CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Gordijnen op maat vs. de standaard maten: wat is beter in jouw huis?

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van elk huis. Ze zorgen niet alleen voor privacy, maar ook voor stijl en sfeer in je interieur. Bij het kiezen van gordijnen, sta je echter voor een moeilijke keuze: gordijnen op maat of gordijnen in standaard maten? Zo’n beslissing gaat vaak niet over één nacht ijs. Je keuze heeft invloed op de uitstraling van je huis, maar ook op je portemonnee. In dit blog kijken we naar de voordelen van gordijnen op maat en gordijnen in standaard maten en helpen we je bij het maken van de beste keuze.

De voordelen van gordijnen op maat

Gordijnen op maat hebben een aantal voordelen ten opzichte van standaard maten. Het grootste voordeel is dat ze perfect passen bij je ramen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onhandige plooien of gordijnen die toch nét te kort blijken te zijn.

Een ander groot voordeel van gordijnen op maat is dat je zelf tot in detail kunt bepalen welke stijl en uitstraling je wil. Of je nu op zoek bent naar een moderne, strakke look of naar een meer klassieke, sierlijke stijl, gordijnen op maat zijn er voor ieder interieur. En laten we de kwaliteit niet vergeten! Gordijnen op maat worden met de hand gemaakt, met zorg en aandacht voor detail. Je kunt dus rekenen op gordijnen van hoogwaardige materialen met een lange levensduur.

De voordelen van standaard maten

Maar laten we de voordelen van standaard maten niet over het hoofd zien! Het grootste voordeel van standaard maten is dat ze over het algemeen veel goedkoper zijn dan gordijnen op maat. Bovendien zijn standaard maten direct beschikbaar in de winkels en online, dus je hoeft niet te wachten op een op maat gemaakt product. Dat is handig als je snel nieuwe gordijnen nodig hebt. En laten we eerlijk zijn, soms geldt: less is more. Standaard maten kunnen eenvoudig en stijlvol zijn en passen bij vrijwel elk interieur. Als je niet op zoek bent naar een specifieke look, kunnen standaard maten een goede keuze zijn.

Dus, wat is beter voor jou?

Het antwoord op deze vraag hangt af van jouw wensen en budget. Ben je op zoek naar kwaliteit gordijnen met een perfecte pasvorm? Dan zijn de gordijnen op maat de beste optie. Wil je het liefst zo snel mogelijk gordijnen ophangen of zoek je een voordelige oplossing? Kies dan voor gordijnen in standaard maten.

Bij het kiezen van de juiste gordijnen houd je natuurlijk ook rekening met de stijl van je interieur. Denk goed na over de sfeer die je wil creëren en de kleuren en materialen die daar het best bij passen. Wil je je raamdecoratie laten meten? Maak dan gebruik van onze gratis inmeetservice!

Al met al zijn er voor- en nadelen aan beide opties als het gaat om gordijnen op maat en standaard maten. Het komt allemaal neer op jouw persoonlijke voorkeur en budget. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur, patroon of stijl die niet beschikbaar is in standaard maten, dan is het waarschijnlijk de moeite waard om te investeren in gordijnen op maat. Als je echter een beperkt budget hebt of gewoon op zoek bent naar een eenvoudige oplossing, dan kunnen standaardmaten een betere optie zijn.

Gratis inmeetafspraak