Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van: Bekend van: RTL4
Hoge kwaliteit en afwerkingHoge kwaliteit en afwerking

Onze producten bestaan uitsluitend uit A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen. De afwerking van onze producten heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorgingGratis bezorging

De bestellingen van Topjaloezieën.nl worden kosteloos (gratis) bij u thuis geleverd door onze vervoerder Packs.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling zal binnen 10-15 werkdagen voor u op maat gemaakt en geleverd worden.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Bamboe jaloezieën 25 mm

Éen van de nieuwste trends in horizontale jaloezieën zijn bamboe jaloezieën. De natuurlijke uitstraling van bamboe jaloezieën 25mm zorgen voor een warme en luxe sfeer in huis. De natuurlijke structuur van bamboe is zichtbaar en bamboe jaloezieën zijn extra duurzaam. Bamboe jaloezieën zijn lichter en dunner dan houten lamellen, wat in sommige gevallen handiger is dan houten jaloezieën. Toch liever een jaloezie van hout? Bekijk dan de houten jaloezieën van Topjaloezieën.nl.

Uw bamboe jaloezie op maat kan geleverd worden in diverse natuurlijke kleuren. Benieuwd naar de verschillende tinten? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

  • 2 Jaar garantie
  • Altijd met gratis sierlijst voor de cassette
  • Hoge kwaliteit en afwerking
  • Meegelakte zijkanten
  • Spelen met licht
  • Warme uitstraling
1
Maten in millimeters

Voer de gewenste maten in millimeters in.

400 - 1800 mm
400 - 2800 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Standaard (Klik om te openen)

Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Blanc-2547
Blanc-2547
Beige-2542
Beige-2542
Naturel-2541
Naturel-2541
Wenge-2545
Wenge-2545
Black-2546
Black-2546
3
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

4
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
5
Kindveiligheid

Indien er in de ruimte waar het product wordt geplaatst, kinderen onder de 3,5 jaar aanwezig kunnen zijn, dient u ons de montagehoogte door te geven.

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet van Toepassing, worden de koorden op de standaard lengte geleverd. U kunt deze dan, indien gewenst, zelf inkorten.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

6
Extra's

Kies uit extra opties voor uw jaloezie

Metalen koordhouders
Metalen koordhouders
€ 9,50
Zijgeleiding
Zijgeleiding
€ 9,95

Blijf bij dit product
Uw product

Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Bezorgtijd:10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 62,92
Laden

Bamboe jaloezieën stralen warmte en luxe uit

Bamboe jaloezieën zorgen voor sfeer in huis! Deze duurzame, trendy jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en zorgen daarmee voor een warme, luxe look van uw interieur. Om de structuur van de bamboe lamellen goed tot zijn recht te laten komen, zijn de bamboe jaloezieën van Topjaloezieën.nl afgewerkt met een speciale, matte beits. De jaloezieën worden geleverd in verschillende natuurlijke kleuren. Maak het kiezen gemakkelijker door onze gratis kleurstalen aan te vragen.

Dunne, lichte jaloezieën

In vergelijking met houten jaloezieën, zijn bamboe lamellen een stuk dunner en lichter. Dat zorgt er voor dat de pakkethoogte van uw jaloezie op maat ook een stuk kleiner is. Bamboe jaloezieën zijn hierdoor bijzonder geschikt om op te hangen boven een deur of raam. Door het lichte gewicht zijn bamboe jaloezieën ook in bredere maten gemakkelijk te bedienen.

Perfecte kwaliteit en afwerking

Topjaloezieën.nl staat voor producten van hoge kwaliteit met uitstekende afwerking. Onze bamboe jaloezieën worden daarom geleverd met meegelakte zijkanten en een gratis sierlijst voor de cassette. Daarmee is de stijlvolle look van de jaloezie compleet. Bamboe jaloezieën 25 mm hebben een ladderkoord in dezelfde kleurstijl als de door u gekozen lamellen. Wilt u liever een bamboe jaloezie met ladderband? Bekijk dan onze bamboe jaloezieën 50mm.

Inmeten en monteren van bamboe jaloezieën

Voor u een bamboe jaloezie op maat bestelt, zult u eerst goed de juiste maten moeten opmeten. Gebruik hiervoor onze handige meet-instructies. Laat u de gordijnen liever door Topjaloezieën.nl inmeten? Maak dan een afspraak voor onze (gratis) inmeetservice. Dankzij onze montage-instructies kunt u de bamboe jaloezieën ook zelf monteren. Natuurlijk kunt u bij vragen of voor advies altijd contact opnemen met onze klantenservice. Indien nodig kunt u ook een afspraak maken voor montage door Topjaloezieën.nl.