Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
thumbHoge kwaliteit en afwerking
colorsGratis kleurstalen
checkmark2 jaar garantie
truckGratis bezorging
clock10-15 werkdagen levertijd

Bamboe Jaloezieën

Bamboe jaloezieën kopen? Dat doet u bij Topjaloezieën.nl. Ontdek ons grote assortiment bamboe jaloezieën en onze geweldige service.

Bamboe jaloezieën van Topjaloezieën.nl

Bamboe jaloezieën zijn de nieuwste trend in horizontale jaloezieën. De natuurlijke uitstraling zorgt voor een warme en luxe sfeer in uw huis. Bamboe jaloezieën van Topjaloezieën.nl zijn behandeld met een speciale beits met matte afwerking. Hierdoor blijft de natuurlijke structuur van bamboe zichtbaar en zijn de jaloezieën extra duurzaam. Een ander voordeel van een bamboe jaloezie ten opzichte van houten jaloezieën is dat de latten lichter en dunner zijn dan houten lamellen. Hierdoor is de pakkethoogte van bamboe jaloezieën een stuk kleiner, wat ze erg geschikt maakt om op te hangen boven een deur of raam. Het lichte gewicht zorgt dat bamboe jaloezieën zelfs bij bredere maten makkelijk te bedienen blijven.

Doordat wij uit eigen fabriek leveren en geen fysieke winkels hebben, kunnen wij onze bamboe jaloezieën voor een extra scherpe prijs aanbieden. Wilt u toch eerst zien wat wij in huis hebben? Dan kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Bamboe jaloezieën op maat

Wilt u bamboe jaloezieën op maat laten maken? Dan levert Topjaloezieën.nl maatwerk. Wij zorgen dat het rolgordijn perfect passend wordt gemaakt voor uw woonkamer-, badkamer- of slaapkamerraam. U kunt kiezen voor lamellen met een breedte van 25 mm of 50 mm.

Voordelen, kwaliteit en afwerking van onze bamboe jaloezieën:

• Hoge kwaliteit en afwerking • Trekt niet krom • Verkleurt niet • Behandeld met een speciale beits met matte afwerking • Bestand tegen zonlicht en vocht • Meegelakte zijkanten • Persoonlijk advies door ervaren medewerkers • Gratis kleurstalen • 2 jaar garantie

Heeft u vragen over het inmeten en monteren van uw bamboe jaloezieën? Bekijk dan onze meet-instructies en montage-instructies. Wilt u meer weten over onze bamboe jaloezieën? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u snel verder aan een sfeervol interieur!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden