CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we u A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kunt u makkelijk GRATIS kleurstalen bestellen. Zo kunt u nog beter bepalen welke kleur raamdecoratie het beste bij uw huis/inrichting past. De kleurstalen zijn met 1-2 werkdagen bij u thuis.

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

U krijgt 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken.

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland worden GRATIS bij u thuis geleverd door onze vervoerder NE Distriservice. Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Lees meer
      10-15 werkdagen levertijd*

    10-15 werkdagen levertijd*

Uw bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen bij u thuis bezorgd. M.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Houten jaloezieën 50mm Basic

Houten jaloezieën 50mm Basic

Bent u op zoek naar een houten jaloezie maar heeft u een kleiner budget? Kies dan voor onze jaloezieën Basic! De jaloezieën hebben dezelfde mooie kwaliteit Paulownia-hout als u van ons gewend bent. Ze zijn in negen populaire kleuren beschikbaar en zijn uitgevoerd met ladderkoord of ladderband. Deze mooie budget jaloezieën worden geleverd met een RVS bovenbak inclusief houten sierlijst, en zonder meegelakte zijkanten van de latten. De bedieningskoorden bevinden zich aan beide zijden van de jaloezie: met links kantelt u, en rechts wordt de jaloezie opgetrokken.

Kiest u voor onze houten jaloezieën Basic, dan kiest u voor een prachtige jaloezie voor een budget prijs!

 • Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten
 • Gratis bezorging in NL
 • Gratis kleurstalen
 • Scherp geprijsd
1
Maten in millimeters

Heeft u gemeten volgens onze meetinstructies?

400 - 2400 mm
400 - 2600 mm
2
Kleur

Kies uit een van de onderstaande kleuren. Gebruik de zoekfunctie om gemakkelijk een kleur te vinden.

Jaloezieën Basic met ladderkoord (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Super White (Basic)
Super White (Basic)
Pure White (Basic)
Pure White (Basic)
Light Grey (Basic)
Light Grey (Basic)
Grey (Basic)
Grey (Basic)
Iron Grey (Basic)
Iron Grey (Basic)
Medium Oak (Basic)
Medium Oak (Basic)
Striped Walnut (Basic)
Striped Walnut (Basic)
Black (Basic)
Black (Basic)
Jaloezieën Basic met ladderband 16mm (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Super White (Basic) + band 16mm
Super White (Basic) + band 16mm
Pure White (Basic) + band 16mm
Pure White (Basic) + band 16mm
Light Grey (Basic) + band 16mm
Light Grey (Basic) + band 16mm
Grey (Basic) + band 16mm
Grey (Basic) + band 16mm
Iron Grey (Basic) + band 16mm
Iron Grey (Basic) + band 16mm
Black (Basic) + band 16mm
Black (Basic) + band 16mm
Jaloezieën Basic met ladderband 25mm (Klik om te openen)
Helaas, geen overeenkomsten in deze kleur groep.
Super White (Basic) + band 25mm
Super White (Basic) + band 25mm
Pure White (Basic) + band 25mm
Pure White (Basic) + band 25mm
Light Grey (Basic) + band 25mm
Light Grey (Basic) + band 25mm
Iron Grey (Basic) + band 25mm
Iron Grey (Basic) + band 25mm
American Oak (Basic) + band 25mm
American Oak (Basic) + band 25mm
Medium Oak (Basic) + band 25mm
Medium Oak (Basic) + band 25mm
Black (Basic) + band 25mm
Black (Basic) + band 25mm
3
Montage

Hangt u de jaloezie op het kozijn of in het kozijn? Let op dat dit invloed heeft op de maten.

In de dag

Het product wordt ergens tussen gemonteerd, bijvoorbeeld tussen het kozijn of de muur.

Op de dag

Het product wordt ergens voor gemonteerd, bijvoorbeeld voor het kozijn of de muur.

4
Montagehoogte

De montagehoogte hebben wij nodig om de lengte van de bedieningskoorden te bepalen. Meer informatie hierover kunt u hier vinden 

De Europese Commissie heeft de wetgeving voor kindveiligheid van binnenzonwering / raamdecoratie onlangs aangescherpt. In deze wetgeving is vastgelegd dat de onderzijde van het bedieningskoord/ketting, wanneer het product volledig is neergelaten, minimaal 1,5 meter boven de vloer moet hangen. Dit om de veiligheid van jonge kinderen te waarborgen.

Indien u kiest voor Niet Bekend, worden de koorden standaard 1 meter lang.

Wat vult u in bij de montagehoogte?

Meet de afstand vanaf de vloer tot aan de plaats waar de schroeven in de muur of het plafond bevestigd worden. Deze afmeting voert u in in millimeters.

Blijf bij dit product
Uw product
Prijs is afhankelijk van maten & kleuren.
Levertermijn: 10-20 werkdagenLaden
Oeps, daar ging iets mis.
Vanaf:
€ 21, 09
€ 18, 98
Laden

Houten jaloezieën 50 mm Basic

Bent u op zoek naar goedkope jaloezieën van hout? Onze basic lijn is perfect wanneer u net iets minder te besteden heeft. De jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Paulownia-hout in dezelfde mooie kwaliteit als u van ons gewend bent, maar zijn extra scherp geprijsd. Ze zijn in 9 populaire kleuren beschikbaar en zijn uitgevoerd met ladderkoord of ladderband. Deze basic jaloezieën worden geleverd met een rvs bovenbak inclusief houten sierlijst, en zonder meegelakte zijkanten van de latten. De bedieningskoorden bevinden zich aan beide zijden van de jaloezie: met links kantelt u, en met rechts wordt de jaloezie opgetrokken. ✓ Altijd met gratis sierlijst voor de cassette ✓ Scherp geprijsd ✓ Geen meegelakte zijkanten ✓ 5 Jaar garantie (op mechanisme en binnenwerken) ✓ Gratis Ladderband of Ladderkoord ✓ Spelen met licht

Houten jaloezieën voor een kleiner budget

De houten jaloezieën Basic van Topjaloezieën.nl zijn modern, stijlvol, praktisch, maar goedkoper dan reguliere houten jaloezieën. De natuurlijke uitstraling van het Paulownia-hout zorgt voor een huiselijke sfeer in iedere ruimte, en bovendien heeft het hout een natuurlijke isolerende werking. De jaloezieën passen bij vrijwel iedere interieurstijl en u kunt qua inrichting dus nog alle kanten op. Onze basic jaloezieën gaan lang mee en doorstaan dus ook een toekomstige restyling van uw interieur.

Hout is een natuurproduct dat leeft. Daar hout een natuurlijk product is, kunnen de lamellen uit zetten bij een verhoogde luchtvochtigheid of temperaturen. Bij een daling in de luchtvochtigheid of temperatuur zullen de lamellen weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Om deze reden kan de afmeting en de vorm van de latten enigszins veranderen. We raden aan, vooral bij donkere tinten jaloezieën, om de lamellen regelmatig beide kanten te kantelen om het uitzetten te minimaliseren.

Basic jaloezieën: lage prijs, hoge kwaliteit

Uiteraard zijn de basic jaloezieën, net als alle andere raamdecoratie van Topjaloezieën.nl, van hoge kwaliteit. Om tot een basic-variant houten jaloezie te komen, hebben we dus niet op kwaliteit bezuinigd. Het enige verschil met onze standaard houten jaloezieën van lindehout of abachi-hout is dat de basic jaloezieën niet worden geleverd met afgelakte zijkanten. Ze worden wél geleverd met een mooie houten sierlijst die uw raamdecoratie helemaal afmaakt.

Perfect op maat gemaakt

Bij Topjaloezieën.nl vindt u voor iedere portemonnee een passend product. Ons assortiment bevat daarom ook voordelige jaloezieën met horizontale lamellen van 50 mm breed. Deze houten jaloezieën worden voor u op maat gemaakt tot een breedte van 240 cm. Bij afmetingen van 200 cm of groter moet rekening mee worden gehouden dat het optrekken van de jaloezie zwaar is. Om goede raamdecoratie te garanderen, krijgt u op uw maatwerk budget jaloezieën standaard 5 jaar garantie. Deze goedkope houten jaloezieën verkrijgbaar in maar liefst 9 prachtige kleuren. Zo kunt u kiezen uit neutrale kleuren als wit en off-white, maar ook populaire kleuren als zwart en diverse grijstinten vindt u in deze collectie. Onze basic jaloezieën zijn standaard uitgerust met ladderkoord of ladderband, in een bijpassende kleur. Wilt u thuis rustig kijken welke kleur het beste bij uw interieur past? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan!

Inmeten en montage

Op onze website vindt u eenvoudige en geïllustreerde meetinstructies en montage-instructies en wordt het inmeten of monteren een fluitje van een cent. Mocht u ergens niet uitkomen dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar. U kunt ook altijd gebruik maken van onze (gratis) inmeetservice! Ook voor het monteren van uw budget jaloezieën op maat hebben we duidelijke instructies. Die helpen u stapsgewijs door de montage van uw nieuwe raamdecoratie heen. Laat u de montage liever over aan professionals? Maak dan een afspraak voor montage door Topjaloezieën.nl.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk van uw houten jaloezieën te kunnen genieten, moet u deze wel onderhouden. Gelukkig is dat heel eenvoudig zelf te doen. In de meeste gevallen is afstoffen met een stofdoek of plumeau voldoende om uw jaloezie weer mooi schoon te krijgen. Zijn de lamellen echt vuil geworden? Dan kunt u deze afnemen met een washandje met wat schoonmaakmiddel.

De goedkoopste houten jaloezieën bij Topjaloezieën.nl

Heeft u vragen over onze basic-lijn houten jaloezieën of over onze andere raamdecoratie? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met onze klantenservice voor deskundig advies en een antwoord op al uw vragen. Voor uitgebreid advies en het bekijken van onze producten bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zeewolde. De goedkoopste houten jaloezieën op maat vindt u bij Topjaloezieën.nl, plaats vandaag nog uw bestelling

Gratis inmeetafspraak