Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

De beste binnenzonwering voor erker en serre

Zonlicht doet een mens goed! Maar binnenshuis is het fijn om wel zelf controle te hebben over de hoeveelheid licht die binnenkomt. Het is dan ook niet voor niets dat vrijwel ieder raam is voorzien van een gordijn, jaloezie of andere zonwerende raamdecoratie. Voor het ene raam is het kiezen van geschikte raamdecoratie echter gemakkelijker dan voor het andere. Zoek je binnenzonwering voor een erker of een serre? Ook dan is er genoeg mogelijk!


Als er één ding is dat vrijwel iedere erker en serre met elkaar gemeen heeft dan is het wel de grote hoeveelheid aan ramen. Dat je daar 'iets mee moet' is dus wel duidelijk. In dit blog zetten we een aantal mogelijkheden en aandachtspunten voor je op een rijtje.

Plisségordijnen in de erker

Plisségordijnen en honingraat plisségordijnen zijn ideaal in erkers en serre’s met veel hoge ramen. De TopDown-BottomUp bediening geeft je de vrijheid om de zonwering precies te plaatsen waar jij 'm hebben wilt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het licht alleen aan de onderzijde van het raam te laten binnen schijnen. Of juist aan de bovenkant van het raam, terwijl je zelf geheel uit het zicht blijft van toevallige voorbijgangers. Ideaal!

Schuine en rechte ramen

Heeft jouw erker of serre ook schuine ramen? Dan raden wij aan voor gordijnen te kiezen die voor schuine ramen en gewone ramen in dezelfde stof en kleur verkrijgbaar zijn. Met de plisségordijnen van Topjaloezieën.nl zit je dan in ieder geval goed. Je kunt alle ramen in de ruimte daarmee dus voorzien van eenzelfde soort gordijn.


Voor erkers en serre’s met enkel rechte ramen heb je meer keuze. Daar kun je ook gaan voor jaloezieën of rolgordijnen. Let hierbij goed op de uitstraling die jij voor ogen hebt. Het soort binnenzonwering dat je kiest heeft hier, net als de kleur en het materiaal, een grote invloed op.

Goed inmeten is belangrijk

Om jouw nieuwe raamdecoratie precies op maat te maken, is het belangrijk dat je de exacte maten van jouw ramen opmeet. Daar helpen we je graag een handje bij. In onze meet-instructies zie je precies hoe en waar je moet meten. In een erker met veel ramen  kan dit een hele klus zijn. Wil je graag wat extra hulp? Maak dan een inmeet-afspraak. Een van onze professionals komt dan bij je langs om de juiste maten in te meten én kan je waar nodig ook adviseren over de beste binnenzonwering voor jouw erker of serre.

Gratis kleurstalen