CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Raamhor

Bestel raamhorren bij Topjaloezieën.nl en profiteer van supersnelle levering, topservice, maatwerk en een grote collectie jaloezieën.

Wat voor raamhorren hebben jullie?
arrow-down

Topjaloezieën.nl levert 2 soorten aluminium raamhorren van hoge kwaliteit. Naast deze vaste rolhor vindt u bij ons ook een losse inzethor die niet geschroefd hoeft te worden.

Welke hor gebruik ik voor welk soort raam?

Onze raamhorren zijn geschikt voor vrijwel alle ramen:

 • Naar buiten draaiend raam vaste raamhor
 • Naar binnen draaiend raam vaste raamhor
 • Draaikiepraam of kantelraam → vaste raamhor of inzethor
 • Uitzetraam → inzethor

Onze inzethorren zijn geschikt voor kunststof kozijnen. De vaste rolhorren zijn geschikt voor zowel kunststof als houten kozijnen.

 

Hebben jullie ook een raamhor zonder schroeven?
arrow-down

Jazeker, onze inzethorren worden in het kozijn geklemd en hoeven dus niet geschroefd te worden. Deze inklemhorren zijn geschikt voor draaikiepramen met kunststof kozijnen.

Zijn jullie raamhorren verstelbaar?
arrow-down

Topjaloezieën.nl levert uitsluitend raamhorren op maat voor een scherpe prijs. We hebben geen horren in standaardafmetingen. Onze raamhorren op maat worden gemaakt op basis van de afmetingen van uw eigen ramen. Verstellen is dus niet nodig!

Raamhor

Op zoek naar een raamhor? Bij Topjaloezieën.nl vindt u een geschikte hor voor ieder soort raam. Zoekt u een vaste hor, dan is onze rolhor een goede optie. We maken onze raamhorren op maat in eigen fabriek en we hebben geen fysieke winkels. Het grote voordeel daarvan is dat we onze prijzen extra scherp kunnen houden! Bestel de hoogwaardige insectenhor voor uw raam direct online en profiteer van onze snelle levering binnen 10-15 werkdagen. Bekijk onze collectie en ontdek alle mogelijkheden!

Houdt insecten buiten met een rolhor voor ieder type raam

's Zomers is een vliegen- en muggengaas voor uw raam absoluut geen overbodige luxe. Bij Topjaloezieën.nl vindt u daarom een vliegenhor voor elk soort raam. Onze rolhorren voor ramen zijn geschikt als:

 • Hor voor draaikiepraam (plaats de hor aan de buitenkant van het raam)
 • Hor voor raam dat naar binnen open gaat (montage op het kozijn buitenshuis)
 • Hor voor naar buiten draaiend raam (montage op het kozijn binnenshuis)

De rolhorren zijn van hoge kwaliteit en zijn daarom eenvoudig en soepel omhoog of omlaag te rollen.

Het assortiment raamhorren van Topjaloezieën.nl

Of u nu op zoek bent naar een hor voor uw kantelraam of een hor voor een naar buiten draaiend raam, met de rol-raamhorren van Topjaloezieën.nl zit u goed. Zowel de cassette als de zijprofielen van de raamhorren zijn volledig vervaardigd uit gepoedercoated aluminium van hoge kwaliteit, gecombineerd met hoogwaardig grijs horgaas. De raam rolhorren zijn verkrijgbaar in 2 RAL-kleuren: wit en antraciet.

Dit type hor is een vaste hor die permanent op uw ramen gemonteerd wordt. Het horsysteem wordt volledig geschroefd en blijft dankzij de sterke aluminium kwaliteit ook bij wind stevig op zijn plaats zitten. Heeft u liever een raamhor die zonder schroeven kan worden geplaatst? Neem dan ook eens een kijkje bij onze collectie inzethorren.

Wilt u ook een hor voor uw deuren? Ook die vindt u bij ons, bekijk ons assortiment deurhorren voor alle mogelijkheden.

Op zoek naar een rolhor op maat?

De juiste hor laat alle frisse lucht naar binnen, maar houdt ook alle insecten buiten. U wilt er daarom zeker van zijn dat uw horraam perfect op uw raam past, zodat er geen kieren ontstaan. Voor een rolhor in de juiste maat zit u bij Topjaloezieën.nl helemaal goed. Een kleine of juist een grote raamhor: wij maken uw raamhor op maat in iedere gewenste afmeting.

Meet uw ramen op met behulp van onze praktische meetinstructies voor raamhorren en geef de maten aan ons door, dan zorgen wij voor de rest. Laat u het meetwerk liever door een professional uitvoeren? Maak dan gerust een (gratis) inmeetafspraak bij ons, dan komen we vrijblijvend bij u langs.

Rolhor op maat kopen bij Topjaloezieën.nl

Een vaste raamhor kopen met topservice doet u vertrouwd bij Topjaloezieën.nl. U profiteert standaard van onze snelle levering en een gratis verzending op alle horren en andere raamdecoratie.

Heeft u hulp nodig, dan staan wij voor u klaar met onze stap-voor-stap meet- en montage-instructies online en onze inmeet- en montageservice aan huis. Ervaar kwaliteit en bestel de perfecte rolhor voor uw ramen vandaag nog!

Bereken hier uw prijs!
Calculator
Bereken uw prijs
Bereken uw prijs hier
Bereken uw prijs hier
Kies een product
- mm
- mm
Oeps, daar ging iets mis.
€...Laden
Gratis inmeetafspraak