CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Hoe kies je de juiste raamdecoratie voor oudere huizen?

Als je op zoek bent naar raamdecoratie voor je oudere woning, dan weet je dat het kiezen van de juiste stijl en functionaliteit essentieel is. Oude huizen hebben vaak karakteristieke elementen die je wilt benadrukken, terwijl je ook de privacy en lichtinval wilt kunnen reguleren. Het vinden van raamdecoratie die past bij de unieke sfeer van jouw huis, zonder afbreuk te doen aan de stijl, kan een uitdagende taak zijn.

Historische charme met moderne raambekleding

Het combineren van oud en nieuw kan een huis levendig en interessant maken. Hier zijn enkele tips om de historische charme van je huis te behouden met moderne raambekleding:

 • Kies voor natuurlijke materialen: Houten jaloezieën of linnen gordijnen kunnen de authentieke uitstraling van je huis versterken.
 • Let op de kleuren: Neutrale tinten of kleuren die aansluiten bij het originele kleurenpalet van het huis zijn vaak een veilige keuze.
 • Speel met licht: Transparante stoffen laten natuurlijk licht door en geven een luchtige sfeer, terwijl dikkere stoffen meer privacy bieden.

Functionele overwegingen voor je raamdecoratie

Naast stijl zijn er ook praktische aspecten om rekening mee te houden:

 • Isolatie: Oudere huizen kunnen tochtig zijn. Isolerende gordijnen of verduisterende raamdecoratie kunnen helpen om de warmte binnen te houden.
 • Bedieningsgemak: Kies voor raamdecoratie die makkelijk te bedienen is, vooral als ramen moeilijk bereikbaar zijn.
 • Maatwerk: Omdat geen raam in een oud huis standaard is, biedt maatwerk vaak de beste oplossing.

Topjaloezieën, jouw partner in raamdecoratie

Bij het kiezen van raamdecoratie voor een ouder huis is het belangrijk dat je een leverancier vindt die begrijpt hoe je de historische waarde van je woning kunt behouden en tegelijkertijd kan genieten van modern comfort. Wij helpen je graag met persoonlijk advies en oplossingen op maat die aansluiten bij jouw wensen en de unieke eigenschappen van jouw huis. Maak vandaag nog een gratis inmeetafspraak en ontdek samen met ons hoe je de juiste balans vindt tussen oud en nieuw.

Inmeetafspraak