CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Inmeten: KeJe Latende - aluminium jaloezieën in frame (zonder boren)

Bekijk onze inmeetinstructies:

Ontdek de KeJe Latende: eenvoudig en stijlvol

De KeJe Latende is een aluminium jaloezie in een handig frame, die je in slechts 5 minuten monteert zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. Dit maakt de Latende bijzonder geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen. Dankzij het dubbelzijdige magneetband, dat je op de glaslatten van je kozijn bevestigt, is het plaatsen een fluitje van een cent én voorkom je beschadigingen aan je kozijnen. Wat de Latende zo uniek maakt, is de combinatie van de uitstraling van klassieke vrijhangende jaloezieën met het gemak van een frame. Zowel de jaloezieën als het frame zijn vervaardigd uit aluminium, waardoor ze ook perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals je keuken of badkamer. De jaloezieën, met een breedte van 25 mm, zijn eenvoudig te bedienen met een kantelstok. En met de handige trekbalk zet je ze moeiteloos in de gewenste stand. Kies hieronder je favoriete kleur uit, bestel gratis kleurstalen en plan een inmeetafspraak in.

Inmeetafspraak