CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen
Kleurstalen

GRATIS Kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en ontvang ze binnen een paar dagen bij jou thuis. Zo kun je niet alleen de kleur, maar ook het materiaal zelf ervaren.

Snelle levering van de kleurstalen, gewoon in de brievenbus! Nederland 1 - 2 werkdagen, België 2 - 5 werkdagen.

1
step

Vraag gratis kleurstalen aan

Selecteer een product en kleur van de kleurstalen/samples

2
step

Gratis per post verzonden

Wij versturen de samples GRATIS op (binnen 1-2 werkdagen in je brievenbus)

3
step

Eenvoudig online bestellen

Bestel via onze website of vraag een inmeetafspraak aan

1
Selecteer product

Bestel hier uw gratis kleurstalen. Zo kunt u nog beter bepalen welke het beste bij u en uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Selecteer een product
2
Selecteer kleur

Kies je favoriete kleur uit de lijst hieronder. Vind gemakkelijk je kleur met de zoekfunctie.

Selecteer eerst een product bij stap één hierboven.
De kleurstalen worden geladen.
3
Uw gegevens
Geselecteerd
Gratis

Gratis kleurstalen aanvragen

Het online bestellen van raamdecoratie kan soms verrassingen met zich meebrengen, zoals een kleur die net anders is dan je had verwacht. Dit komt omdat elk beeldscherm zijn eigen instellingen heeft, van helderheid tot kleurinstellingen. Hierdoor kan de kleur op je scherm afwijken van de werkelijke kleur van de raamdecoratie. In zulke gevallen zijn kleurstalen een perfecte oplossing. Maar wat is nu eigenlijk het voordeel van deze kleurstalen? En waarom bieden we ze aan?

Raamdecoratie

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in het inrichten van je huis. Het is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar het heeft ook praktische functies zoals het reguleren van lichtinval en het beperken van inkijk. Er is een breed scala aan raamdecoratie beschikbaar, van jaloezieën tot gordijnen en van rolgordijnen tot horren. Met zoveel keuzes kun je jouw huis helemaal naar wens inrichten. Maar dan komt de grote vraag: welke kleur kies je? Dat is waar de uitdaging begint.

Het voordeel van kleurstalen

Als je raamdecoratie bestelt zonder eerst kleurstalen te bekijken, loop je het risico dat de kleur niet helemaal overeenkomt met wat je op de website zag. Dit kan teleurstellend zijn, vooral als de kleur niet goed past bij je interieur. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Met kleurstalen kun je de echte kleur en stof thuis bekijken. Je kunt op je gemak beoordelen of de gekozen kleur past bij je interieur, de stof voelen en de kleur bij het raam houden om te zien of het de gewenste lichtinval geeft. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren en producten met elkaar te vergelijken. Zoek je bijvoorbeeld raamdecoratie in een groene tint? Vraag dan kleurstalen aan van verschillende producten in groene kleuren. Zo kun je kiezen tussen bijvoorbeeld zeegroen of donkergroen. Misschien kies je wel voor jaloezieën of rolgordijnen na het zien van onze kleurstalen!

Advies

"Wat past het best binnen mijn interieur?" is een vraag die we vaak horen. De keuze voor de kleur van raamdecoratie blijkt voor velen lastig. Daarom bieden we de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Deze ontvang je binnen één à twee dagen thuis. Zo kun je zelf bepalen welke kleur het beste past bij je interieur. Kom je er zelf niet uit? Twijfel dan niet om ons om advies te vragen.

KlantenserviceKlantenservice
klokMa-Vrij: 10.00 - 16.00
telefoonTel: 036 2000 401
emailE-mail: info@topjaloezieen.nl
Inmeetafspraak