CBW, zeker van uw aankoop

Europees product van hoge kwaliteitEuropees product van hoge kwaliteit

Al onze producten worden in Europa geproduceerd. Hierdoor garanderen we A-kwaliteit onderdelen zoals mechanisme, binnenwerken en materialen.

Lees meer
Gratis kleurstalenGratis kleurstalen

Bij Topjaloezieën.nl kun je nu makkelijk gratis kleurstalen bestellen. Zo kies je nog beter de perfecte kleur voor jouw raamdecoratie. Binnen 1-2 werkdagen heb je ze al in huis!

Lees meer
5 jaar garantie5 jaar garantie

We geven 5 jaar garantie op alle producten. Dit geldt voor het mechanisme en binnenwerken. Lees hier alle voorwaarden. 

Lees meer
Gratis bezorging (in NL)Gratis bezorging (in NL)

Bestellingen in Nederland bezorgen we gratis bij je thuis met onze vervoerder NE Distriservice. Voor onze Belgische klanten zijn de verzendkosten € 12,95 per bestelling.

Lees meer
            10-15 werkdagen levertijd*

        10-15 werkdagen levertijd*

Je bestelling wordt binnen 10-15 werkdagen thuis geleverd, m.u.v. gordijnen.

Lees meer
arrow-down
Inklappen

Monteren: Honingraat plissé gordijnen Top-Down Bottom-Up handgreep

Bekijk onze montageinstructies:

Honingraat plissé gordijnen Top Down handgreep

Op zoek naar gordijnen die niet alleen mooi zijn, maar ook makkelijk in gebruik en goed voor je energierekening? Dan zijn honingraat plissé gordijnen echt iets voor jou. Deze gordijnen hebben een unieke dubbele stoflaag die samen een gesloten honingraatstructuur vormt. Dit zorgt niet alleen voor een strakke look, maar maakt je gordijnen ook super isolerend. Net zoals de gordijnen van Topjaloezieën.nl, kun je kiezen uit een breed assortiment aan stoffen, structuren en kleuren. En je hebt de keuze tussen twee soorten transparantie, beide met een zonwerende witte achterkant. De unieke Top Down handgreep maakt het bedienen van je honingraat plissé gordijnen een fluitje van een cent. Met handgrepen boven- en onderaan het gordijn, en zonder koorden, zijn ze bovendien hartstikke veilig voor kinderen.

Inmeetafspraak