Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Kwaliteit op nummer 1

Doordat we al ruim 30 jaar ervaring hebben in het produceren van raamdecoratie en continuïteit in verbeteren en optimaliseren van producten en processen is onze productie uitgegroeid tot een van de grootste marktleiders in Europa. Dit is alleen mogelijk door continu de kwaliteit te verbeteren en te controleren. Dit gebeurt dan ook middels een kwaliteitsafdeling waar elke product afzonderlijk wordt gecontroleerd voordat het ingepakt wordt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en bent u er zeker van dat een perfect werkende raamdecoratie krijgt. Om ook te garanderen dat uw raamdecoratie lang blijft functioneren worden enkel de beste onderdelen gebruikt.
Klik hier om gelijk te bestellen>>>

Om te kunnen waarborgen dat u lang kunt blijven genieten van goed functionerende raamdecoratie wordt elke levering van onderdelen apart getest en beoordeeld. Hiervoor is een strenge kwaliteitscontrole. Naast het gebruik van de beste onderdelen wordt u raamdecoratie ook goed en stevig verpakt voor verzending zodat ook daar niets fout kan gaan.

 

Garantie

Op alle onderdelen zit 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er, bij normaal gebruik, onverhoopt toch wat mis zijn dan wordt dit uiteraard kosteloos door ons vervangen. Neem dan contact met onze klantenservice op.

 

 

Gratis kleurstalen