CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Houten jaloezieën 25 mm (Lindehout)

Bekijk onze montageinstructies:

Houten jaloezieën 25 mm (Lindehout)

Onze houten jaloezieën, gemaakt van topkwaliteit Lindehout, krijgen een afwerking waar je u tegen zegt. Met een lamelbreedte van 25mm voeg je moeiteloos een stijlvolle touch toe aan je interieur. En met ons uitgebreide kleurenpalet vind je altijd de perfecte match voor jouw huis. Neem de tijd om thuis de perfecte kleur te kiezen met onze gratis kleurstalen. Bij Topjaloezieën.nl komen de houten jaloezieën van 25mm (Lindehout) met een handig ladderkoordsysteem, afgestemd op de kleur van de lamellen. De zijkanten zijn netjes meegelakt en als kers op de taart krijg je van ons een gratis sierlijst voor de cassette. Laat je verrassen door onze snelle levering en bestel jouw houten jaloezieën via het bestelformulier hieronder.

Inmeetafspraak