Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
Hoge kwaliteit en afwerkingHoge kwaliteit en afwerking

Onze producten bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen. De afwerking van onze producten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorgingGratis bezorging

De bestellingen van Topjaloezieën.nl worden kosteloos (gratis) bij u thuis geleverd door onze vervoerder Packs.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling zal binnen 10-15 werkdagen voor u op maat gemaakt en geleverd worden.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Bamboe jaloezieën 50 mm

Bamboe jaloezieën 50mm

Bamboe jaloezieën zijn de nieuwste trend in horizontale jaloezieën. Bamboe jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een warme en luxe sfeer in huis. Doordat de bamboe rolgordijnen van Topjaloezieën.nl behandeld zijn met een speciale beits met matte afwerking, blijft de natuurlijke structuur van de bamboe zichtbaar en zijn de jaloezieën extra duurzaam. In onze webshop vindt u bamboe jaloezieën in diverse natuurlijke kleuren, die uitstekend passen bij het gebruikte materiaal. Tip: Vraag gratis kleurstalen aan voor u een keuze maakt.

Topjaloezieën.nl levert bamboe jaloezieën 50mm altijd met een ladderkoord- of ladderbandsysteem. Voor een ladderkoord kiezen wij een kleur die mooi past bij uw bamboe jaloezie op maat. Wie een bamboe jaloezie 50mm bestelt met ladderbandsysteem, heeft voor de ladderband zelf de keuze uit verschillende kleuren. Kies iets dat lijkt op de kleur van de lamellen of ga juist voor een contrasterende kleur. Aan u de keus!

  • 2 Jaar garantie
  • Altijd met gratis sierlijst voor de cassette
  • Gratis Ladderband of Ladderkoord
  • Meegelakte zijkanten
  • Warme uitstraling
  • Hoge kwaliteit en afwerking
1
Maten in millimeters

Voer de gewenste maten in millimeters in.

400 - 2400 mm
400 - 3000 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Standaard (Klik om te openen)

Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Blanc-5047
Blanc-5047
Beige-5042
Beige-5042
Naturel-5041
Naturel-5041
Wenge-5045
Wenge-5045
Black-5046
Black-5046
3
Ladderband / Ladderkoord

Kies tussen ladderband of ladderkoord. Gaat u voor ladderband, dan kunt u zelf een kleur kiezen. Kiest u voor ladderkoord, dan is die altijd in dezelfde kleurstijl als de kleur van de jaloezie. Wilt u het ladderkoord liever in een andere kleur, neem dan contact met ons op. Hieronder ziet u twee voorbeelden. Ladderband: Ladderkoord:

White
White
Offwhite
Offwhite
Ivory
Ivory
Beige
Beige
Oyster
Oyster
Bleached Sand
Bleached Sand
Ginger
Ginger
Dark Beige
Dark Beige
Limestone
Limestone
Grey
Grey
Anthracite
Anthracite
Black
Black
Walnut
Walnut
Cacao
Cacao
Dark Khaki
Dark Khaki
Copper
Copper
Terracotta
Terracotta
Cordovan
Cordovan
Mocca
Mocca
Green
Green
Geen
Geen
Helaas, geen overeenkomsten probeer een andere zoekterm.
4
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

5
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
6
Kindveiligheid

Indien er in de ruimte waar het product wordt geplaatst, kinderen onder de 3,5 jaar aanwezig kunnen zijn, dient u ons de montagehoogte door te geven.

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet van Toepassing, worden de koorden op de standaard lengte geleverd. U kunt deze dan, indien gewenst, zelf inkorten.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

7
Extra's

Kies uit extra opties voor uw jaloezie

Metalen koordhouders
Metalen koordhouders
€ 9,50
Zijgeleiding
Zijgeleiding
€ 9,95

Blijf bij dit product
Uw product

Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Bezorgtijd:10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 49,95
Laden

Een warme en luxe uitstraling

De natuurlijke uitstraling van bamboe jaloezieën zorgt voor sfeer in huis! Deze trendy jaloezieën geven je interieur een warme en luxe look en zijn ook nog eens bijzonder duurzaam. Om het materiaal goed tot zijn recht te laten komen, zijn alle bamboe jaloezieën 50mm van Topjaloezieën.nl behandeld met een speciale beits met matte afwerking. De jaloezieën zijn in diverse natuurtinten verkrijgbaar.

Lichte en dunne lamellen

Wanneer je bamboe jaloezieën vergelijkt met houten jaloezieën, valt het op dat de latten van bamboe raamdecoratie een stuk lichter en dunner zijn. Hierdoor is de pakkethoogte van bamboe jaloezieën een stuk kleiner. Dat maakt de jaloezieën erg geschikt om op te hangen boven een deur of raam. Het lichte gewicht zorgt er ook voor dat bamboe rolgordijnen ook bij bredere maten gemakkelijk te bedienen blijven. Ook dan is een bamboe jaloezie op maat dus een goede keuze.

Perfect afgewerkt

Voor de bamboe jaloezieën van Topjaloezieën.nl wordt uitsluitend gewerkt met hoge kwaliteit materiaal. Natuurlijk zorgen wij daarbij ook voor een uitstekende afwerking. De meegelakte zijkanten en de gratis sierlijst voor de cassette maken de stijlvolle look van de jaloezie helemaal af. Daarnaast heeft u bij bamboe jaloezieën 50mm ook nog eens de keuze uit een ladderkoord- of ladderbandsysteem. De ladderband is verkrijgbaar in diverse kleuren, waar u zelf de meest passende kleur van mag selecteren. Ladderkoord wordt standaard geleverd in een kleur met dezelfde kleurstijl als de lamellen.

Bamboe jaloezieën inmeten en monteren

Bij het bestellen van bamboe jaloezieën is het belangrijk dat u goed weet welke afmetingen u nodig heeft. Met onze meet-instructies meet u exact de goede maten om aan ons door te geven. Wilt u liever dat Topjaloezieën.nl langskomt? Maak dan gebruik van onze (gratis) inmeetservice. Met onze montage-instructies is zelf monteren niet ingewikkeld, maar ook hiervoor kunt u de hulp van Topjaloezieën.nl inschakelen. Neem dan contact met ons op voor het maken van een montageafspraak.