CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Bamboe jaloezieën 50 mm

Bekijk onze montageinstructies:

Bamboe jaloezieën 50mm

Bamboe jaloezieën zijn helemaal in! Ze geven je huis een natuurlijke touch en zorgen voor een warme, luxe vibe. Dankzij een speciale behandeling bij Topjaloezieën.nl blijft de unieke structuur van het bamboe prachtig zichtbaar en zijn je jaloezieën heel duurzaam. Neem een kijkje in onze webshop voor de mooiste natuurlijke tinten die perfect matchen met het bamboe. Een tip van ons: vraag gratis kleurstalen aan voordat je je keuze maakt. Bij Topjaloezieën.nl krijg je bamboe jaloezieën van 50mm altijd met een keuze tussen een ladderkoord- of ladderbandsysteem. Voor het ladderkoord kiezen we een kleur die prachtig past bij jouw op maat gemaakte bamboe jaloezie. Ga je voor een jaloezie met ladderbandsysteem, dan kun je zelf kiezen uit verschillende kleuren. Kies voor een kleur die lijkt op de lamellen of juist voor een opvallend contrast.

Inmeetafspraak