CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen
Kleurstalen

GRATIS Kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en krijg deze binnen enkele werkdagen thuis afgeleverd. De kleurstalen zijn van echt materiaal, zodat u niet alleen de kleur maar ook het materiaal kunt beoordelen.

Snelle levering van de kleurstalen, gewoon in de brievenbus! Nederland 1 - 2 werkdagen, België 2 - 3 werkdagen.

1
step

Vraag gratis kleurstalen aan

Selecteer een product en kleur van de kleurstalen/samples

2
step

Gratis per post verzonden

Wij versturen de samples GRATIS op (binnen 1-2 werkdagen in je brievenbus)

3
step

Eenvoudig online bestellen

Bestel via onze website of vraag een inmeetafspraak aan

1
Selecteer product

Bestel hier uw gratis kleurstalen. Zo kunt u nog beter bepalen welke het beste bij u en uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Selecteer een product
2
Selecteer kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Selecteer eerst een product bij stap één hierboven.
De kleurstalen worden geladen.
3
Uw gegevens
Geselecteerd
Gratis

Gratis kleurstalen aanvragen

Wanneer raamdecoratie online besteld wordt kan het soms voorkomen dat de kleur van het product anders uitvalt dan u in gedachten had. Elk beeldscherm staat namelijk anders ingesteld; sommigen hebben hun helderheid hoog staan en anderen juist laag. Ook kunnen de instellingen voor kleuren per beeldscherm verschillen, waardoor de kleur op het beeldscherm afwijkt van de echte kleur van de raamdecoratie. In zo’n geval kunnen kleurstalen uitkomst bieden. Maar wat is nu precies het nut van kleurstalen? En waarom bieden wij het aan?

Raamdecoratie

Raamdecoratie heeft een sleutelfunctie bij het inrichten van uw huis. Goede raamdecoratie is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. U kunt onder andere de lichtinval reguleren en de inkijk beperken. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie. Zo kunt u kiezen uit jaloezieën, plisségordijnen, gordijnen, rolgordijnen en horren. En ook van deze verschillende soorten zijn er vele varianten op de markt. Door het ruime aanbod kunt u iedere inrichting naar eigen smaak verfraaien. Wanneer u de gewenste raamdecoratie heeft gevonden is het nog de vraag welke kleur u wilt. Daar begint de echte uitdaging.

Het voordeel van kleurstalen

Wanneer u raamdecoratie heeft besteld zonder vooraf kleurstalen aan te vragen, bestaat er een kans dat de kleur niet volledig overeenkomt met de kleur op de website. Dit kan zorgen voor teleurstelling en het kan zijn dat de kleur niet optimaal past bij uw interieur. Dat willen wij voorkomen! Door het aanvragen van kleurstalen kunt u het origineel bekijken. Daarnaast kunt u thuis op uw gemak kijken of de kleur die u heeft uitgekozen binnen uw interieur past. Zelf kunt u de stof goed bekijken en voor het raam houden om te zien of het voor de gewenste lichtinval zorgt. Ook kunt u verschillende kleuren van verschillende producten met elkaar vergelijken. Bent u op zoek naar raamdecoratie in een groene kleur? Dan is het aanvragen van kleurstalen van meerdere producten en verschillende kleuren in een groene tint een handige tip. Gaat u voor zeegroen of donkergroen? Misschien valt uw oog wel op jaloezieën of rolgordijnen na het zien van onze kleurstalen!

Advies

"Wat past het best binnen mijn interieur?", is een vraag die vaak gesteld wordt. Wij merken dat de kleur voor raamdecoratie een lastige keuze is voor velen. Dat is dan ook één van de redenen waarom wij de mogelijkheid bieden om gratis kleurstalen aan te vragen. De kleurstalen zullen binnen één à twee dagen bij u thuis zijn. Hiermee kunt u zelf bepalen welke kleur het beste past binnen uw interieur. Komt u er zelf niet helemaal uit? Aarzel dan niet om advies te vragen.

KlantenserviceKlantenservice
klokMa-Vrij: 09.00 - 16.00
telefoonTel: 036 2000 401
emailE-mail: info@topjaloezieen.nl
Gratis inmeetafspraak