CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Onderhoud/Schoonmaken raamdecoratie

Hoe kan ik mijn jaloezieën schoonmaken?
arrow-down

Uw houten jaloezieën schoonmaken, aluminium jaloezieën schoonmaken, bamboe of PVC jaloezieën schoonmaken is heel eenvoudig. Voor het reinigen van uw raamdecoratie kunt u het beste de jaloezieën in gesloten stand zetten. Stof vervolgens de jaloezieën af met een stofzuiger (met opzetborstel), plumeau of stofdoek. We raden aan om uw jaloezieën 1 keer per maand met water te reinigen. Klem de jaloezieën met het doekje in de hand tussen duim en wijsvinger en neem zo de lamellen af. Bij het schoonmaken van houten jaloezieën is het daarbij aan te raden om niet te veel water te gebruiken. Voor extra glimmende jaloezieën kunt u ook een druppel wasverzachter als schoonmaakmiddel gebruiken. De wasverzachter reinigt uw jaloezieën en zorgt er tegelijkertijd voor dat er minder snel aanslag ontstaat.

Plisségordijnen reinigen, hoe doe ik dat?
arrow-down

Om uw plisségordijnen schoon te maken, kunt u een stofzuiger met zachte borstelkop en lage zuigkracht gebruiken om stof van het oppervlak te verwijderen. Bij honingraat-plisségordijnen kunt u de stofzuiger ook langs de zijkanten – waar u de binnenkant van de honingraatstructuur kunt zien – halen om het vuil in de honingraatcellen op te zuigen. Hardnekkige vlekken kunt u voorzichtig deppen met een klamme, net niet droge doek. Vermijd daarbij over de stof te wrijven. Gebruik voor plisségordijnen geen schoonmaakmiddel met chemicaliën of bleek, daarmee beschadigt u uw plisségordijnen.

Hoe kan ik mijn rolgordijnen schoonmaken?
arrow-down

Om uw rolgordijn te reinigen rolt u uw (duo)rolgordijn uit en stoft u beide zijden af met een plumeau, stofdoek of stofzuiger met opzetstuk om stof te verwijderen. Als er vlekken op uw rolgordijn zitten, kunt u deze voorzichtig verwijderen met een klamme, bijna droge doek. Probeer daarbij zo min mogelijk te wrijven, want hiermee kunt u het rolgordijn beschadigen.

Hoe kan ik mijn shutters schoonmaken?
arrow-down

Als u uw shutters wilt schoonmaken, kunt u ze het beste op de gesloten stand zetten. Vervolgens kunt u de shutters gemakkelijk afstoffen met een plumeau of stofdoek. Voor een extra snel resultaat kunt u ook een stofzuiger met opzetborstel gebruiken, die u met lange halen over de lamellen beweegt. Wij adviseren om uw shutters 1 keer per maand met water en een druppel schoonmaakmiddel af te nemen. Breng daarvoor een druppel allesreiniger, afwasmiddel of – voor een extra glanzend effect – wasverzachter aan op een doekje en neem vervolgens met dit doekje tussen duim en wijsvinger de lamellen 1 voor 1 af.

Hoe kan ik horren schoonmaken?
arrow-down

Uw hor schoonmaken is heel eenvoudig. Om stof te verwijderen kunt u met een stofzuiger met opzetstuk langs de hor gaan. In het geval van vlekken kunt u de hor afnemen met een natte spons, eventueel met schoonmaakmiddel.
Gratis inmeetafspraak