CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: KeJe Splendid Pliss - honingraat plisségordijn in frame (zonder boren)

Bekijk onze montageinstructies:

Honingraat plissé in frame - van boven naar beneden en andersom

De KeJe Splendid Pliss is een bijzonder honingraat plisségordijn dat je in een handomdraai, binnen 5 minuten, monteert zonder dat er een boor of schroef aan te pas komt. Dit maakt het gordijn perfect geschikt voor kunststof kozijnen. Met het EasyFrame van Topjaloezieën bevestig je de raamdecoratie eenvoudig met een dubbelzijdig magneetband direct op de glaslatten van het kozijn. Eenvoudiger kan haast niet! Dit unieke honingraat plisségordijn van de KeJe Splendid Pliss bestaat uit twee stoffen lagen die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Niet alleen ziet dit er strak uit, het zorgt ook voor uitstekende isolatie. Dankzij de handgrepen die in de treklijst aan zowel de boven- als onderkant geïntegreerd zijn, kun je het gordijn in elke gewenste positie zetten - of je nu meer licht wilt of meer privacy.

Inmeetafspraak