CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Gordijnen

Wat is de levertijd van de gordijnen?
arrow-down

De levertijd van gordijnen is tussen 3-5 weken. Zodra uw pakket aangeboden is, bij onze vervoerder NE Distriservice ontvangt u automatisch een email van onze vervoerder met daarin een Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Let op: de e-mail met Track & Trace code kan ook in de spambox terecht komen.

Welke garantie bieden jullie?
arrow-down

U krijgt bij Topjaloezieën.nl standaard 2 jaar garantie op alle producten. Gebruikersschade valt niet onder de garantie.

Wat is een inbetween?
arrow-down

Een inbetween is een stof die tussen een vitrage en een overgordijn in zit. Een inbetween stof filtert het daglicht en beperkt een deel van de inkijk en zorgt voor een mooie lichtinval.

Wat is een gesloten/overgordijn?
arrow-down

Een overgordijn heeft naast een decoratieve functie ook de functie dat ze enige verduistering bieden en voor meer privacy zorgen. De stoffen hebben een dichte en dikke structuur. 

Welke rail moet ik bestellen?
arrow-down

De rails kunt u het beste bij Railsopmaat.nl bestellen. Kies voor de KS of DS rails. LET OP: dat u bij een enkele plooi of dubbele plooi ook de glijders besteld (haakjes zijn bij gordijnen inbegrepen). Bij wave-plooi worden zowel glijders als haakjes standaard meegeleverd. 

Hoe worden de gordijnen afgewerkt?
arrow-down

Alle gordijnen worden standaard afgewerkt met een geïntegreerd loodkoord aan de onderzijde. Wilt u een andere afwerking? Neem hierover contact op met onze klantenservice

Kunnen jullie gordijnen leveren met voering?
arrow-down

Dit is mogelijk voor de lijn Luna, Rhea, Elara, Maan, Sterre, Hunter, Aarde en Gaspra. De voering is leverbaar in de kleuren: wit, zwart, grijs, zand en offwhite. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze klantenservice.

Van welk materiaal zijn de gordijnen gemaakt?
arrow-down

Dit is afhankelijk van de stof. De stoffen kunnen gemaakt zijn van polyester, katoen, viscose of linnen. Heeft u een mooie stof op het oog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Verkopen jullie brandvertragende gordijnen?
arrow-down

Ja, wij verkopen brandvertragende gordijnen. In Between: Titaan en Apollo.

Hoe reinig ik mijn gordijnen?
arrow-down

Wij raden af de gordijnen zelf te wassen. Consumenten wasmachines zijn vaak te klein waardoor de stof niet in de trommel past en daarnaast flink kan kreukelen. Wij adviseren daarom altijd de gordijnen chemisch te laten reinigen.

Gratis inmeetafspraak