CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Onderhoud/Schoonmaken raamdecoratie

Hoe kan ik mijn jaloezieën schoonmaken?
arrow-down

Het schoonmaken van je houten, aluminium, bamboe of PVC jaloezieën is echt een fluitje van een cent. Begin met het sluiten van de jaloezieën voor het makkelijkst schoonmaken. Gebruik een stofzuiger met een opzetborstel, een plumeau of een stofdoek om het stof eraf te halen. Het is een goed idee om je jaloezieën eens per maand met water schoon te maken. Pak een doekje, klem de jaloezieën tussen je duim en wijsvinger en veeg de lamellen schoon. Let op: bij houten jaloezieën is het belangrijk om niet te veel water te gebruiken.

Plisségordijnen reinigen, hoe doe ik dat?
arrow-down

Om je plisségordijnen fris en netjes te houden, kun je het beste een stofzuiger met een zachte borstelkop en een lage zuigkracht gebruiken. Zo verwijder je eenvoudig stof van het oppervlak. Heb je honingraat-plisségordijnen? Dan kun je de stofzuiger ook langs de zijkanten halen, waar de binnenkant van de honingraatstructuur zichtbaar is, om vuil uit de honingraatcellen te zuigen.
Voor hardnekkige vlekken is het aan te raden om deze voorzichtig te deppen met een klamme doek die net niet droog is. Let op dat je niet over de stof wrijft. En een kleine tip: gebruik liever geen schoonmaakmiddelen met chemicaliën of bleek. Daarmee zou je je plisségordijnen kunnen beschadigen.

Hoe kan ik mijn rolgordijnen schoonmaken?
arrow-down

Om je rolgordijn schoon te maken, rol je het (duo)rolgordijn helemaal uit en verwijder je stof van beide kanten met een plumeau, stofdoek of de stofzuiger met een speciaal opzetstuk. Zie je vlekken? Die kun je voorzichtig deppen met een klamme, bijna droge doek. Let op: wrijf zo min mogelijk om beschadiging te voorkomen.

Hoe kan ik horren schoonmaken?
arrow-down

Je hor schoonmaken is echt simpel. Om stof weg te halen, ga je met de stofzuiger en het opzetstuk langs de hor. Bij vlekken neem je de hor af met een natte spons.

Inmeetafspraak