batches mogelijk.

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Snel in huis; binnen 10-15 werkdagen
Beoordelingen
Betaalbaar product, snel tuis op maat gemaakt.
Toon alle reviews
Voeg je beoordeling toe
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

300 - 2700 mm
400 - 2800 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Abachi 50mm - Shade (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Vanille - Shade 5092
Vanille - Shade 5092
Pistache - Shade 5095
Pistache - Shade 5095
Nougat - Shade 5096
Nougat - Shade 5096
Grijs - Shade 5094
Grijs - Shade 5094
Steen - Shade 5097
Steen - Shade 5097
Mokka - Shade 5091
Mokka - Shade 5091
Khaki - Shade 5093
Khaki - Shade 5093
Bruin - Shade 5098
Bruin - Shade 5098
Zwart - Shade 5060
Zwart - Shade 5060
Abachi 50mm - Africa (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Offwhite - Africa 5081
Offwhite - Africa 5081
Lichtgrijs - Africa 5082
Lichtgrijs - Africa 5082
Grijs - Africa 5083
Grijs - Africa 5083
Grafiet - Africa 5087
Grafiet - Africa 5087
Zand - Africa 5079
Zand - Africa 5079
Zwart - Africa 5080
Zwart - Africa 5080
Khaki - Africa 5088
Khaki - Africa 5088
3
Ladderband / Ladderkoord

Kies tussen ladderband of ladderkoord. Gaat u voor ladderband, dan kunt u zelf een kleur kiezen. Kiest u voor ladderkoord, dan is die altijd in dezelfde kleurstijl als de kleur van de jaloezie. Wilt u het ladderkoord liever in een andere kleur, neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u twee voorbeelden. Ladderband: Ladderkoord:

White
White
Offwhite
Offwhite
Beige
Beige
Bleached Sand
Bleached Sand
Oyster
Oyster
Stone
Stone
Coventy Grey
Coventy Grey
Ginger
Ginger
Walnut
Walnut
Cacao
Cacao
Dark Khaki
Dark Khaki
Black
Black
Limestone
Limestone
Grey
Grey
Anthracite
Anthracite
Mocca
Mocca
Dark Beige
Dark Beige
Copper
Copper
Terracotta
Terracotta
Cordovan
Cordovan
Geen
Geen
Helaas, geen overeenkomsten probeer een andere zoekterm.
4
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

5
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
6
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

7
Extra's

Kies uit extra opties

Metalen koordhouders RVS
Metalen koordhouders RVS
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Metalen koordhouders RVS mat zwart
Metalen koordhouders RVS mat zwart
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 12,50
Zijgeleiding
Zijgeleiding
Spandraden aan de zijkant van de jaloezie om het klapperen tegen te gaan. Alleen aan te raden als de jaloezie op een openslaand raam of deur komt (het bewegende deel). Komt de jaloezie op een vast deel, dan is deze optie niet aan te raden. € 17,50

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 31, 17
€ 24, 94
Laden

Robuust Abachi hout

Houten jaloezieën van Abachi hout hebben een robuuste uitstraling. Dat komt onder andere doordat dit tropische, West-Afrikaanse hout een wat grovere nerf heeft. In de brede lamellen (50 mm) komt de stoere look van Abachi hout goed tot zijn recht. Houten jaloezieën Abachi 50 mm staan dus voor raamdecoratie met power! Dit maakt ze de perfecte keuze in bijvoorbeeld stoere, industriële interieurs.

Natuurlijke kleuren

De houten jaloezieën van Abachi hout zijn bij Topjaloezieën.nl in meer dan 15 kleuren te bestellen. Geen felle kleuren, maar mooie natuurtinten als ‘pistache’, ‘mokka’ en ‘grafiet’. Deze kleuren passen bij het hout en de nerven in de lamellen en zorgen voor raamdecoratie met een natuurlijke uitstraling. De kleuren van een eventuele ladderband kunt u zelf kiezen, zodat dat mooi aansluit óf juist contrasteert bij de kleur van de lamellen. Kiest u voor ladderkoord? Dan zorgt Topjaloezieën.nl voor een koord in dezelfde kleurstijl als de kleur van de jaloezie.

Maak een statement met zwarte jaloezieën

In grotere, lichte ruimtes kunt u ervoor kiezen om donkere raamdecoratie, zoals zwarte jaloezieën, te plaatsen. Ook de houten jaloezie 50 mm van Abachi is verkrijgbaar in donkere kleuren en zelfs in het zwart. Deze uitgesproken kleuren geven de toch al robuuste jaloezieën iets krachtigs. Dat past perfect bij een stoer interieur! Meer weten over de impact van donkere jaloezieën? Lees dan ons artikel over zwarte raamdecoratie.

Bepaal zelf de lichtinval

Hangen de houten jaloezieën op hun plek? Perfect. U zult merken dat de uitstraling van uw interieur direct is veranderd door de nieuwe raamdecoratie. Had u daarvoor niets voor de ramen? Dan merkt u waarschijnlijk ook verschil op het gebied van isolatie. Houten jaloezieën Abachi 50 mm zorgen er, net als aluminium jaloezieën, voor dat de temperatuur in huis stabiel blijft. Extra zuinig dus. Maar dat is niet het enige voordeel! Met houten jaloezieën heeft u zelf veel controle over de lichtinval in huis. Draai de lamellen in een stand die precies de juiste hoeveelheid licht door laat én voorkom inkijk voor voorbijgangers. Ideaal!

Kindveiligheid houten jaloezieën

Bij het creëren van een kindveilige kamer denkt u wellicht niet direct aan raamdecoratie. Toch is het voor de veiligheid van kinderen van belang dat zij niet bij de bedieningskoorden van de jaloezieën kunnen. Heeft u kleine kinderen in huis? Dan kunt u tijdens het bestelproces aangeven dat wij de koorden moeten inkorten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de onderkant van de bedieningskoorden minimaal 1,5 meter boven de grond hangen. Uw houten jaloezieën voldoen dan aan de wetgeving voor kindveiligheid van de Europese Commissie. Wel zo’n prettig idee.

Kwaliteit en afwerking

Alle raamdecoratie van Topjaloezieën.nl word in onze eigen fabrieken gemaakt. Hierdoor kunnen we voor ieder product uitstekende kwaliteit garanderen. Het afwerken van onze producten doen we met veel zorg en aandacht. Houten jaloezieën worden ook aan de zijkanten gelakt en iedere jaloezie wordt geleverd met een gratis sierlijst voor de cassette.

Bij het bestellen van een houten jaloezie 50 mm van Abachi hout kunt u kiezen uit een ladderkoord- of een ladderbandsysteem. Kiest u voor een ladderkoord? Dan zorgen wij dat het koord goed matcht met de kleur van de houten lamellen. Kiest u voor ladderband? Dan kunt u daarbij zelf een kleur kiezen. Dit kan een bijpassende tint zijn, of juist een contrasterende kleur.

Het is ook mogelijk de standaard kunststof koordhouders te laten vervangen door metalen koordhouders. Deze kunt u tegen meerprijs toevoegen aan uw bestelling. Verder kunt u op het bestelformulier indien gewenst kiezen voor zijgeleiding voor uw houten jaloezie.

Hout is een natuurproduct dat leeft. Daar hout een natuurlijk product is, kunnen de lamellen uit zetten bij een verhoogde luchtvochtigheid of temperaturen. Bij een daling in de luchtvochtigheid of temperatuur zullen de lamellen weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Om deze reden kan de afmeting en de vorm van de latten enigszins veranderen. We raden aan, vooral bij donkere tinten jaloezieën, om de lamellen regelmatig beide kanten te kantelen om het uitzetten te minimaliseren.

Houten jaloezieën inmeten

Het zelf op maat maken van houten jaloezieën is een lastig en tijdrovend klusje. Bovendien is het maar de vraag of u het precies voor elkaar krijgt. Met de maatwerk jaloezieën van Topjaloezieën.nl heeft u dit probleem niet. Wij maken speciaal voor u jaloezieën die perfect passen bij uw raam. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat u ons de juiste maten doorgeeft. Dat kunt u al doen tijdens het plaatsen van uw bestelling. Wilt u weten hoe u deze maten zelf kunt inmeten? Onze duidelijke geïllustreerde meetinstructies helpen u op weg. Vind u het prettig als we met u meekijken? Maak dan gebruik van onze (gratis) inmeetservice.

Bij afmetingen van jaloezieën van 2000mm of groter moet rekening gehouden worden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is.

Handige montage-instructies

Het monteren van houten jaloezieën is een klus die u in veel gevallen zelf kunt doen. In onze montage-instructies staat stap voor stap in woord en beeld beschreven hoe het monteren in zijn werk gaat. Uiteraard staat onze klantenservice waar nodig klaar met advies. Besteed u het monteren liever uit? Maak dan een afspraak maken om de houten jaloezieën Abachi 50 mm door Topjaloezieën.nl te laten monteren.

Interieuradvies

Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling? Dan kunt u daarmee altijd terecht bij onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord met advies en antwoord op uw vragen. Voor bezichtiging van onze producten en uitgebreid advies bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zeewolde. We helpen u graag verder aan een sfeervol interieur!

Gratis inmeetafspraak