CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Kleuren

Antraciet
Antraciet
Taupe/bruin
Taupe/bruin
Groen/Blauw
Groen/Blauw

Verschillende kleuren raamdecoratie voor in uw huis

Bent u van plan om te verhuizen of wilt u verbouwen? Dan is het nu het moment om goed na te denken over alle opties en mogelijkheden wat betreft uw interieur. Het is belangrijk om goed na te denken over de sfeer die u wilt aanbrengen in huis. Gaat u voor een moderne, industriële of huiselijke sfeer? En welke kleuren kiest u? Denk bij de sfeer in uw huis niet alleen aan de kleur van de muur of de meubels, maar vergeet ook zeker de raamdecoratie niet. Hoewel raamdecoratie vaak wordt onderschat, kan het een echte sfeermaker zijn. Maar hoe weet u welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis past?

Terug naar de basis

U kunt kiezen uit talloze prachtige kleuren. Het is begrijpelijk dat u door het ruime aanbod vastloopt met het maken van een keuze. Wij raden u daarom aan om terug te gaan naar de basis. Schets uw gewenste woonstijl met aandacht voor kleur en materiaal. Kies voor zowel lichte als donkere kleuren, hierdoor ontstaan er mooie contrasten. Vergeet ook de kleur van de muur niet, deze speelt een belangrijke rol. Houdt u uw muur wit? Dan geeft donkergekleurde raamdecoratie een prachtig resultaat. Heeft uw muur een donkere tint? Dan raden wij u aan om te kiezen voor raamdecoratie in een wat lichtere kleur. Hoewel contrasterende kleuren prachtig staan, betekent dit niet dat kleuren die bij elkaar horen niet ook een prachtig resultaat geven. Twijfelt u? Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

De grootte van de ruimte

Wanneer u de ruimte groter wilt laten lijken kunt u kiezen voor lichte kleuren. Lichte kleuren reflecteren namelijk het daglicht waardoor een ruimte al snel groter lijkt. Wanneer u kiest voor lichte kleuren en u wilt een warme, huiselijke sfeer creëren, dan past raamdecoratie in beige tinten hier prachtig bij. Wanneer u wilt gaan voor een knus gevoel, kunt u kiezen voor raamdecoratie in een donkere tint, zoals donkere gordijnen in een dikke stof.

Wat de kleuren raamdecoratie uitstralen

Wanneer u twijfelt over welke kleur raamdecoratie u wilt, kan het handig zijn om te onthouden dat kleuren bepaalde emoties kunnen oproepen. Hieronder hebben wij enkele kleuren op een rijtje gezet:

 • Zwarte raamdecoratie: dit is een tijdloze, elegante kleur. Zwarte jaloezieën of gordijnen kunnen chique ogen en zijn een echte aanwinst voor een interieur. Ook is antraciet een goede, soortgelijke optie.

 • Witte raamdecoratie: deze kleur past in iedere ruimte, denk bijvoorbeeld aan witte plisségordijnen. Deze kleur straalt eenvoud en neutraliteit uit.

 • Taupe/bruine raamdecoratie: deze kleur geeft warmte aan een ruimte. Door middel van bijvoorbeeld bamboe jaloezieën kunt u een landelijke en industriële sfeer geven aan uw woning.

 • Groene/blauwe raamdecoratie: afwijkend van de standaard kleuren is dit goede optie voor uw woning. Denk bijvoorbeeld aan groene overgordijnen. De kleur groen geeft energie en werkt tegelijkertijd ook ontspannend. De kleur blauw straalt ontspanning uit. Raamdecoratie in het blauw staat prachtig in grote ruimtes.

Gratis kleurstalen aanvragen

Wij hopen u zo verder geholpen te hebben met de zoektocht voor de perfecte kleur voor uw raamdecoratie. Wanneer u nog vragen heeft of twijfelt, kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur en welke raamdecoratie het beste bij uw huis/interieur past!

Inmeetafspraak