CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Raambekleding voor uw nieuwe interieur? Dit zijn de opties

Heeft u een nieuw interieur? Met de juiste raambekleding geeft u uw interieur in een handomdraai een sfeervolle uitstraling. Ook heeft de raambekleding invloed op de lichtinval. Maar wat past er nu precies bij uw interieur? En wat is er eigenlijk allemaal mogelijk?

Jaloezieën

 

Jaloezieën, ook wel horizontale lamellen genoemd, zijn een klassieker op het gebied van raamdecoratie. Begrijpelijk! Een jaloezie voor het raam geeft namelijk een tijdloze en sfeervolle uitstraling en het is ook nog eens praktisch en makkelijk te bedienen. Wat wilt u nog meer? In een (half)open stand zorgen de lamellen voor een prachtig beeld van licht en schaduw, maar ook heeft u ze in een handomdraai dicht met het bedieningskoord. De mate van lichtinval en privacy heeft u dus helemaal zelf in de hand.

Wanneer u wilt dat uw raam er gelikt uit ziet, zonder vervelende lichtkiertjes, zijn jaloezieën op maat de uitkomst. De jaloezieën worden voor u op maat gemaakt, en het enige wat u hoeft te doen is de juiste afmetingen door geven. Hulp nodig? Geen probleem! U kunt namelijk altijd kiezen voor een gratis inmeetafspraak.

Als uw keuze op jaloezieën is gevallen, is het nu nog de vraag welk type jaloezie het beste geschikt is. Voor een luxe of natuurlijke uitstraling in de woonkamer of keuken, zijn houten jaloezieën of bamboe jaloezieën bijvoorbeeld prachtig. Voor de badkamer zijn aluminium of kunststof weer een goede optie. Welk materiaal u ook kiest, bijna elke jaloezie is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Gordijnen

 

Zonder twijfel zijn gordijnen de meest tijdloze vorm van raambekleding. Gordijnen zijn te vinden in vele huishoudens. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, plooien, uitvoeringen en materialen, waardoor u altijd een variant vindt die aansluit op uw persoonlijke voorkeur en interieur.

Honingraat plisségordijnen

In feite is een honingraat gordijn hetzelfde al een dubbel plisségordijn. Dit type raambekleding bestaat uit twee lagen stof die vanaf de zijkant gezien gevouwen zijn in een honingraatvorm. Door deze vorm en stof ontstaan er holle ‘tunnels’ in het gordijn, die isolerend en geluiddempend werken. De akoestiek in uw huis verbetert hierdoor. In de winter houdt het plisségordijn de warmte binnen en in de zomer blijft het lekker koel. De plisségordijnen zijn dus niet alleen een plezier voor het oog, maar ook zeker voor de portemonnee!

Rolgordijnen

 

Daarnaast zijn er ook nog rolgordijnen, een van de populairste soorten raamdecoratie. Dit is te danken aan hun tijdloze uitstraling en hun veelzijdigheid. Het rolgordijn kan eenvoudig bediend worden met een bedieningskoord. Van klassiek tot trendy, het rolgordijn is geschikt voor iedere woonruimte en iedere woonstijl.

Inmeet- en montageservice

Wilt u zelf de raambekleding monteren? Dankzij de handige video-instructies wordt het u makkelijker gemaakt om zelf de maten op te nemen en de decoratie te monteren. Besteed u dit liever uit? Wij bieden een gratis inmeetservice die u hierbij kunt helpen. Niet de handigste thuis? U kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Na alle interieur keuzes gemaakt te hebben is het natuurlijk ook wel eens lekker om wat uit handen te geven!

 

Gratis inmeetafspraak