CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Gordijnen

Wat is de levertijd van de gordijnen?
arrow-down

De levertijd van gordijnen ligt tussen de 3 en 5 weken. Zodra je pakket door onze vervoerder NE Distriservice is ontvangen, sturen we je automatisch een e-mail met een Track & Trace code. Zo kun je jouw bestelling gemakkelijk volgen. Let op: deze e-mail kan soms in je spambox belanden.

Welke garantie bieden jullie?
arrow-down

Je krijgt bij Topjaloezieën.nl standaard 5 jaar garantie op alle producten, gebruikersschade uitgezonderd.

Wat is een inbetween?
arrow-down

Een inbetween is een stof die tussen een vitrage en een overgordijn in zit. Een inbetween stof filtert het daglicht en beperkt een deel van de inkijk en zorgt voor een mooie lichtinval.

Wat is een gesloten/overgordijn?
arrow-down

Een overgordijn heeft naast een decoratieve functie ook de functie dat ze enige verduistering bieden en voor meer privacy zorgen. De stoffen hebben een dichte en dikke structuur. 

Welke rail moet ik bestellen?
arrow-down

Bestel je rails gemakkelijk bij Railsopmaat.nl. Ga voor KS of DS rails. Vergeet niet bij een enkele of dubbele plooi ook de glijders te bestellen (haakjes zijn inbegrepen bij gordijnen). Bij een wave-plooi krijg je zowel glijders als haakjes standaard mee.

Hoe worden de gordijnen afgewerkt?
arrow-down

Elk gordijn krijgt standaard een loodkoord onderin. Wil je iets anders? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Van welk materiaal zijn de gordijnen gemaakt?
arrow-down

Dit is afhankelijk van de stof. De stoffen kunnen gemaakt zijn van polyester, katoen, viscose of linnen. Heb je een mooie stof op het oog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Hoe reinig ik mijn gordijnen?
arrow-down

Wij raden af de gordijnen zelf te wassen. Consumenten wasmachines zijn vaak te klein waardoor de stof niet in de trommel past en daarnaast flink kan kreukelen. Wij adviseren daarom altijd de gordijnen chemisch te laten reinigen.

Inmeetafspraak