CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren

Worden de producten ook thuis gemonteerd door Topjaloezieën.nl?
arrow-down

Montageservice is niet standaard inbegrepen.  Bij je bestelling krijg je van ons duidelijke montage-instructies mee. Deze leggen stap voor stap uit hoe je de producten snel en eenvoudig kunt ophangen. Voor meer hulp kun je altijd onze instructies voor het monteren van de raamdecoratie op onze website vinden. Mocht je drie of meer stuks bestellen (via een inmeetservice), dan bieden we je graag onze montageservice aan tegen een extra tarief. De kosten voor montage beginnen bij € 29,50 per stuk (inclusief btw) en we rekenen eenmalig € 68,50 (inclusief btw) aan voorrijkosten. Heb je interesse in onze montageservice? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik het beste mijn jaloezieën ophangen?
arrow-down

Bij Topjaloezieën.nl vind je duidelijke en uitgebreide handleidingen voor het ophangen van elk type raamdecoratie. Of je nu gordijnen, horren of houten jaloezieën hebt, we leggen je stap voor stap uit hoe je deze het beste kunt bevestigen. We hebben zelfs een paar handige video's voor je klaargezet. Loop je toch vast? Geen zorgen, je kunt altijd (tegen een vergoeding) onze montageservice inschakelen en het werk overlaten aan een expert. Voor meer info over deze service, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe moet ik mijn rolgordijnen plaatsen?
arrow-down

Op Topjaloezieën.nl vindt u voor iedere soort raamdecoratie heldere en uitgebreide montage-instructies waarin het monteren stap voor stap wordt toegelicht. Het verschilt per type rolgordijn hoe u deze het beste kunt ophangen. Voor de rolgordijnen met zijgeleiding zijn ook handige video’s met montage-instructies beschikbaar: Heeft u professionele hulp nodig bij het monteren van uw rolgordijnen? Dat kan! Topjaloezieën.nl biedt tegen betaling een montageservice aan. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Worden de ophangbeugels meegeleverd?
arrow-down

Bij elke bestelling krijg je de ophangbeugels en een montagehandleiding mee. Voor sommige rolgordijnen en jaloezieën leveren we geen schroeven mee. Dit komt omdat je voor verschillende materialen zoals beton, hout of gips, specifieke schroeven of pluggen nodig hebt. We raden aan om schroeven van 4 of 5 mm te gebruiken, met de juiste plug voor het materiaal waarop je de jaloezie wilt bevestigen.

Het monteren van de producten lukt mij niet
arrow-down

Kom je er niet uit met de montage-instructies en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze montageservice is er dan voor je, wel tegen een vergoeding. Schroom niet om contact op te nemen, we staan voor je klaar!

Welke voorbereiding kan ik zelf treffen?
arrow-down

Zorg ervoor dat de ramen makkelijk te bereiken zijn, zodat onze monteurs zonder problemen hun werk kunnen doen.

Loop je tegen bijzonderheden aan, zoals werkzaamheden in de straat, een lift die niet werkt of geen parkeergelegenheid in de buurt? Laat het ons dan alsjeblieft op tijd weten, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Hebben jullie ook een demontage service?
arrow-down

Als je voor onze montageservice gaat, kunnen we ook je oude raamdecoratie voor je weghalen. Dat kost €12,50 per item. Besluit je zelf je oude raamdecoratie te verwijderen, zorg dan dat dit gedaan is voordat we komen monteren.

Inmeetafspraak