CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Megaview®

Ontdek onze luxe collectie

Wat doet Megaview®?

Met Megaview® (geschikt voor aluminium jaloezieën) worden de lamellen op een andere manier getuimeld en gestapeld. Bij normale jaloezieën zit elke lamel even ver van elkaar. Bij Megaview® is dit niet het geval. Er worden als het ware steeds twee lamellen op elkaar gestapeld. Hierdoor wordt het idee gecreëerd dat je maar de helft van de lamellen hebt van wat daadwerkelijk het geval is. Zo ontstaat door het systeem dezelfde situatie als bij lamellen van 50 mm. U profiteert met Megaview® dan ook van meer lichtinval en meer uitzicht. Maar u kunt nog een stapje verder gaan. Megaview® is namelijk ook geschikt voor jaloezieën met 50mm lamellen. Die hebben normaal al meer lichtinval, maar met Megaview® wordt dat nóg meer.

Lamellen, lichtinval en uitzicht

Bij jaloezieën zijn de meest voorkomende lamellen die van 25 mm en die van 50 mm. De laatstgenoemde variant wordt vaak gebruikt voor grotere raampartijen. Lamellen van 25 mm zijn juist populair bij kleinere ramen. Het voordeel van de lamellen van 50 mm is dat er meer ruimte tussen de lamellen zit dan bij die van 25 mm als de lamellen geopend zijn. Dit brengt meer lichtinval en zicht op buiten met zich mee. Bij 25 mm lamellen zit er minder ruimte tussen, wat dus minder zicht en lichtinval dan bij 50 mm met zich meebrengt. Megaview® is hiervoor een oplossing.

Nieuwsgierig naar Megaview®?

Megaview® is een uniek systeem dat ervoor zorgt dat u nog meer plezier kunt halen uit uw jaloezieën. Bent u benieuwd geworden naar Megaview® en wilt u het in het echt zien? Maak dan een afspraak om eens langs te komen in onze showroom. Wij staan daar altijd voor u klaar. Weet u nu al dat u Megaview® ook bij u in huis wilt hebben? In dat geval plannen we graag met u een inmeetafspraak in. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het Megaview® systeem perfect past bij uw ramen. Voor Megaview® gelden overigens dezelfde voordelen als bij onze jaloezieën en gordijnen. Dat betekent dat we alleen producten van hoge kwaliteit leveren en dat u recht heeft op twee jaar garantie. Haal het beste uit uw uitzicht, profiteer van goede voorwaarden en bestel uw Megaview® snel!

 • Hoge kwaliteit en afwerking
 • Scherp geprijsd
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis inmeetservice
Megaview®
Megaview®
Gratis inmeetafspraak