CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Je interieur een minimalistische uitstraling geven, zo doe je dat

Wilt u uw interieur moderniseren? Of heeft u al een modern interieur, maar wilt u het minimalisme iets meer laten doorschemeren? Minimalisme staat voor less is more. Om dit over te brengen is raamdecoratie belangrijk, want raamdecoratie maakt of breekt elk interieur. Wij helpen u om passende raamdecoratie voor uw moderne en minimalistische interieur te vinden!

Hoe ziet een modern interieur eruit?

Kenmerkend voor moderne interieurs zijn minimalisme en openheid. Het is alles behalve rommelig. In deze woonstijl komt u vaak strakke lijnen en grote eyecatchers tegen. Wat goed samengaat met de moderne woonstijl, zijn materialen als glas, leer en metaalsoorten. Ook hout kan goed werken. Een moderne inrichting is qua kleurgebruik heel ingetogen.

Raamdecoratie

Raambekleding zorgt ervoor dat elk interieur er goed uit ziet. We zetten de beste raamdecoratie voor u op een rijtje. Zo weet u zeker dat uw moderne inrichting 100% geslaagd is!

Rolgordijnen

Het rolgordijn past perfect binnen de moderne woonstijl vanwege het eenvoudige design. Voor een moderne inrichting kunt u het beste kiezen voor een basiskleur, zoals wit, grijs of zwart. Wilt u meer controle over privacy en lichtinval? Kies dan voor duo rolgordijnen. Het symmetrische uiterlijk van dit type raamdecoratie past perfect bij de moderne woonstijl.

Jaloezieën

De strakke, gelijkmatige latjes van jaloezieën passen ook zeer goed bij een modern interieur. De perfecte match voor een moderne woonstijl zijn aluminium jaloezieën. Kenmerkend voor deze woonstijl zijn dan ook metaalsoorten. Ook houten jaloezieën zijn een optie. Naast dat jaloezieën erg mooi zijn, zijn ze ook praktisch. Ze bieden namelijk controle over de lichtinval en privacy.

Gordijnen

De meest klassieke vorm van raambekleding is het gordijn. Dit type raamdecoratie past bij vrijwel elk interieur. Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en afwerkingen. Wanneer u wilt gaan voor een moderne/minimalistische stijl, kiest u voor een zo glad mogelijke stof. Ga grove wevingen en kreukelige stofjes liever uit de weg. Gordijnen zijn een goede oplossing wanneer u uw interieur te ‘kil’ vindt worden. Het grote pakket stof doet een ruimte direct warmer aanvoelen.

Plisségordijnen

Tot slot is het plisségordijn of Perfect Fit (Easy Click)  ook een goede keuze. De symmetrisch gevouwen stof geeft de raamdecoratie een strakke uitstraling. Wanneer u voor een zwevend effect wil gaan, kiest u voor het top-down-bottom-up systeem. Dit wil zeggen dat het gordijn zowel van boven als beneden opent. Hierdoor lijkt het plissé te zweven. Ook is dit systeem zeer functioneel. Wilt u geen pottenkijkers, maar wel daglicht? Open het gordijn dan alleen aan de bovenkant.

Hulp nodig?

Wanneer u twijfelt over de kleur of het materiaal, adviseren wij u om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u kijken welke kleur uw voorkeur heeft en of het binnen uw interieur past. Ook kunt u gebruik maken van onze inmeetservice en/of montageservice.

Gratis inmeetafspraak