Webshoptoppers keurmerk
CBW, zeker van uw aankoop
Bekend van:
Bekend van: RTL4 Bekend van: SBS6 Bekend van: NET5

CBW, zeker van uw aankoop

Webshoptoppers keurmerk
Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur binnenzonwering het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
2 jaar garantie2 jaar garantie

U krijgt 2 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
10-15 werkdagen levertijd10-15 werkdagen levertijd

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Houten jaloezieën 50mm XL - tot 360cm breed (Lindehout)

Houten jaloezieën 50mm XL (Lindehout)

Bij Topjaloezieën.nl kunt u vanaf nu ook terecht voor extra brede jaloezieën. Onze witte en zwarte jaloezieën zijn beschikbaar tot een breedte van wel 360 cm! De kleuren zijn exact gelijk aan de wit en zwart uit de standaard Lindehouten collectie.

Van moderne tot landelijk interieurs, een houten jaloezie XL voor uw brede ramen doet uw interieur altijd goed. Bij het bestellen van uw jaloezie op maat kunt u kiezen voor een jaloezie met een ladderkoord- of ladderbandsysteem. Kies hieronder uw favoriete kleur 50 mm houten jaloezie XL en laat u verrassen door onze snelle levertijden!

Zijn uw ramen minder breed? Bekijk dan onze houten jaloezieën 50 mm (Lindehout) en houten jaloezieën 50 mm (Abachi) voor houten raamdecoratie tot een breedte van 270 cm. Heeft u toch liever aluminium jaloezieën van 50 mm? Bekijk dan onze pagina met 50 mm aluminium jaloezieën. Of vraag eerst hier gratis kleurstalen aan. Bij afmetingen van jaloezieën van 2000mm of groter moet rekening gehouden worden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is.

  • 2 Jaar garantie
  • Altijd met gratis sierlijst voor de cassette
  • Gemaakt van Lindehout
  • Gratis Ladderband of Ladderkoord
  • Hoge kwaliteit en afwerking
  • Meegelakte zijkanten
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

2701 - 3600 mm
400 - 2600 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Standaard (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
White 5020
White 5020
3
Ladderband / Ladderkoord

Kies tussen ladderband of ladderkoord. Gaat u voor ladderband, dan kunt u zelf een kleur kiezen. Kiest u voor ladderkoord, dan is die altijd in dezelfde kleurstijl als de kleur van de jaloezie. Wilt u het ladderkoord liever in een andere kleur, neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u twee voorbeelden. Ladderband: Ladderkoord:

White
White
Offwhite
Offwhite
Ivory
Ivory
Beige
Beige
Bleached Sand
Bleached Sand
Oyster
Oyster
Stone
Stone
Coventy Grey
Coventy Grey
Ginger
Ginger
Walnut
Walnut
Cacao
Cacao
Dark Khaki
Dark Khaki
Black
Black
Limestone
Limestone
Grey
Grey
Anthracite
Anthracite
Mocca
Mocca
Dark Beige
Dark Beige
Copper
Copper
Terracotta
Terracotta
Cordovan
Cordovan
Geen
Geen
Helaas, geen overeenkomsten probeer een andere zoekterm.
4
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

5
Bediening

Kies voor bediening aan de linkerzijde of de rechterzijde.

Links
Rechts
6
Montagehoogte

Indien er in de ruimte waar het product wordt geplaatst, kinderen onder de 3,5 jaar aanwezig kunnen zijn, dient u ons de montagehoogte door te geven.

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

7
Extra's

Kies uit extra opties

Metalen koordhouders RVS
Metalen koordhouders RVS
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 9,50
Metalen koordhouders RVS mat zwart
Metalen koordhouders RVS mat zwart
set van 3 koordhouders, geschikt voor 1 jaloezie € 9,50

Blijf bij dit product
Uw product

Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn:10-15 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 255,93
€ 217,53
Laden

Houten jaloezieën (Lindehout) op maat

Speciaal voor brede ramen verkoopt Topjaloezieën.nl nu ook houten jaloezieën 50 mm XL. Deze brede jaloezieën zijn leverbaar tot maar liefst 360 cm breed en u kunt ze geheel naar uw eigen smaak samenstellen. Wij maken uw houten jaloezie vervolgens op maat voor uw ramen zodat u een maatwerk product krijgt dat perfect past.

Kleurkeuze houten jaloezieën XL

Houten jaloezieën XL zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: wit en zwart. Kiest u voor witte jaloezieën, dan geeft uw raamdecoratie de ruimte een frisse, neutrale uitstraling. In grote, lichte ruimtes kunt u ook goed kiezen voor zwarte houten jaloezieën. De donkere kleur geeft de brede lamellen van de houten jaloezie een stoere, krachtige uitstraling. Wilt u de kleuren eerst in het echt zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Wanneer u uit de voeten kunt met raamdecoratie tot 270 cm breed, dan profiteert u van een ruimere selectie kleuren voor houten jaloezieën 50 mm van Lindehout. Die houten jaloezie is onder andere verkrijgbaar in diverse stijlvolle natuurtinten. Is uw raam breder dan dat, dan zit u met de houten jaloezieën XL goed. Door het gebruik van Lindehout hebben onze houten jaloezieën XL een warme, stijlvolle uitstraling. Met deze raamdecoratie zorgt u voor een frisse, stevige basis voor uw interieur dat u vervolgens in iedere gewenste stijl kunt inrichten. De strakke houten jaloezieën passen goed bij moderne interieurs, maar dankzij de Lindehouten lamellen staan de jaloezieën ook mooi in meer landelijke interieurs.

Regel de lichtinval

Grote, brede ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in uw interieur. Prachtig natuurlijk, maar niet op ieder moment even handig. De mogelijkheid om eenvoudig de lichtinval te regelen is dan ook een van de belangrijkste voordelen van houten jaloezieën XL. Gedurende de dag kunt u steeds opnieuw de lichtinval bepalen door de lamellen te draaien. Hoe verder u de lamellen open draait, hoe meer licht er de kamer binnenstroomt. ’s Avonds kunt u de lamellen volledig sluiten en het gezellig maken met sfeerverlichting.

Goede isolatie

In ruimtes met brede ramen is isolatie extra belangrijk. Veel warmte gaat via de ramen verloren. Met de houten jaloezieën XL hebben uw ramen veel minder invloed op de temperatuur in huis. Hierdoor blijft het in de zomer lekker koel in huis en is het er ’s winters lekker warm. Dat scheelt schommelingen in de temperatuur en dat is, vooral in de winter, gunstig voor uw portemonnee.

Hout is een natuurproduct dat leeft. Daar hout een natuurlijk product is, kunnen de lamellen uit zetten bij een verhoogde luchtvochtigheid of temperaturen. Bij een daling in de luchtvochtigheid of temperatuur zullen de lamellen weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Om deze reden kan de afmeting en de vorm van de latten enigszins veranderen. We raden aan, vooral bij donkere tinten jaloezieën, om de lamellen regelmatig beide kanten te kantelen om het uitzetten te minimaliseren.

Privacy in huis

Ook al hebben we niets te verbergen, een beetje privacy in huis is vaak wel gewenst. Het is niet voor niets dat de meeste mensen ’s ochtends vroeg en ’s avonds de gordijnen gesloten hebben. Met jaloezieën kunt u op het gebied van privacy beter variëren dan met andere soorten raamdecoratie. Door de lamellen licht te kantelen heeft u wél zicht op buiten, maar kunnen nieuwsgierige voorbijgangers of (over)buren niet zomaar naar binnen kijken. Met houten jaloezieën XL maakt u zelf altijd de ideale afweging tussen het inkomende licht en uw privacy. En die mate van controle, zeker op ramen aan de straatkant, is erg prettig.

Duurzaam Lindehout

Bij het maken van houten jaloezieën XL kiezen wij niet voor niets voor Lindehout (Basswood). Dit sterke hout trekt niet krom, verkleurt niet en is bestand tegen zonlicht en vocht. Het is daarom zeer geschikt voor het maken van jaloezieën waar u jarenlang veel plezier van kunt hebben. Topjaloezieën.nl vindt het belangrijk dat u lang van onze producten kunt genieten en leveren daarom enkel hoogwaardige producten. Op onze houten jaloezieën XL zit 2 jaar garantie.

Gedetailleerde afwerking

De producten van Topjaloezieën.nl zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Wij hebben daarom bij de afwerking van onze raamdecoratie ook altijd oog voor de details. Zo leveren wij bij onze houten jaloezie XL altijd gratis een bijpassende sierlijst voor de cassette. Daarnaast zorgen we er voor dat de zijkanten van de lamellen in de juiste kleur worden meegelakt.

Bij het bestellen van een houten jaloezie XL kunt u qua afwerking een keuze maken tussen een ladderband- of een ladderkoordsysteem. Bij ladderband kunt u zelf een kleur kiezen. Ga voor een mooie bijpassende tint of juist voor een stevig contrast. Kiest u voor ladderkoord, dan zorgen wij voor een tint die goed past bij de kleur van de lamellen.

Houten jaloezieën XL zijn kindveilig

Tijdens het bestellen van houten jaloezieën XL kunt u kiezen voor een extra controle op kindveiligheid. Dit houdt in dat wij de lengte van de bedieningskoorden zullen bekijken en waar nodig aan zullen passen. De wetgeving voor kindveiligheid van de Europese Commissie geeft aan dat de onderkant van het bedieningskoord het beste minimaal 1,5 meter boven de grond kan hangen. Wanneer u voor deze optie kiest, zullen wij er voor zorgen dat de bedieningskoorden conform deze wetgeving worden ingekort. Uiteraard kunt u, indien gewenst, de bedieningskoorden ook zelf korter maken.

Schoonmaken houten jaloezieën

Veel mensen zien op tegen het schoonmaken van hun jaloezieën. En dat terwijl het, zelfs bij een houten jaloezie XL, helemaal niet zoveel werk is. Wanneer u de lamellen naar gesloten stand draait, kunt u deze met een stofdoek, plumeau of stofzuiger snel en eenvoudig stofvrij maken. Voor een wat grondigere reiniging kunt u de lamellen stuk voor stuk schoonmaken met een washandje met wat schoonmaakmiddel. Neem daarmee steeds de onder- en bovenkant van een lamel in één keer af. Uw houten jaloezie is dan in no-time weer blinkend schoon. Wilt u meer weten over houten jaloezieën schoonmaken? Lees dan 'Shutters en jaloezieën schoonmaken? Lees onze tips.’

Houten jaloezieën XL inmeten

Vaak bent u al op de hoogte van het feit dat uw ramen breder zijn dan de gangbare maten. Door de exacte afmetingen van uw ramen nauwkeurig in te meten, voorziet u Topjaloezieën.nl van de juiste info om uw houten jaloezieën XL netjes op maat te maken. Onze meetinstructies laten u zien welke maten u moet opmeten en hoe u dit het beste kunt aanpakken. Wilt u daarbij graag hulp en advies op locatie? Maak dan een afspraak voor onze (gratis) inmeetservice.

Bij afmetingen van jaloezieën van 2000mm of groter moet rekening gehouden worden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is.

De montage van houten jaloezieën XL

Het monteren van houten jaloezieën XL kunt u, aan de hand van onze montage-instructies, heel goed zelf doen. In die instructies staat met tekst en illustraties stapsgewijs uitgelegd wat u moet doen om de jaloezieën op de juiste wijze te monteren. Gezien de breedte van het raam kan het uitkomst bieden om daar een paar helpende handen bij te vragen. U wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles netjes wordt bevestigd. Wie het monteren van houten jaloezieën liever overlaat aan een professional, kan via de klantenservice een afspraak maken voor montage door Topjaloezieën.nl.

Scherp geprijsde houten jaloezieën

Topjaloezieën.nl levert houten jaloezieën XL uit eigen fabriek en heeft geen fysieke winkels. Hierdoor kunnen wij onze houten jaloezieën extra voordelig aanbieden. In onze webwinkel vindt u naast houten jaloezieën XL ook ons volledige assortiment houten jaloezieën, bamboe jaloezieën, aluminium jaloezieën, PVC jaloezieën, rolgordijnen, shutters en plisségordijnen. Genoeg keuze, dus voor ieder interieur de geschikte raamdecoratie.

Deskundig advies

Wij begrijpen dat u van uw huis een prettig thuis wil maken en raamdecoratie speelt daarbij een belangrijke rol. Medewerkers van Topjaloezieën.nl denken dan ook graag met u mee. Onze professionals kunnen u adviseren over de beste keuze qua soort raamdecoratie, materiaal en kleur. Indien gewenst komen wij op locatie inmeten en adviseren. Of u nu op zoek bent naar jaloezieën voor in een modern interieur of naar raamdecoratie voor een landelijke woonkamer, wij helpen u graag verder. Wilt u eerst zien wat wij in huis hebben? Vraag dan gratis onze kleurstalen aan of breng een bezoek aan onze showroom in Zeewolde.

Gratis kleurstalen