CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Houten jaloezieën 50mm Basic

Bekijk onze montageinstructies:

Houten jaloezieën 50mm Basic

Op zoek naar betaalbare houten jaloezieën? Ga dan voor onze Basic jaloezieën! Deze jaloezieën bieden dezelfde prachtige kwaliteit Paulownia-hout die je van ons gewend bent. Ze zijn verkrijgbaar in negen populaire kleuren en je kunt kiezen tussen een ladderkoord of ladderband. Onze voordelige jaloezieën komen met een RVS bovenbak en een stijlvolle houten sierlijst, maar zonder de meegelakte zijkanten van de latten. De bedieningskoorden zitten handig aan beide kanten: links om te kantelen en rechts om ze op te trekken. Kies je voor onze Basic houten jaloezieën, dan kies je voor schitterende jaloezieën tegen een vriendelijke prijs!

Inmeetafspraak