CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

De beste raamdecoratie voor kantel-kiepramen

In steeds meer huizen treffen we ze aan: kantel-kiepramen. Enorm handig natuurlijk, want bij deze ramen kies je per keer zelf hoe ver je het raam wilt openen en op welke manier. Maar het vinden van raamdecoratie voor kantel-kiepramen kan een uitdaging zijn. De manier van openen en een eventuele handgreep op het kozijn, zorgen ervoor dat niet ieder gordijn geschikt is voor een kantel-kiepraam. Zoek je raamdecoratie voor een kantel-kiepraam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zetten de mogelijkheden dan ook graag voor je op een rij:

EasyFrame raamdecoratie zonder boren

EasyFrame raamdecoratie is ideaal voor kantel-kiepramen omdat je deze op het kozijn bevestigt. Mooie bijkomstigheid is dat je voor de montage niet hoeft te boren. Je hoeft het kozijn dus niet te beschadigen om je nieuwe gordijn of jaloezie op te hangen. Bevestig eenvoudig een magneetband op het kozijn en klik het frame met raamdecoratie erop. Dat is binnen een paar minuten gefixt!

Honingraat plisségordijnen voor kantel-kiepramen

Honingraat plisségordijnen met handgreep geven je interieur niet alleen een strakke look, ze zitten ook strak op het kozijn. Hierdoor is de raamdecoratie heel geschikt voor kantel-kiepramen. Met de ingebouwde handgreep bedien je de stijlvolle gordijnen zowel Top Down en Bottom Up.

Houten jaloezieën voor kantel-kiepramen

Fan van houten jaloezieën? Die kunnen gewoon op een draai-kiepraam. Door houten jaloezieën van 25mm of 50mm te spannen met een spandraad, zet je de jaloezie vast op het raam. Hiermee voorkom je dat de jaloezie anders gaat hangen bij een open raam en heb je ook geen last van klapperende raamdecoratie.

Kantel-kiepramen met aluminium jaloezieën

Net als houten jaloezieën, kunnen ook aluminium jaloezieën van 25mm en 50mm onderaan gespannen worden. De ideale raamdecoratie dus voor kantel-kiepramen en goed te combineren met de jaloezieën die voor de andere ramen hangen.

Rolgordijnen voor kantel-kiepramen

Veel mensen kiezen voor hun draai/kiepraam een rolgordijn met zijgeleiding. De zijgeleiding (Fantazia of Vegas profiel) zorgt ervoor dat het gordijn netjes op zijn plek blijft zitten en niet gaat klapperen. Dankzij de zijgeleiding komt er bovendien ook geen licht langs de zijkanten van het gordijn. In combinatie met een verduisterende stof kun je met deze rolgordijnen de slaapkamer tot wel 95 procent verduisteren.

Tip voor kantel-kiepramen: Gordijn achter de klink

Nog even een handige tip bij het kiezen van raamdecoratie voor kantel-kiepramen: houd er rekening mee dat het gordijn áchter de klink of greep moet worden bevestigd. Je kunt het raam dan altijd bedienen, zonder dat je eerst het gordijn hoeft op te trekken. De raamdecoratie wordt bij kantel-kiepramen dan ook op het kozijn bevestigd. Is het kozijn van kunststof? Laat boren dan achterwege en kies voor EasyFrame raamdecoratie of voor bevestiging door middel van klemsteunen of plakstrips.

Raamdecoratie voor kantel-kiepramen? Kies voor maatwerk

Geen raam is hetzelfde en daarom is het ook voor kantel-kiepramen aan te raden om te kiezen voor maatwerk raamdecoratie. Je wil immers wel een gordijn dat écht past op het kozijn, zodat je het gordijn goed kunt sluiten en het raam te allen tijde kunt bedienen. Heb je vragen over de meest geschikte raamdecoratie voor draai-kiepramen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Inmeetafspraak