CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Houten jaloezieën 25 mm (Lindehout)

Houten jaloezieën 25 mm (Lindehout)

De houten jaloezieën (Lindehout) van Topjaloezieën.nl zijn gemaakt van zeer hoogwaardig Lindehout en worden tot in detail afgewerkt. Houten jaloezieën met een lamelbreedte van 25mm geven uw interieur een stijlvolle afwerking. Dankzij ons ruime kleurenpalet vind u altijd een houten jaloezie die past bij de inrichting van uw woning. En dankzij de gratis kleurstalen kunt u de kleuren thuis rustig bekijken voor u een keuze maakt.

Topjaloezieën.nl levert de houten jaloezie 25mm (Lindehout) altijd met een ladderkoordsysteem in een kleurstijl die past bij de lamellen.De jaloezieën hebben mooi meegelakte zijkanten en worden door Topjaloezieën.nl afgeleverd met een gratis sierlijst voor de cassette. Bestel houten jaloezieën via onderstaand bestelformulier en laat u verrassen door onze snelle levertijden!

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Snel in huis; binnen 10-15 werkdagen
Beoordelingen
montage ging goed. Prima prijs
Toon alle reviews
Voeg je beoordeling toe
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

300 - 2300 mm
400 - 2700 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Pure (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
White 2520
White 2520
Pearl 2550
Pearl 2550
Sand 2552
Sand 2552
Limestone 2556
Limestone 2556
Cloud 2554
Cloud 2554
Anthracite 2555
Anthracite 2555
Black 2521
Black 2521
Houtkleuren (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Bleached White 2516
Bleached White 2516
Oak 2512
Oak 2512
Maple 2511
Maple 2511
Cherry Wood 2513
Cherry Wood 2513
Mahogany 2515
Mahogany 2515
Smoke Grey 2519
Smoke Grey 2519
Tigers Eye 2514
Tigers Eye 2514
Ebony 2522
Ebony 2522
Natural 2510
Natural 2510
3
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

4
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
5
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

6
Extra's

Kies uit extra opties

Metalen koordhouder RVS
Metalen koordhouder RVS
€ 4,95
Metalen koordhouder RVS mat zwart
Metalen koordhouder RVS mat zwart
€ 4,95
Zijgeleiding
Zijgeleiding
Spandraden aan de zijkant van de jaloezie om het klapperen tegen te gaan. Alleen aan te raden als de jaloezie op een openslaand raam of deur komt (het bewegende deel). Komt de jaloezie op een vast deel, dan is deze optie niet aan te raden. € 17,50

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 22, 93
€ 19, 49
Laden

Stel uw favoriete houten jaloezieën zelf samen

In de webshop van Topjaloezieën.nl stelt u houten jaloezieën 25 mm naar eigen smaak samen. Daarbij kiest u zelf de juiste afmeting, de mooiste kleur en de gewenste afwerking. Toch liever bredere lamellen? Bekijk dan onze houten jaloezieën 50 mm.

Ruime kleurkeuze houten jaloezieën

Het strakke uiterlijk van houten jaloezieën (Lindehout) en de natuurlijke materialen die daarvoor gebruikt worden, geven uw interieur een warme, moderne uitstraling. Natuurlijk wilt u graag dat de kleur van de jaloezie een goede match is met de kleuren in huis. Dankzij het ruime kleurpalet van houten jaloezieën bij Topjaloezieën.nl vindt u precies wat u zoekt. Twijfelt u over de goede kleur? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan.

Witte jaloezieën

Wit is een goede basiskleur in huis en past dan ook bij bijna iedere woonstijl. Door te kiezen voor witte jaloezieën creëert u een rustige, frisse basis voor uw interieur. Een mooie wittint is fris en laat zich goed combineren met uw favoriete accentkleur. Daarnaast halen witte jaloezieën het buitenlicht goed op waardoor het ook bij gedeeltelijk geopende lamellen al lichter lijkt in huis. Lees hier meer over witte raamdecoratie.

Zwarte jaloezieën

Wilt u juist een statement maken met houten jaloezieën? Dat kan door te kiezen voor jaloezieën in een donkere, robuuste kleur, zoals zwart. Zeker in de wat grotere ruimtes komen donkere jaloezieën goed tot hun recht. De donkere kleur kan een gevoel geven van geborgenheid en warmte toevoegen aan uw interieur. Houten jaloezieën in een donkere kleur trekken op een stoere manier de aandacht en geven de kamer een krachtige uitstraling. Lees hier meer over zwarte raamdecoratie.

Spelen met licht

Een van de grootste voordelen van houten jaloezieën (en aluminium jaloezieën) is dat u veel controle heeft over de lichtinval. Speel eens met het licht door de jaloezieën langzaam heen en weer te draaien en ontdek de ideale stand voor de beste lichtinval. Dat dit gedurende de dag meerdere keren verandert is niet erg, want dankzij de eenvoudig bediening draait u de lamellen snel weer in een geschikte stand.

Altijd voldoende privacy

Door de lamellen van uw houten jaloezie te draaien speelt u niet alleen met licht, maar zorgt u ook voor uw eigen privacy. Het kan immers per kamer en per moment verschillen hoeveel privacy gewenst is. Hier kunt u met een houten jaloezie gemakkelijk op in spelen. Van volledig open tot volledig gesloten en diverse standen daar tussenin. Zo kunt u altijd zelf bepalen hoe zichtbaar u op dat moment bent voor voorbijgangers en buren.

Goede isolatie

Houten jaloezieën kunnen een belangrijke rol spelen bij de isolatie van uw huis. Via de ramen kan veel warme lucht naar binnen of naar buiten gaan. Het plaatsen van houten jaloezieën gaat dit tegen. Zo zorgen houten jaloezieën 25 mm er voor dat de warmte ’s zomers buiten blijft en dat het in de winter binnen lekker iets warmer blijft. Wel zo prettig voor de temperatuur in huis én het scheelt ’s winters heel wat stookkosten.

Hout is een natuurproduct dat leeft. Daar hout een natuurlijk product is, kunnen de lamellen uit zetten bij een verhoogde luchtvochtigheid of temperaturen. Bij een daling in de luchtvochtigheid of temperatuur zullen de lamellen weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Om deze reden kan de afmeting en de vorm van de latten enigszins veranderen. We raden aan, vooral bij donkere tinten jaloezieën, om de lamellen regelmatig beide kanten te kantelen om het uitzetten te minimaliseren.

Hoge kwaliteit houten jaloezieën

Bij Topjaloezieën.nl is alleen het beste goed genoeg. Wij kiezen daarom voor hoge kwaliteit materialen en zorgen ervoor dat onze jaloezieën tot in detail worden afgewerkt. De houten jaloezieën (Lindehout) worden geleverd met een gratis bijpassende sierlijst voor de cassette. We werken de jaloezieën verder af met meegelakte zijkanten en een bijpassend ladderkoordsysteem.

Liever houten jaloezieën met een ladderbandsysteem? Bekijk dan onze houten jaloezieën 50 mm. Daarbij heeft u zelf de keuze tussen ladderkoord en ladderband. Bij ladderband kunt u bovendien ook zelf de kleur kiezen.

Ruime collectie raamdecoratie

Omdat Topjaloezieën.nl uit eigen fabriek levert en geen fysieke winkels heeft, kunnen wij onze houten jaloezieën 25 mm extra voordelig aanbieden. In onze webwinkel vind u ons volledige assortiment houten jaloezieën, maar ook andere raamdecoratie, zoals: aluminium jaloezieën, PVC jaloezieën, bamboe jaloezieën, plisségordijnen en rolgordijnen.

Dankzij onze enorme collectie hebben wij raamdecoratie voor vrijwel iedere woonstijl. We helpen u dan ook graag bij het maken van een keuze voor de beste raamdecoratie voor uw interieur. Wilt u eerst zien wat wij in huis hebben? Vraag dan gratis kleurstalen aan of breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Zeewolde.

Schoonmaken houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen met een stofdoek of plumeau. Zet de lamellen daarbij in gesloten stand, dan zijn ze in no-time stofvrij. Gaat u voor blinkend schoon? Dan kunt u de houten jaloezie schoonmaken met een washandje met wat licht schoonmaakmiddel. Lees voor meer tips ons artikel 'Shutters en jaloezieën schoonmaken'.

Meet de maten voor uw houten jaloezie

Het vooraf inmeten van uw houten jaloezieën kunt u gemakkelijk zelf doen. In onze meetinstructies voor het inmeten leest u precies welke maten er gemeten moeten worden en hoe u dit het beste aan kunt pakken. Door bij het bestellen van uw houten jaloezie de juiste maten door te geven kunnen wij zorgen voor een perfect passend maatwerk jaloezie voor uw raam. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen gebruik te maken van de (gratis) inmeetservice van Topjaloezieën.nl. Een professional van Topjaloezieën.nl komt dan op locatie om uw raamdecoratie in te meten en geeft u desgewenst advies over de meest geschikte raamdecoratie.

Bij afmetingen van jaloezieën van 2000mm of groter moet rekening gehouden worden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is.

Houten jaloezie monteren

Met de montage-instructies van Topjaloezieën.nl kunt u na levering aan de slag om uw nieuwe houten jaloezieën 25 mm te monteren. Loopt u toch tegen problemen aan of wilt u toch liever dat Topjaloezieën.nl alles vakkundig voor u monteert? Neem dan contact op met de klantenservice voor advies of voor het maken van een afspraak.

Deskundig advies

Topjaloezieën.nl ziet graag tevreden klanten. We doen dan ook ons uiterste best om u deskundig te adviseren en uw houten jaloezieën 25 mm precies op maat en keurig op tijd (binnen 10-15 werkdagen) bij u af te leveren. Heeft u vragen over producten of over uw bestelling? Dan horen we graag van u! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, om uw wensen rustig te bespreken en samen op zoek te gaan naar de mooiste raamdecoratie voor in uw interieur.

Gratis inmeetafspraak