CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Bamboe jaloezieën 50 mm

Bekijk onze montageinstructies:

Bamboe jaloezieën 50mm

Bamboe jaloezieën zijn de nieuwste trend in horizontale jaloezieën. Bamboe jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een warme en luxe sfeer in huis. Doordat de bamboe rolgordijnen van Topjaloezieën.nl behandeld zijn met een speciale beits met matte afwerking, blijft de natuurlijke structuur van de bamboe zichtbaar en zijn de jaloezieën extra duurzaam. In onze webshop vindt u bamboe jaloezieën in diverse natuurlijke kleuren, die uitstekend passen bij het gebruikte materiaal. Tip: Vraag gratis kleurstalen aan voor u een keuze maakt.

Topjaloezieën.nl levert bamboe jaloezieën 50mm altijd met een ladderkoord- of ladderbandsysteem. Voor een ladderkoord kiezen wij een kleur die mooi past bij uw bamboe jaloezie op maat. Wie een bamboe jaloezie 50mm bestelt met ladderbandsysteem, heeft voor de ladderband zelf de keuze uit verschillende kleuren. Kies iets dat lijkt op de kleur van de lamellen of ga juist voor een contrasterende kleur. Aan u de keus!

Gratis inmeetafspraak